تغییر انجمن از Vbulletin به XenForo

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
چرا وقتی قالب سفیده اکانت توییتر بچه ها مشخص نیست, اما وقتی قالب رو مشکی میکنی اکانت توییتر مشخص میشه ... گفتم اطلاع بدم شاید نیاز به اصلاح باشه

gamer card چطوری اضاف کنم
به امضا یا زیر آواتار؟
اگه منظورتون زیر آواتار هست از این صفحه:
http://forum.bazicenter.com/account/contact-details
اگر واسه امضا میخواید برید سایتی که ازش گیمرکارت میگیرید (مثل psnprofiles) و تصویر گیمرکارت رو تهیه کنید. پایینش یه BBCode میده بهتون اونو تو امضا کپی و paste کنید بعدش به امضا اضافه میشه.

به امضا یا زیر آواتار؟
اگه منظورتون زیر آواتار هست از این صفحه:
http://forum.bazicenter.com/account/contact-details
اگر واسه امضا میخواید برید سایتی که ازش گیمرکارت میگیرید (مثل psnprofiles) و تصویر گیمرکارت رو تهیه کنید. پایینش یه BBCode میده بهتون اونو تو امضا کپی و paste کنید بعدش به امضا اضافه میشه.
منظورم زیر اواتر بود بهتره
این کش اومدن اواتار خیلی بده درستش کنین

منظورم زیر اواتر بود بهتره
سایز آواتار فیکس شده و ثابت هستش. اگه میخواین کشیدن نشه با همون سایز گفته شده آپلود کنید. در واقع این مشکلی نیست که درست بشه و حالت جدید فروم هست و سایز عکساتون مشکل داره.

• Like
Reactions: Ali
سلام . عزیزان این سوال رو چند بار پرسیدم کسی جواب نداد . تا همین الان هم به لطف کاربرای سایت که عکس باس آخر بازی ها و جنازه شخصیت های اصلی فیلم ها و سریال ها تو اپیزود آخرشون رو به عنوان آواتارشون انتخاب میکنن کلی چیزای مختلف برام اسپویل شده .
خواهشا اگه میشه گزینه آف کردن آواتارهای کاربرا رو بهم بگید کجاست خودم پیدا نکردم فقط امضا گزینش هست .

• Like
Reactions: Sabaton
ببخشید چرا اخرین نوشته های خودم که میخوام ببینم فقط پستای که تو سری جدید دادم میاد بقیه پستها که قبل از تغییرات سایت دادم نمیاره ؟

واقعا قالب انجمن عالی شده دمتون گرم مخصوصا اینکه قسمت بازارچه رو دوباره فعال کردید حرف نداره اصلا از بازارسنتر خوشم نمیومد :sweatsmile: به هرحال جا داره یه خسته نباشید بهتون بگم✌

سلام
بهترین سایز برای آواتار برای این قالب جدید سایز 200*130 هستش... اگر آواتارها رو به این سایز برگردونید همه چی فیکس میشه

جا داره از تمامی عزیزانی که برای برطرف کردن مشکلات زحمت میکشن تشکر کنم ظرف این یه هفته ایده های خوبی به بازیسنتر تزریق شد
ممنون

• Like
Reactions: Ali
یکسری بچه های قدیمی بودن ، بن دایمی شدن انگار حالا واسه امضا و .. اینا هم بتونن برگردن خیلی خوب میشه بجز اونایی که تجاری کار میکردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or