(تلویزیون اینترنتی بازی سنتر) Bazicenter Game Network

آیا این فعالیت ادامه پیدا کند؟

• بله

رای‌ها: 128 90.1%
  • خیر

رای‌ها: 14 9.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
دوستان عزیز BGN واقعآ خسته نباشید . کارتون عالیه و باید این پشتکار و تلاش خالصانه شما رو ستایش کرد و افتخار میکنم که دوستانی همچون شما دارم.:love:
من 25 ثانیه ابتدایی کلیپ رو دانلود کردم .چیز زیادی مشخص نیست ولی واضحه که زحمت زیادی کشیدید.
من برای خرید برنامه اقدامی نکردم و از اونجایی که از مشترکین بازی نما هستم ترجیح میدم از طریق این سالنامه :cheesygri:mad: به دستم برسه. ولی اگه Upload کنید حتمآ دانلودش میکنم.

من همون طوری که از اول تاپیک گفتم با فروش این فیلم بر روی CDویا DVD و عرضه نکردن بر روی اینترنت برای دانلود صد در صد مخالف بوده و هستم.
ولی بالاخره این کار خودتونه و صاحبش هستید و میتونید هر جوری که دلتون خواست اونو عرضه کنید من هم نظرم همین بود که گفتم.
در ضمن اگه روزی خواستید این فایلو برا دانلود بذارید(که امیدوارم اون روز فردا باشه)روی zshare نذارید که سرعتش شدیدا پایینه و لطف کنید جایی upload کنید که resume هم داشته باشه.
کلیپ رو هم دانلود کردم جالب بود ولی حیف که برای دانلود نسخه کاملشو نذاشتید.
ان شاا... نظر کاملو وقتی برای دانلود گذاشتید و من دانلودش کردم میدم!
ممنون.
موفق باشید.

اول از شما تشکر میکنم دوست عزیز که اومدید و نظرتون رو بیان کردید .
باید خدمتتون عرض کنم که حجم کار متاسفانه از اون چیزی که ما فکرشو میکردیم بیشتر شد و واقعا به صرفه نیست برای دوستانی که بخوان این رو دانلود کنند .
البته همانطور هم که تو تاپیک BGN ( در بازارچه ) عرض کردم شما مطمئن باشید که ما برای اینکه حجم کار رو بیاریم پایین این کار رو با یکی از دو فرمت MP4 یا 3GP در سایت برای دانلود قرار میدیم . فرمت و کیفیت اصلی هم که برای فروش میزاریم .

دوستان عزیز BGN واقعآ خسته نباشید . کارتون عالیه و باید این پشتکار و تلاش خالصانه شما رو ستایش کرد و افتخار میکنم که دوستانی همچون شما دارم.:love:
من 25 ثانیه ابتدایی کلیپ رو دانلود کردم .چیز زیادی مشخص نیست ولی واضحه که زحمت زیادی کشیدید.
من برای خرید برنامه اقدامی نکردم و از اونجایی که از مشترکین بازی نما هستم ترجیح میدم از طریق این سالنامه :cheesygri:mad: به دستم برسه. ولی اگه Upload کنید حتمآ دانلودش میکنم.

خواهش میکنم دوست عزیز . شما لطف دارید .
از همگی ممنونم .
با تشکر مهدی
.

رضا جان کی آماده میشه ، دانلود کنیم؟؟؟

چند مگابایته؟؟؟؟؟ 250 یا 300؟؟

احتمالا تا شب اماده میشه .
حجمش 400 MB و فرمتش هم WMV هست . ( در 5 بخش و به صورت فشرده در سایت برای دانلود قرار خواهد گرفت . )
با تشکر مهدی .

