تصاویر Crysis 1 Console

بازی 4 اکتبر ریلیز میشه !

تصاویر جدید:

من که پیکسل به پیکسل بازی تو مغزم نقش بسته ! محال یادم بره ! بهترین بازی عمرم بود ! اون موقع ها معتاد بازی بودم ! روزی 1 بار تا آخرش میرفتم ! مگه میشد ازش دل کند ! این عکس ها خاطراتمو زنده کرد ! :((:x

اگه گرافیک بازی همینی باشه تو عکس ها میبینیم :
1obfpjaqv1bhcuck1cl8.jpg
فقط باید جلو کرایتک سکوت کرد !!!!

ینی مخ آدم سوت میکشه با این نورپردازی!!
اگه Spike اینو جزو نامزداری بهترین گرافیک نکنه،بزرگترین جنایت تاریخ صنعت ویدئو گیم صورت گرفته!

فقط سکوت اختیاز کنید و نگاه کنید ! از ign نسخه 360 واقعا کرایتک شاهکار کرده !
http://www.youtube.com/watch?v=ZVmUpcN9Eak

اگه Spike اینو جزو نامزداری بهترین گرافیک نکنه،بزرگترین جنایت تاریخ صنعت ویدئو گیم صورت گرفته!
یه بار قبلا گفتم چون بازی قدیمی هست و همچینی دانلودی ممکنه اخر سال زیاد تحویل گرفته نشه ! ولی خب همه عقل دارن با دیدن این تریلر واقعا همه چی مشخصه . اصلا باورم نمیشه که روی 360 داره اجرا میشه !

اگه گرافیک بازی اینی باشه که توی عکسا هست ، من هر حرفی در مورد این بازی زدم پس میگیرم.این چیزی که توی عکسا هست فقط بخاطر نورپردازی نیست که خوبه ، برجستگی و وسعت محیط هم جای شگفتی داره روی 512 مگابایت رم !

فقط سکوت اختیاز کنید و نگاه کنید ! از ign نسخه 360 واقعا کرایتک شاهکار کرده !
http://www.youtube.com/watch?v=ZVmUpcN9Eak

یه بار قبلا گفتم چون بازی قدیمی هست و همچینی دانلودی ممکنه اخر سال زیاد تحویل گرفته نشه ! ولی خب همه عقل دارن با دیدن این تریلر واقعا همه چی مشخصه . اصلا باورم نمیشه که روی 360 داره اجرا میشه !
باور کن :d

جالب اینجاست که به نظر میاد فریمش نسبت به crysis 2 بهتر و پایدارتره.....!!!

یه تصویر دیگه برای مقایسه با تنظیمات very high :

نه تنها نورپردازی خیلی بهتره بلکه سمت راست ماشین تو نسخه کنسولی درخت هست ولی تو pc نیست بعد جایی که با کادر قرمز نشون داده دقت کنید درختهای اضافه تو نسخه کنسولی بعد همون داخل کادر دقت کنید زمین برجسته به نظر میاد که که تو pc صاف هست که همون به خاطر تکنیک pom که استفاده شده . بعد بغل ماشین کف زمین را نگاه کنید که تو کنسول جزئیات بازم بیشتره .

2re3xtdu3mmeo30lulcs.jpg

آخرین ویرایش:
خو فرخ این انصاف نیست که با نسخه کرای انجین 2 مقایسش کنی ! :دی کرای انجین 3 تو نورپردازی خیلی قوی تره ! :دی حال می داد این یکی رو تو اوریجین باری دانلود میذاشت مثلا کسایی که نسخه قبلو دارن 5 دلار اضاف بدن :دی والا نمیتونست این کارو کنه ؟
اما رنگگ های درختان یه خرده مرده تر شده نشده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or