زمانی که ملت داشتن با PC بازی را با این گرافیک بازی میکردن ،بهترین گرافیک های کنسولی تا چند سال بعدش قابل مقایسه با نسخه PC بازی نبودن ، فکر کنم اگه اون زمان Crytek این بازی را واسه کنسول ها میتونست عرضه کنه این نسل چندسال پیش از لحاظ گرافیکی به آخرش رسیده بود. هر چند هنوز بازی نسخه کنسولیش نیومده ونمیشه مقایسه کرد ،دوست دارم ببنیم چه جوری AA 8X را تو کنسول هم گذاشتن یا Resolution یا FPS بازی چند میشهما بیشتر ارادت مندیم احسان جان
این تصاویر دست نخورده هستند حتی کاربرای اینجا هم خودشون تصویر تهیه کردن و فرق زیادی با اینها ندارند البته این تصاویر با پچو و مادهای اضافه گرفته نشده .
من در حقیقت اینطور میتونم بگم از لحاظ بصری نسخه کنسولی بهتره ولی از لحاظ تکنیکالی نه !
ما بیشتر ارادت مندیم احسان جان
این تصاویر دست نخورده هستند حتی کاربرای اینجا هم خودشون تصویر تهیه کردن و فرق زیادی با اینها ندارند البته این تصاویر با پچو و مادهای اضافه گرفته نشده .
من در حقیقت اینطور میتونم بگم از لحاظ بصری نسخه کنسولی بهتره ولی از لحاظ تکنیکالی نه !

سلام.اين بازي هم مثل Resident Evil 4 HD روي ديسك مياد؟فكر كنم Resident Evil 4 HD توي live اومده بود.اينا چجوري روي ديسك اوردن؟
يه سوال ديگه اينه كه ريجنش free يا pal اگه بياد؟اخه من ريجن دستگاهم U هست.ممنون ميشم اگه كسي بدونه و جواب بده.
تعداد عناوین زیاده عزیز انتخاب سخت کرده :d360 دارا اخر نگفتن بهترین گرافیک تو کنسولشون چیه؟ یکبار rage یکبار GEOW ?
360 دارا اخر نگفتن بهترین گرافیک تو کنسولشون چیه؟ یکبار rage یکبار GEOW ?
یعنی بازم نسخه 360 با ps3 فرق میکنن باهم؟یا خدا ! عکسهای نسخه 360 !! یعنی انصافا اگه مشکل رزولوشن و AA نداشته باشه راحت میتونیم بگیم بهترین گرافیک کنسوله...![]()