اگر امکانش هست مثل قبل عکس دسته پلتفرم ها را زیر اواتار اضافه کنید.
طبیعی هستش، چون تاپیک با پست شخصی که ignore کردید آغاز شده در نتیجه شما موفق به مشاهده آن گفتگو نمیشوید.مثلا یکی یه خبری می زنه و اون شخص توی لیست سیاهمه، تاپیکی که زده تو بخش اخبار دیده نمیشه!
رنگ باکس نقل قول ها اصلاح شد.من نمیتونم فرق بین نقل قول هارو از خود پست تشخیص بدم. مشکل از منه یا کلا اینجوریه؟
نکته این است که مشکل نیست این مورد، کاربر باید Avatar با سایز اعلام شده را آپلود کند در غیر این صورت سیستم تصویر را به سایز مشخص شده تغییر میدهد.سیستم جدید اوتار هر عکسی رو که از سایز استاندارد مشخص شده کوچیک تر باشه رو کش میاره تا برسونتش به اون سایز ! لطفا تصحیحش کنید یـ سر و سامونی هم به ادیتور داخل پروفایل بدید و چینش گزینه های زیر نوشته رو هم درست کنید ....
پلتفرم ها داخل صفحه پروفایل قابل مشاهده هستند. اما به قسمت اطلاعات کاربر در کنار پست ها اضافه نخواهند شد.اگر امکانش هست مثل قبل عکس دسته پلتفرم ها را زیر اواتار اضافه کنید.
در حال حاضر سایز آواتار ها و تصاویر امضا برای تمامی گروه ها ثابت است، اما از لحاظ تعداد حروف، تصاویر و... متفاوت است.خواهشا قابلیت شخصی سازی پروفایل ها رو برگردونید!اصلا یکی از دلایلی که من و خیلی های دیگه گلد شدیم همین بوده مگر نه الان من واقعا دلیلی برای تمدید گلد ندارم:expressionless:
هنوزم مثل قبل یکی از مزیت های گلد بودن افزایش سایز آواتار ها و امضا ها هست؟!
راست میگه اکانت منم به نام amir9یکسری بچه های قدیمی بودن ، بن دایمی شدن انگار حالا واسه امضا و .. اینا هم بتونن برگردن خیلی خوب میشه بجز اونایی که تجاری کار میکردن
چون گفتید اینجا مطرح کنیم همین جا مطرح میکنم.
1. دیگه نمیشه از تصاویر PNG استفاده کرد. (توی فروم به صورت شفاف نشون داده نمیشه. توی پروفایل مشکلی نداره.)
2. ابعاد تصویر حتما باید 130 در 200 باشه و از هیچ ابعاد دیگه ای نمیشه استفاده کرد.
تو چند روز اول تغییر قالب سایت این مشکل وجود نداشت و تازه اینطوری شده. اگه ممکنه به حالت قبل برگردونینش.
محدودیتهای جدیدی که برای امضا گذاشته شده به نظرم جالب نیست. همچنین این که جایی برای آپلود عکس امضا هم وجود نداره!
عرض کردم جدول هم اضافه خواهد شد. صبر داشته باشید.جدول رو قرار نیست به ادیتور برگردونید ؟
1.مشکل مربوط به پس زمینه فایل های PNG حل شد.این مشکلاتی که تو تاپیک انتقادات گفتم:
URL و IMG و... جز BBCode ها هستن و در حال حاضر شما از یک BBCode استفاده کردین.هنوز اجازه استفاده از bbcode برای امضاء رو نمیده !
امضا رو نمایش میده اما موقع ذخیره تغییرات
با این اخطار مواجه میشه :
Your signature may only have 1 link(s)