تصاویر Crysis 1 Console

باو اخه چه ربطی داره ؟؟ اولاً این نسخه کنسولی ـه و کنسول دارها میتونن تجربش کنن (اصلا حس حال بای رو کنسول متفاوته :d )، در ثانی بازی با CE 3 ساخته شده که باعث میشه از لحاظ ظاهری مقداری متفاوت به نظر بیاد و تازگی ایجاد کنه :d

هر چقدر هم حس بازی رو کنسول فرق داشته باشه باز هم تفاوتی نداره...
این بازی 4 ساله پیش اومد و بیش از 1 میلیون نسخه فروخت علاوه بر اون خیلیا هم پایرت خورش کردن،تقریبا خیلیا تجربش کردن پس اونقدر تازگی نداره...

اگه اشتباه نکنم همون موقع هم میشد با گیمپد x360 بازی کرد پس تفاوتی با کنسول هم نمیتونه داشته باشه "اگه اشتباه نکنم"

در کل کارش که خیلی عجیبه:-o.
چرا کارش عجیبه ؟
وقتی میتونه از یک بازی مُرده بازم کسب درامد کنه !!
بازی برا 2007 هست !!
اونم روی کنسول .. که فروشش چندین برابر پی سیه !!!
قیمتش کمتره اما درامدش بیشتر میشه به واسطه تعداد فروشش !!

چرا کارش عجیبه ؟
بازی برا 2007 هست !!
نمی دونم کوروش جان ، میتونست واسش تبلیغات وسیعتری بکنه، یا زمانش رو یکم به تعویق بندازه تا توی این کوران ماه اکتبر میون این همه بازیه تاپ منتشرش نکنه و از همه مهمتر اینکه با عرضه ی اون برروی دیسک فروشش رو بیشتر از این ها بکنه. اینا سواله. ولی خوب بازم مطمئنن فروشش حتی به اینصورت هم سود آوری داره واسشون. من فکر میکنم ناشر بازی اینطور خواسته ونخواسته ریسک بکنه. نمیدونم والا.

چرا کارش عجیبه ؟
بازی برا 2007 هست !!
البته این لفظ بیشتر در مورد crysis2 درسته . به نظر من با این قیمت کسی بره crysis 2 رو کنسول بخره مخش تاب داره این بازی تا 10 سال دیکه هم نمی میره
یعنی من خودم اگه گیم بازی کنم اون زمان crysis رو حتما" بازی می کنم
البته می دونم شما منظورت فروش بود

الان این عکس ها ماله real time بازی هست؟؟
یه جایی دیدم این عکس ها را با نسخه pc مقایسه کرده بودند که به جز جزئیات نسخه pc چیز بهتری نداشت!!چیزی که من فکر میکنم اینه که این تصاویر از داخل بازی با نهایت توان کنسول رندر شده ولی گیم پلی بازی نیست.بحث اجرای بازی تو 30 فریمه نه نمایش یه تصویر.
به نظر من این تصویر واقعی کنسول هست این هست نه اونا
g0TTc.jpg

pc
zDHZ0.jpg

آخرین ویرایش:
هر چقدر هم حس بازی رو کنسول فرق داشته باشه باز هم تفاوتی نداره...
این بازی 4 ساله پیش اومد و بیش از 1 میلیون نسخه فروخت علاوه بر اون خیلیا هم پایرت خورش کردن،تقریبا خیلیا تجربش کردن پس اونقدر تازگی نداره...

اگه اشتباه نکنم همون موقع هم میشد با گیمپد x360 بازی کرد پس تفاوتی با کنسول هم نمیتونه داشته باشه "اگه اشتباه نکنم"
البته 1 میلیون نفروخت بلکه 3 میلیون فروخت . تازه این آمار تا سال 2010 هست و ممکنه بخاطر قوی شدن سخت افزار pc بیشتر هم شده باشه.

منبع
تو قسمت reception میتونی قیمت رو پیدا کنی

اول این که کوشن اون بچه هایی که میگفتن کرایسیس 1 نه تنها رو این نسل رو نسل بعد هم اجرا نمیشه بفرما با گرافیک شاخ اجرا شد اونم تو همین نسل:))
دوم بعضی از تصاویر کمی کمتر از حد انتظار هستن که 100 درصد برای عرضه درست میشه.
سوما کرایسیس 3 برای آخرای این نسل بیاد چه خواهد شد:d
همون طور که پارسال گفتم کار این نسل تازه از امسال داره شروع میشه:d

امروز کرایتک یه چندتا تصویر مقایسه بین کیپچر شده ها ویدئو مربوطه با چیزی که واقعا هست مقایسه کرده ! یعنی واقعا میتونم بگم فوق العادست ! ظاهرا تریلر از build قدیمی بازی بوده . فقط حیف که به نظر من چون بازی دانلودی هست و هم اینک دیگه بازی قدیمی هست فکر نکنم دیگه تو کاندیدای گرافیکیش قرار بدند .

Some comparison shots of Crysis 1 on console (taken from our recent trailer) vs the PC version have been floating around.
The trailer was actually captured using an earlier version of the game, it has since been improved (before these comparisons even arose) and I feel like we ought to clear this up somewhat. Below i've attached some images of how these scenes actually look;

[OLD] TAKEN FROM TRAILER:
unledwan.jpg

ACTUAL CONSOLE IMAGE:
village.jpg

old_console.jpg

ACTUAL CONSOLE IMAGE:

psycho.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kasra-M
امروز کرایتک یه چندتا تصویر مقایسه بین کیپچر شده ها ویدئو مربوطه با چیزی که واقعا هست مقایسه کرده ! یعنی واقعا میتونم بگم فوق العادست ! ظاهرا تریلر از build قدیمی بازی بوده . فقط حیف که به نظر من چون بازی دانلودی هست و هم اینک دیگه بازی قدیمی هست فکر نکنم دیگه تو کاندیدای گرافیکیش قرار بدند .

Some comparison shots of Crysis 1 on console (taken from our recent trailer) vs the PC version have been floating around.
The trailer was actually captured using an earlier version of the game, it has since been improved (before these comparisons even arose) and I feel like we ought to clear this up somewhat. Below i've attached some images of how these scenes actually look;

unledwan.jpg

ACTUAL CONSOLE IMAGE:
village.jpg

پسر معرکست !!!!

حتی باورشم برام سخته که همچین گرافیکی رو تو کنسول ببینم !!! چطوری تونستن چنین حجمی از پوشش گیاهی با این همه جزییات و پلیگون رو کنسل اجرا کنن خدا عالمه !!! نورپردازی هم خیلی زیبا کار شده ؛ بنظرم از نسخه pc هم زیباتر شده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or