سلام رضا جان
خسته نباشید
من یک دو ماهی بودش که به سایت سر نزده بودم .
برای همین زیاد از اوضاع این تاپیک با خبر نیستم ، فقط صفحه اول و یکی دو صفحه بعد از اون رو
همین طور خوندم ولی زیاد در اتفاقات روند این کار نیستم .
ولی به نظرم کار جالبی هستش باید حمایت بشه .
در مورد محل آپلود خیلی ها هستند مثل من زیاد میانه خوبی با این سایت ندارند .
یعنی مشکل اصلی از طرف خود ما هستش که .....
یک سوال نمیشه این رو در جایی در سایت قرار داد مثلا در صفحه اول و اینکه براش یک بخش
درست بشه و هر چند وقت این بخش آپدیت بشه .
این طوری به نظرم باید بهتر باشه ، چون چرخ زندن در تاپیک و صفحات آن کار وقت گیری هستش
حتی برای اون دسته از دوستان که به اینترنت پرسرعت مجهز هستند .
راستی یادم نرفته حالا این کلیپ در مورد چی هستش .؟
در مورد تکه ها ی اون 40 تیکه واقعا زیاد هستش مگه چند دقیقه هستش
اگه میشه کیفیت و مشخصات فنی دقیق اون رو هم بزارید این طوری خیلی بهتره .
ممنون
تا بعد حق نگهدار
سلام خلیل جان
این برنامه از زمانی زد به ذهنم که دیدم الان همه نقد و بررسی بازی به صورت انگلیسی هست و چرا ما نباید فارسی و خودمون مثل Game One این کار انجام ندیم الته در اون حد فعلا زود اما برای اولین کار بد نشد مثلا بعضی بچه ها دسترسی به دمو های قابل بازی ندارن و میخوان ببینن بازی چطور شده من به کمک مهدی و سعید عزیز اون ها رو نقد و به صورت Live بازی میکنیم توضیح میدیم البته حساب شده و دقیق!
این برنامه قرار شد در شبکه جهانی مهاجر (MITV) بخش مهاجر گیم طبق صحبت های خودم با تلاش فراوان با مدیر بخش تولید برنامه هاشون به نتیجه نرسید چون سیاست خاص و میخوان خودشون برنامه بسازن و نتیجه رو هم دیدید در برنامه معرفی بازی های کنسول Wii که فوق العاده اشکال داشت.
این برنامه با استقبال بسیار خوب مواجه شد اما به یکباره همه رفتن! از
اشکان عزیز هم بسیارممنونم که در بخش مقالات مدتی این کار رو برای فروش به پیشنهاد من قرار دادن اما باز هم با استقبال مواجه نشد و تصمیم بر این شد من کل لینک های آپلود رو به اشکان جان بدم و اگه امکانش باشه برای دانلود در صفحه اصلی قرار بگیره حجم برنامه 410 مگا و 30 دقیقه هست
مهدی جان عزیز West Game هم واقعا ازش ممنونم که استقبال کرد از این کار و حتی آمادگی عرضه به تعداد بالا از مغازه رو تایید کرد اما به اون مرحله با استقبال کم نرسید!
جا داره از
Wakashiziuma گل در راهنمایی فرمت ها هم تشکر کنم که دل گرمی خاصی به ما میداد از همه ممنونم حتما دانلود کنید نظرتون خیلی برامون مهمه!
جزییات کار:
مقدمه آغازین انیمیشن
مقدمه آغاز
نمایش تیزر معرفی Ace Combat 6
نقد و بررسی (گیم پلی - داستان) Ace Combat 6
ورود به بخش دوم
نمایش تیزر معرفی HV
نقد و بررسی HV (داستان)
نمایش پشت صحنه ساخت HV
نقد و بررسی HV (گیم پلی)
پشت صحنه ساخت گروه BGN
نمایش انیمیشن پایانی
گروه BGN(برنامه اول Test)
مجری طرح و کارگردان: رضا محمودی
مسئول راه اندازی و دانلود گیم ها از XBL و Ps Store: مهدی طالبی
تهیه نقد و بررسی بازی ها: سعید نظری
طراحی و ساخت انیمیشن: رضا محمودی
طراحی لوگو گروه: فرهاد محمودی
میکس آهنگ های تریلر : سعید نظری
تصویر بردار: محمد رحیمی
اسپانسر برنامه : نمایندگی رسمی سامسونگ شرق کشور
هماهنگی اسپانسر : وحید رضا پور
با تشکر فراوان از سایت بازی سنتر
برنامه 640*480
30 فرم
4.3
فرمت WMV
هست که با توجه به حجم مجبور به این مشخصات شدیم.
25 ثانیه ابتدای کلیپ رو با حجم 7 مگابایت برای دانلود براتون میزارم (برداشته شده از کار نهایی)
در صورت استقبال کلیپ های بعدی
پیشرفت امکاناتی)
صدا توسط میکروفن های بیسم و پایه ای در استدیو به صورت برداشت دیجیتال خواهد بود.کیفیت برداشت تصویر نیز با کیفیت HD و با فرمت DVD خواهد بود که به صورت اورجینال بدون تغییرات از دوربین مستقیم Export میشود.این بار ریل متحرک نیز به همراه دوربین برای اکشن بیشتر کار خواهد بود کار تصویر برداری توسط یکی از گروه های ساخت کلیپ های موزیک ویدیو شبکه ایران موزیک خواهد بود.
با تشکر
ممنون که بالاخره برای دانلود گذاشتید.
من در حال ور رفتن با این rapidshare هستم و فعلا موفق شدم 4 قسمتش رو دانلود کنم روشی سراغ ندارید از این انتظار زمانی rapidshare بتونیم رد بشیم خیلی اعصاب خورد کنه هر بار باید حدود 15 دقیقه صبر کنیم تا دوباره اجازه دانلود بده؟
رضا جون اول ازت تشکر میکنم .
بابا این همه سایت برای اپلود هست اونوقت گیر دادی به رپیدشیر . من هر کاری میکنم نمیتونم دانلود کنم. بازم ازت تشکر میکنم و میگم اگه امکان داره توی یه سابت دیگه اپلود کن.
خواهش میکنم!
آخه کجا آپلود کنم همینا هم به خدا خیلی زمان برد
حالا یکجوری سر کنید