دقیقا خیلی اشتباه کرد که بازیرو دانلودی واسه ی فروش گذاشت. فرخ ولی بازم رو کنسول rage یه چیزه دیگست آخه 2 برابر نرخ فریم ریت میده. البته نمیدونم این چقدر میخواد فریم بده رو کنسول ولی اگه 30 باشه بازم rage یه پله جلوتره. ولی اگه rage ای در کار نبود قسم میخورم بهترین گرافیک کنسولی رو امسال میگرفت لا مذهب عکساش با لبات بازی میکنه.شاید این فیزیک را نمیزاشتن از لحاظ بصری خیلی بیشتر این هم میشد روش کار کرد. اون قسمت اخرش که داشت با تیربار درختها را میزد همشون میشکستن . انفجار و تخریب و............ واقعا برام سواله که چرا تو c2 این کارها را نکردند ؟!
اون طور که خودشون هم گفتند روی این بازی مخفیانه کار میکردند هرچند همون اویل هم شایعاتش به گوش رسید به نظر من اینا روی کرایسیس 1 قبلتر از c2 داشتند کار میکردند چون نتیجش به مراتب بهتر بوده .
فقط یه چیزی که هست به نظر من سایتها یه بازی دانلودی را زیاد تحویل نمیگرن ! از لحظ انتخاب برترین گرافیک کنسولی . از طرفی هم با اینکه روی کنسولها تازه اومده ولی یه بازی قدیمی حساب میشه .
کلا سایتها بیشتر سعی میکنن اینجور چیزها را از بازیهای جدید انتخاب کنن .
. فکر نمیکردم بتونن با همون شفافیت pc بسازنش. من خودم رو pc با high بازی کردم اینو الان که عکسارو دیدم واقعا یکیه به جز همون 2 مورد.RAGE که سرورهدقیقا خیلی اشتباه کرد که بازیرو دانلودی واسه ی فروش گذاشت. فرخ ولی بازم رو کنسول rage یه چیزه دیگست آخه 2 برابر نرخ فریم ریت میده. البته نمیدونم این چقدر میخواد فریم بده رو کنسول ولی اگه 30 باشه بازم rage یه پله جلوتره. ولی اگه rage ای در کار نبود قسم میخورم بهترین گرافیک کنسولی رو امسال میگرفت لا مذهب عکساش با لبات بازی میکنه.. فکر نمیکردم بتونن با همون شفافیت pc بسازنش. من خودم رو pc با high بازی کردم اینو الان که عکسارو دیدم واقعا یکیه به جز همون 2 مورد.
ولی این دانلودی گذاشتن به نظرم خیلی عجیبه !! هرجوری حساب میکنم با عقلم جور در نمیاد :d
نمیدونم چرا واسه ی مارکتینگ این بازی این شیوه رو استفاده کردن واقعا عجیبه ولی خوب واقعا یکی از بزرگترین سورپرایزهای سال بود. البته ممکنه ناشر اینجوری خواسته باشه. شاید با توجه به اینکه بازی واسه ی 2007 هستش و تقریبا قدیمیه ناشر نمیخواست این ریسکو بکنه ، و اینکه چرا دو تا کرایسیس دادن امسال واسه ی کنسول از نظر من اینه که کرایتک با c2 خودش رو رو کنسول آورد و با c1 خودش رو روی کنسول ثابت کرد. ( ساخت یه چیزی مثل c1 رو کنسول اونم با این کیفیت خیلی سختتر از نسخه ی 2 بود. که کرایتک این کارو کرد. )RAGE که سرورهولی این اواخر پیشبینی خیلی سخت شده
کلا چند تا چیز با عقل اصلا جور در نمیاد !
یکی همین قضیه دانلودی بودن بازی ! دومی فقط یک ماه مونده بازی بیاد هیچ تبلیغاتی روش نبوده ! سومی 19 دلار بازی ؟!مگه خیراته ؟
چهارمی هم که بازی به مراتب از C2 بهتر به نظر میاد ! پنجمی دو تا کرایسیس تو 1 سال برای کنسول ؟!
کلا از کار کرایتک سر در نیاوردم !
RAGE که سرورهولی این اواخر پیشبینی خیلی سخت شده
کلا چند تا چیز با عقل اصلا جور در نمیاد !
یکی همین قضیه دانلودی بودن بازی ! دومی فقط یک ماه مونده بازی بیاد هیچ تبلیغاتی روش نبوده ! سومی 19 دلار بازی ؟!مگه خیراته ؟
چهارمی هم که بازی به مراتب از C2 بهتر به نظر میاد ! پنجمی دو تا کرایسیس تو 1 سال برای کنسول ؟!
کلا از کار کرایتک سر در نیاوردم !
