آخرین ویرایش:
دستان لطف کنن اطلاعات غلط ندن، من خودم شخصا هرچی اطلاعات از بازی اومده رو ترجمه کردم و در تاپیک های مربوطه و حتی یه پیش نمایش هم نوشتم ! اصلا هم چنین چیزی در بازی وجود نداره (!) اینکه بخوای با Batmobile بری توی یک ساختمون و اون رو تخریب کنی شایعه ای بیش نیست، اصلا در هیچ مرحله ای نمیشه با "بت موبیل" بری داخل ساختمون ها و بخوای تخریب کاری راه بندازی چنین چیزی نیست ! اصلا چنین اطلاعاتی رو هیچ سایتی منتشر نکرده و یا اینکه من ندیدم ! اگر هم باشه (که نیست.) لطف کنین با منبع بزارین، نمی خوام بدون منبع حرف بزنم، چون هر چی اطلاعات از این بازی اومده رو خودم و دوستان دیگه ترجمه کردن، برای همین میگم چنین قابلیتی در گیم پلی بازی نیست !
Magazine: Will we able to drive it freely around the city, as if it were a sandbox? Will it be restricted to certain areas for the duration of a few missions?
BG: We designed the city from the ground up thinking about the Batmobile so that the players could travel as if it were a sandbox, so no, it won’t be limited to certain sections or missions. You’ll even be able to enter certain interiors.
enter (certain ) interiors = گفته شده شما میتونید وارد مکان های خاصی بشید نه اینکه بخواید تخریب کنید !
خیلی حساسی دیگه تو نسبت به بازی :denter (certain ) interiors = گفته شده شما میتونید وارد مکان های خاصی بشید نه اینکه بخواید تخریب کنید !
اون قضیه ای که شما میگی طی مراحلی که انجام میدی به طور برنامه ریزی شده اون قسمت ها رو شبیه سازی کردن ! یعنی اینطور نیست که هر ساختمونی دلتون بخواد برین و بخواین تخریب کنین ! دقیقا حرفی که من زدم !
بعدشم این که چیز طبیعی هست ! سازنده خواستن یه چیزی بگن، یعنی اگر نگن هم هر کسی از این قضیه خبر داره !
الان شما GTA V هم بازی کنی که یک Open-World واقعی هست، نمیشه همه ساختمون ها رو تخریب کنی، ولی طی مراحلی که رد میکنین میتونین به صورت برنامه ریزی شده ساختمون هایی رو تخریب کنین و ....
اگر مثل Battlefield تخریب پذیری داشت یک چیزی نه اینکه برنامه ریزی شده باشه..من منظورم این بود..
====
هرچند که اصلا این قسمتی که پُست دادید اصلا اسمی از تخریب بُرده نشده ! نمیدونم برا چی این قسمت رو برای جواب در پست هاتون قرار دادید.
خیلی حساسی دیگه تو نسبت به بازی :d
بابا حساس نشو حساس نشو دیگه :d
enter (certain ) interiors = گفته شده شما میتونید وارد مکان های خاصی بشید نه اینکه بخواید تخریب کنید !
اون قضیه ای که شما میگی طی مراحلی که انجام میدی به طور برنامه ریزی شده اون قسمت ها رو شبیه سازی کردن ! یعنی اینطور نیست که هر ساختمونی دلتون بخواد برین و بخواین تخریب کنین ! دقیقا حرفی که من زدم !
بعدشم این که چیز طبیعی هست ! سازنده خواستن یه چیزی بگن، یعنی اگر نگن هم هر کسی از این قضیه خبر داره !
الان شما GTA V هم بازی کنی که یک Open-World واقعی هست، نمیشه همه ساختمون ها رو تخریب کنی، ولی طی مراحلی که رد میکنین میتونین به صورت برنامه ریزی شده ساختمون هایی رو تخریب کنین و ....
اگر مثل Battlefield تخریب پذیری داشت یک چیزی نه اینکه برنامه ریزی شده باشه..من منظورم این بود..
====
هرچند که اصلا این قسمتی که پُست دادید اصلا اسمی از تخریب بُرده نشده ! نمیدونم برا چی این قسمت رو برای جواب در پست هاتون قرار دادید.
نه تایید شده که حتی بت موبیل میتونه وارد بعضی از ساختمان ها بشه
خوب برو یخه ی حسین رو بگیر چیکار داری به من ؟ هان ؟نمیدونم چرا این قدر پیچیده میکنین قضیه روراک بالاخره یه کاری میکنه دیگه و مطمئن باشید no killing/no gun رو از بین نمیبره...
![]()
از کی تا حالا interior شده "ساختمون"؟!
به معنی داخل هر چیز و یا مکانی هست. میتونه داخل ساختمون باشه، فضا باشه یا هر چیز دیگه. تازه تو همون نقلقول هم نگاه کنید ننوشته میتونید تخریب کنید. گفته امکان داره بتونید داخل بشید.
...Batmobile با اونهمه تشکیلات وارد (!)یه ساختمون میشه، توقع داری هیچ اتفاقی نیفته ؟!
خُب طبیعتا وقتی اصلا از کجا میخواد وارد بشه ؟ هرچند که اونجا گفته فضاهای خاص ، که شک دارم منظورش ساختمون های خاصی (!) باشه.. در هر صورت هرکی نظری داره دیگه ! بنده هم خواستم نظرم رو برای روشن تر شدن قضیه بگم، همین.
Magazine: Will we be able to access more building interiors?
BG: There are many more now. There’ll be a tonne of interior locations to explore, but don’t expect to be able to enter every building in the city.
نهمثلا چجوری ؟ میخواد تا که رفت تو هوا چرخای جلوش رو باز کنه جف چرخ بره تو صورت دشمن:d ؟