تصاویر Crysis 1 Console

یه بار قبلا گفتم چون بازی قدیمی هست و همچینی دانلودی ممکنه اخر سال زیاد تحویل گرفته نشه ! ولی خب همه عقل دارن با دیدن این تریلر واقعا همه چی مشخصه . اصلا باورم نمیشه که روی 360 داره اجرا میشه !
خو به خاطر همینش میگم جنایته دیگه!
اما رنگگ های درختان یه خرده مرده تر شده نشده ؟
فکر کنم به خاطر نورپردازی شدیدش تو روز باشه.لامصب گرما رو آدم از پشت مونیتور حس میکنه!!:دی

فکر کنم به خاطر نورپردازی شدیدش تو روز باشه.لامصب گرما رو آدم از پشت مونیتور حس میکنه!!:biggrin1:
نه اصلا اینطور نیست ! رنگ ها خیلی مرده تر شده ! نورپردازی اتفاقا رنگ ها رو بشاش تر می کنه ، فک کنم یا فیل تر خاصی انداختن رو بازی که اصلا زیبا نیست یا کرای انجین 3 تو رندر بعضی رنگ ها مشکل داره .

خو به خاطر همینش میگم جنایته دیگه!
یه جورایی جنایته ولی یجورایی جنایت نیست . کلا بنظرم یکم کاره درستی هست که بازی تکراری را انتخاب نکنن .

تو مثلا در نظر بگیر c1 سال 2007 اود و بهترین شد و سال 2008 دوباره وارهید اومد دوباره بهترین میشد ! و بعد فکر کن همون کرایسیس را با مراحل اضافه سال 2009 و 2010 میدادند بیرون و باز دوباره بهترین گرافیک انتخاب میشد و بعد سال 2011 نسخه کنسولی 360 میدادند بیرون و باز بهترین گرافیک میشد و سال بعدش برای ps3 میومد و باز دوباره بهترین :دی
کلا منظورم اینه یه بازی را یه بار انتخاب میکنن و همون سال تموم میشه! ممکنه تا اخر نسل هم بهترین بمونه ولی دیگه انتخابش نمیکنن . مثلا سال 2008 وارهید وگیرز 2بود ولی سایتها اکثرا اومدند mgs4 را انتخاب کردند .
امسال هم همینطور میشه کلا بهترین را از یک بازی جدید انتخاب میکنند .

آخرین ویرایش:
یه جورایی جنایته ولی یجورایی جنایت نیست . کلا بنظرم یکم کاره درستی هست که بازی تکرتری را انتخاب نکنن .

تو مثلا در نظر بگیر c1 سال 2007 اود و بهترین شد و سال 2008 دوباره وارهید اومد دوباره بهترین میشد ! و بعد فکر کن همونک رایسیس را با مراحل اضافه سال 2009 و 2010 میدادند بیرون و باز دوباره بهترین گرافیک انتخاب میشد و بعد سال 2011 نسخه کنسولی 360 میدادند بیرون و باز بهترین گرافیک میشد و سال بعدش برای ps3 میومد و باز دوباره بهترین :دی
کلا منظورم اینه یه بازی را یه بار انتخاب میکنن و همون سال تموم میشه! ممکنه تا اخر نسل هم بهترین بمونه ولی دیگه انتخابش نمیکنن . مثلا سال 2008 وارهید وگیرز 2بود ولی سایتها اکثرا اومدند mgs4 را انتخاب کردند .
امسال هم همینطور میشه کلا بهترین را از یک بازی جدید انتخاب میکنند .
راست میگه فرخ ولی در هر صورت نمیشه حقیقت رو کتمان کرد ، انگار معجزه شده :d

خدایی رنگ آسمون C1 ـه کنسول رو هم ببینین :دی عجیب روشنه ، به نظرم یه فیل تر انداختن روش که بعضی عیب های نسخه کنسولی به چشم نیاد :دی کار ِ هوشمندانه ایه اگه اینطور باشه :دی

حرفت قبلیت رو که قبول دارم،ولی این یکی...
والا ما میگیم بهترین گرافیک سال!:دی Game of the Year چرا ولی Best Graphic هیچ جاش سال نداره!:دی

گرافیک هم توی همین Game of the Year هست :دی یعنی یه بازی تو همون سال از داستان گرفته تا گرافیک کاندید میشه و در جمع تبدیل به Game of the Year میشه :دی

واقعا کار کرایتک جای تحسین داره گرافیک این بازی شوخی نیست با این کیفیت رو ی کنسوا اجرا بشه ولی یک نکته ای هستش که یک سخت افزار ثابت چقدر میتونه دست سازنده هارو همونقدر که محدود هستش ولی نکته مثبتش اینه که این سخت افزار ثابت 100 درصد برای گیم طراحی شده واین که فقط با قطعات ثابت کار دارن و با انواع درایور های گرافیکی و مادربورد و انواع سی پی یو و..... سر و کار ندارن این نکته ها خیلی خیلی مهمه .