در کل کارش که خیلی عجیبه:-o.حالا بهتر بودن یا نبودنش نسبت به crysis 2 مهم نیست ، نکته اینجاست که چطور بازی مثل Crysis که یه جورایی سنبل crytek هست رو میذارنش واسه دانلود؟؟:d مگه کرایتک کلاً چندتا عنوان درست حسابی داره که میخواد خیرات کنه :d
عجیب تر اینکه حجمش هم زیاده ، در حقیقت یه بازی کامله :d
چه ربطی به گرافیک داره؟پس چطور بازی 20 سال ( با اغراق ) پیش را REMAKE میکند اونم فقط رزولیشن بعد با قیمت کامل میکنن تو پاچه مردم ؟الان کرایسیس با این تکنولزی و گرافیک اونم 2007 شد قدیمی ؟![]()
![]()
یعنی کرایسیس 1 رو باید سال 2007 میدادن 150 دلار، چون گرافیکش بالا بود؟
دوستان بازی واسه چهار سال پیشه هامولتی پلیر هم نداره. زمانی هم اومده که شماره 2ـش رو کنسول ها منتشر شده.
اصلا دلیلی نداره یه بازی چهار سال پیشو با قیمت کامل بدن.
دقیقا خیلی اشتباه کرد که بازیرو دانلودی واسه ی فروش گذاشت.
باو اخه چه ربطی داره ؟؟ اولاً این نسخه کنسولی ـه و کنسول دارها میتونن تجربش کنن (اصلا حس حال بای رو کنسول متفاوته :d )، در ثانی بازی با CE 3 ساخته شده که باعث میشه از لحاظ ظاهری مقداری متفاوت به نظر بیاد و تازگی ایجاد کنه :dبه نظر من اشتباه نکرده چون این بازی برای 4 ساله پیشه و شرکت نمیاد نسخه قبل رو به اون صورت بزرگ عرضه کنه (چون مولتی هم نداره اونقدر مورد استقبال کنسولی ها قرار نمیگیره)
و تازه برای اینکه بتونه به این قیمت بده این کارو کرده مسلما اگه بر روی دیسک عرضه میشد این قیمت رو نداشت
بابک اصلاً یکی دیگه از کارای عجیب کرایتک همینه !!! چرا نباید مولتی داشته باشه ؟؟ یه مولتی درست حسابی میتونه خیلی رو فروش تاثیر بذاره......دوستان بازی واسه چهار سال پیشه هامولتی پلیر هم نداره. زمانی هم اومده که شماره 2ـش رو کنسول ها منتشر شده.
نکته آخر اینکه crysis اصلا بازی کوچیکی نیست که بخواد دانلودی عرضه شه !!!! همین الان با یه تیزر کوچیک خودش رو به عنوان یکی از کاندیدای بهترین گرافیک سال معرفی کرد :d
اصلا دلیلی نداره یه بازی چهار سال پیشو (اونم با این شرایط) با قیمت کامل بدن.
چه ربطی به گرافیک داره؟یعنی کرایسیس 1 رو باید سال 2007 میدادن 150 دلار، چون گرافیکش بالا بود؟
گفتم که، بازی قدیمیه، شماره 2ـش هم اومده. تازه مولتی هم نداره. الان هیلو 3 هم تو Games on Demand قیمتش 19 دلاره.
فضا سازی و آزادی عمل crysis 1 با 2 مقایسه میکنی ؟؟:dاصولا وقتی همزمان با این بازی,بازیهای هستن که مولتی پلیر به مراتب عظیم تری دارن(از جمله Halo CEA,Geow 3,MW3,BF3 و...) و از همه مهمتر هم خود C2 هم با مولتی پلیر موجوده چه نیاز به مولتی پلیر در یک بازی ریمیک شده 4 سال پیش هست؟![]()
اصولا وقتی همزمان با این بازی,بازیهای هستن که مولتی پلیر به مراتب عظیم تری دارن(از جمله Halo CEA,Geow 3,MW3,BF3 و...) و از همه مهمتر هم خود C2 هم با مولتی پلیر موجوده چه نیاز به مولتی پلیر در یک بازی ریمیک شده 4 سال پیش هست؟
بابک اصلاً یکی دیگه از کارای عجیب کرایتک همینه چرا نباید مولتی داشته باشه ؟؟ یه مولتی درست حسابی میتونه خیلی رو فروش تاثیر بذاره......
از طرفی حس حال مولتی Crysis میتونست با اکثر FPS متفاوت باشه و با اون فیزیک ....، محیط .....، وسایل نقلیه ....... و امکانات دیگه میتونست خیلی تو مولتی قوی عمل کنه (کلاً پتانسیل بالایی داشت :d )