|PREDATOR|
کاربر سایت
امضا شما که از گذشته بافی مانده 146 حرف است، بنابراین ابتدا باید این مورد اصلاح بشه و بعد از آن تغییرات جدید را اعمال کنید. در ثانی URL ها، مثلا آدرس http:www.bazicenter.ir هم جز Character ها محاسبه خواهد شد. اما BBCode های مربوط به گیمر تگ ها و تصاویر شامل این مورد نخواهند شد.تعداد کارکتر های امضا مشکل داره
Your signature is 60 character(s) too long.
شما گفتید 70 کارکتر اما 60 کارکتر هم قبول نمی کنه
بعد آپشن تغییر به ورژن دسکتاپ واسه موبایل رو هم بزارید خواهشا(ن؟) ...
نکته آخر هم اینکه تو ورژن موبایل آواتار ها مربع هستن البته نمی دونم قرار بوده اینطور باشه یا نه ولی در کل جالب نیست
خوشبختانه مشکلی مشاهده نمیشه، ابتدا تصویر قبلی را حذف کنید و سپس اقدام کنید. (تصویر پیوست شده را مشاهده کنید)آقا اواتار خیلی باگ دار شده. 10 بار عوض کردم، تو پروفایل و... همون اواتار جدیده ولی وقتی پست ارسال میکنم آواتار قبلی نمایش داده میشه.
ابتدای این پست توضیح دادم در این مورد.اینو چی میگید؟؟؟
مشکل اینجاست که بعضی ها من جمله خودم با ورژن موبایل سایت راحت نیستن که دلایل مختلفی داره (سایز آواتار ها و نشون داده نشدن آخرین پست هر بخش تو صفحه اصلی انجمن و ...) و اینکه کلا قابلیت تغییر به نسخه دسکتاپ برای سایت هایی که نسخه موبایل هم دارن فکر می کنم یک چیز استاندارد هست و نبودش زیاد جالب نیست.همانطور که میدونید احتیاجی به تغییر به صورت دستی نیست به محض تغییر در ابعاد صفحه نمایش نسخه هماهنگ با دیوایس شما نمایش داده میشه.
در ورژن موبایل محتوا اهمیت دارد، نباید انتظار آواتار با ابعاد خاصی را داشته باشید.
سلام
اولا تشکرِ با تاخیر بابت تغییر فرمت سایت !
دوما که چجوری میشه تعداد پست های هر صفحه رو افزایش داد ! فروم قبلی یادمه تا 40 پست در صفحه رو داشت !
خواهشاً این لینک رو درست کنید:
http://forum.bazicenter.com/misc.php?do=vsastats
آمار 50 تای آخر رو نسون میداد.
از Tapatalk هم میتونید استفاده کنید.مشکل اینجاست که بعضی ها من جمله خودم با ورژن موبایل سایت راحت نیستن که دلایل مختلفی داره (سایز آواتار ها و نشون داده نشدن آخرین پست هر بخش تو صفحه اصلی انجمن و ...) و اینکه کلا قابلیت تغییر به نسخه دسکتاپ برای سایت هایی که نسخه موبایل هم دارن فکر می کنم یک چیز استاندارد هست و نبودش زیاد جالب نیست.
عذر خواهی میکنم، فراموش کرده بوده پاسخ بدم.سلام .
آقا من چند بار پرسیدم این قابلیت نشون ندادن آواتار کاربرها یا نیست تو قالب جدید یا اگر هست خواهشا بگید کجاست .
رسیدگی که به این قضیه اسپویل نمیشه که حداقل یک جواب بدید بگید اضافه میشه یا الانم هست این قابلیت تو فلان قسمته تا تکلیف 4 تا آدم مثل من که نمیخوان چیزی براشون از تو آواتار های کاربرا اسپویل شه , مشخص بشه .
تشکر .
امضا شما قابل مشاهده است!بعد چند روزی کار کردن توی قالب جدید خیلی خوشم اومده ازش :d حتما بهترم میشه
فقط امضا رو نمایش نمیده ! تنظیمات نمایش امضا هم تیک خورده
چرا ؟!