یه تصویر دیگه برای مقایسه با تنظیمات very high :

نه تنها نورپردازی خیلی بهتره بلکه سمت راست ماشین تو نسخه کنسولی درخت هست ولی تو pc نیست بعد جایی که با کادر قرمز نشون داده دقت کنید درختهای اضافه تو نسخه کنسولی بعد همون داخل کادر دقت کنید زمین برجسته به نظر میاد که که تو pc صاف هست که همون به خاطر تکنیک pom که استفاده شده . بعد بغل ماشین کف زمین را نگاه کنید که تو کنسول جزئیات بازم بیشتره .

2re3xtdu3mmeo30lulcs.jpg

جدا از ديد کلی و ماهيت رنگ و نور های محيطی يه سال برام پيش اومده که چرا edge ها توی تصوير pc ناصافه !؟مورد بعدی اينکه با اينکه شدت نور و مقدار RGB تصوير کنسول بيشتره ولی با يک نگاه ميشه گفت کهحالت دايناميک نسخه pc مشهوده ... وقتی نگاه به نسخه کنسول ميکنم يه احساسی ميگه که بافت ها بيشترين استفاده را از تکنيک render to texture
و اون حالت دايناميک را نداره...مشخصه برای پورت کردن روی کنسول وقت کافی برای​
bake کردن تکسترها بوده همچنين بهينه کردن جزئيات.. ميشه گفت بيشتر زحمتش واسه

modify بودهو باز هم ميگم به تصوير بلا خيلی شک دارم .. من تا حالا crysis را به اين نفلگی

نديده بودم ؟!!! که تويه تصوير بلاديه ميشه.... مخصوصا اينکه
crysis در حالت dx10 بود که

parallax shadering فعال ميشدحالا که به عکس نگاه ميکنم ميبينم چقدر زمين تخت شده

حتی در حد يه نورمال معمولی (
Tangent )

هم نيست ؟!!!

در ضمن فرخ جان ارادت منديم :)

جدا از ديد کلی و ماهيت رنگ و نور های محيطی يه سال برام پيش اومده که چرا edge ها توی تصوير pc ناصافه !؟مورد بعدی اينکه با اينکه شدت نور و مقدار RGB تصوير کنسول بيشتره ولی با يک نگاه ميشه گفت کهحالت دايناميک نسخه pc مشهوده ... وقتی نگاه به نسخه کنسول ميکنم يه احساسی ميگه که بافت ها بيشترين استفاده را از تکنيک render to texture

و اون حالت دايناميک را نداره...مشخصه برای پورت کردن روی کنسول وقت کافی برای​

bake کردن تکسترها بوده همچنين بهينه کردن جزئيات.. ميشه گفت بيشتر زحمتش واسه

modify بودهو باز هم ميگم به تصوير بلا خيلی شک دارم .. من تا حالا crysis را به اين نفلگی

نديده بودم ؟!!! که تويه تصوير بلاديه ميشه.... مخصوصا اينکه
crysis در حالت dx10 بود که

parallax shadering فعال ميشدحالا که به عکس نگاه ميکنم ميبينم چقدر زمين تخت شده

حتی در حد يه نورمال معمولی (
Tangent )

هم نيست ؟!!!

در ضمن فرخ جان ارادت منديم :)

ما بیشتر ارادت مندیم احسان جان:">
این تصاویر دست نخورده هستند حتی کاربرای اینجا هم خودشون تصویر تهیه کردن و فرق زیادی با اینها ندارند البته این تصاویر با پچو و مادهای اضافه گرفته نشده .
من در حقیقت اینطور میتونم بگم از لحاظ بصری نسخه کنسولی بهتره ولی از لحاظ تکنیکالی نه !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or