آخرین ویرایش:
با سلام به همه دوستان گرامی و محترم .
با مشورتی که با دوستان انجام دادیم تصمیم بر این شد که کار اصلی رو با حجم 400 Mb و به صورت فشرده برای دانلود در سایت قرار بدهیم . هر چند که کار خیلی حرفه ای نیست ولی خب امیدوارم که بپسندید . این رو باور کنید که برای به پایان رساندن این کار زحمت بسیار بسیار فراوانی کشیدیم و خودم شخصا در همین جا از دو دوست عزیزم رضا و سعید کمال تشکر رو دارم . ( این کار انشاالله تا پنج شنبه همین هفته برای دانلود اماده خواهد شد ) ( در ضمن فروش این کار همچنان ادامه خواهد داشت . کسانی که نمیتوانند این کار رو دانلود کنند میتوانند با ارسال PM به رضا جان VCD کار رو تا 2 یا 3 روز بعد تحویل بگیرند ;) .)
با تشکر خیلی فراوان ... مهدی .

آخرین ویرایش:
اینا یعنی چی؟
گذاشتن دل ما رو بسوزونین:biggrin1:

نه:laughing: آخه بعضی بچه ها گفتن چرا همش تیزر انیمیشن میزاری یکمم از خود کار بزارید عکس هاش رو گذاشتم:biggrin1:

خوب 4 تا عکس خوب و بزرگ می ذاشتی تا آدم روش کلیک کنه عکس ها رو بزرگ ببینه.
این کوچولوها چین گذاشتی آخه

فعلا همینا سایز بزرگتر نداشتم...

دوستان عزیز BGN واقعآ خسته نباشید . کارتون عالیه و باید این پشتکار و تلاش خالصانه شما رو ستایش کرد و افتخار میکنم که دوستانی همچون شما دارم.
من برای خرید برنامه اقدامی نکردم و از اونجایی که از مشترکین بازی نما هستم ترجیح میدم از طریق این سالنامه به دستم برسه. ولی اگه Upload کنید حتمآ دانلودش میکنم.

این برنامه اول که هیچی به عنوان تست بود و کاستی های زیادی داره از جمله کیفیت تصوی که SD هست برداشت صدا آنالوگ هست اما کار های بعدی Full HD خواهد بود و صدا در استدیو به صورت دیجیتال برداشت خواهد شد که از شماره های آینده به همراه بازی نما عرضه میشه البته هنوز در حال پیگیری....

با خرید این DVD\CD میتونید حمایت خودتون رو از گروه ما نشون بدید که تا کنون هم واقعا از همراهی شما ممنونیم در ضمن از برنامه های بعدی کار به همراه مجله بازی نما عرضه خواهد شد که حاوی به روزترین بازی های حاضر در بازار و همچنین افزایش امکانات از قبیل:

صدا توسط میکروفن های بیسم و پایه ای در استدیو به صورت برداشت دیجیتال خواهد بود.کیفیت برداشت تصویر نیز با کیفیت HD و با فرمت DVD خواهد بود که به صورت اورجینال بدون تغییرات از دوربین مستقیم Export میشود.این بار ریل متحرک نیز به همراه دوربین برای اکشن بیشتر کار خواهد بود کار تصویر برداری توسط یکی از گروه های ساخت کلیپ های موزیک ویدیو شبکه ایران موزیک خواهد بود.

آخرین ویرایش:
نه:laughing: آخه بعضی بچه ها گفتن چرا همش تیزر انیمیشن میزاری یکمم از خود کار بزارید عکس هاش رو گذاشتم:biggrin1:
خوب 4 تا عکس خوب و بزرگ می ذاشتی تا آدم روش کلیک کنه عکس ها رو بزرگ ببینه.
این کوچولوها چین گذاشتی آخه:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

تیزر کارتون رو دیدم نسبت به امکاناتتون معلوم هست که واقعا زحمت کشیدین امیدوارم تا در تمام مراحل کار موفق باشید و سختی های کار شما دوستان عزیز رو خسته نکنه.

من هم همین جا از دوست خوبمون مجید جان به خاطر طراحی این لوگو زیبا تشکر میکنم .
انشاالله که در تمامی کارهاشون موفق باشن .
با تشکر مهدی .

می گم می شه ما هم (اعضای سایت)شما زا کمک (مالی) بکنیم که به تونین یه کار خفن بدین بیرون که چشمای ما سهله چشمای خارجی ها این طوری بشه:eek: :biggrin1:
بعد GAMESPOT و GAMETRILERS و IGN باید برن غاز بچرونن:laughing::laughing::laughing::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or