1 گزینه تو قسمت تنظیمات عمومی هست به نام "نمایش امضا کاربران" بررسی کنید انتخاب شده باشه. تنها دلیل عدم نمایش همین مورد است.
اون تیک خورده بود !! عجیبه
من با گوشی میام داخل فروم ، ممکنه مشکل ازین باشه ؟
1 گزینه تو قسمت تنظیمات عمومی هست به نام "نمایش امضا کاربران" بررسی کنید انتخاب شده باشه. تنها دلیل عدم نمایش همین مورد است.
امضا ها در نسخه responsive نمایش داده نمیشناون تیک خورده بود !! عجیبه
من با گوشی میام داخل فروم ، ممکنه مشکل ازین باشه ؟
ای بابا اینجوری که خیلی بد میشهامضا ها در نسخه responsive نمایش داده نمیشن
متاسفانه لینک جدید فاقد دسته بندی می باشد.من بیشتر اخبار رو پیگیری میکردم که عملا با حذف لینک آمار 50 تای آخر، دیگه این موضوع امکانپذیر نیست.این URL مربوط به پلاگینی است که در نسخه قبلی فروم فعال بود و روی این نرم افزار کارکردی ندارد.
برای مشاهده آخرین ها از آدرس زیر استفاده کنید.
آخرین نوشته ها | انجمن های بازی سنتر
توی تنظیمات مرورگر کروم توی گوشی گزینه ...Request Desktop رو فعال کنی مشکلت حل میشهای بابا اینجوری که خیلی بد میشه
نسخه موبایلی خیلی چیزای مهم نسبت به نسخه های pc کم داره(اونم وقتی که خیلی ها با همین موبایل و .....میان تو سایت)
لطفا حداقل تغییر به ورژن دسکتاپ رو هم قرار بدین تو این نسخه ها ....کار استانداردی هم هست فکر کنم.
توی این سیستم جدید براحتی می تونی هر بخشی رو که دوست داری دنبال کنیتغییرات خیلی زیاد و بد شده.خصوصا حذف گزینه های کلیدی و کاربردی
متاسفانه لینک جدید فاقد دسته بندی می باشد.من بیشتر اخبار رو پیگیری میکردم که عملا با حذف لینک آمار 50 تای آخر، دیگه این موضوع امکانپذیر نیست.
موفق باشید.
نه اقا خوبه غالب میطلبه،سرعت ورود با گوشی بسنج نسبت به غالب قبلی همین امضاها حجم و صفحه رو میگیره بهتر که نمایش داده نمیشه تو نسخه گوشیای بابا اینجوری که خیلی بد میشه
نسخه موبایلی خیلی چیزای مهم نسبت به نسخه های pc کم داره(اونم وقتی که خیلی ها با همین موبایل و .....میان تو سایت)
لطفا حداقل تغییر به ورژن دسکتاپ رو هم قرار بدین تو این نسخه ها ....کار استانداردی هم هست فکر کنم.
قالب خوبه قبول(حالا مثلا قبول)،ولی حداقل برای کسایی که نسخه ی دسکتاپ رو ترجیح میدن،چنین قابلیتی بزارن!نه اقا خوبه غالب میطلبه،سرعت ورود با گوشی بسنج نسبت به غالب قبلی همین امضاها حجم و صفحه رو میگیره بهتر که نمایش داده نمیشه تو نسخه گوشی
چنین قابلیتی نیست بدبختی خو! هیچ تغییری نمیکنه!توی تنظیمات مرورگر کروم توی گوشی گزینه ...Request Desktop رو فعال کنی مشکلت حل میشه
این notification های سایت ایراد داره، چند بار پیش اومده کسی که نه تو لیست دوستامه،نه دنبالش می کنم نه پیامی از من رو نقل قول کرده ( به عبارتی هیچ ارتباطی تو سایت بینمون وجود نداره) پست دادنش تو یه تاپیک رو به من اطلاعیه داده!