تصاویر و تریلر جدید از Alan Wake

نظر شخصی
من توی بزرگی این بازی شکی ندارم و مطمئنم یکی بزرگترین بازی های سال های اخیر میشه ولی خوب یه سری چیزا به ذهنم رسید باید بگم...
اول تریلر رو mp4 تبدیل کردم برای دوستانی که نمیتونن HD دانلود کنن...کیفیت هم زیاد خوب نیست :دی (نسبت به HD ) ولی خوب حجمی نداره 15 دقیقه با Dial میشه دانلود کرد...
http://parsaspace.com/download.aspx?file=djmj/AlanWake_Cinematic_Trailer_720p (1).rar
تریلری که من دیدم هیچ چیز خاصی از بازی نشون نمیده دوستان اینقدر تعریف تمجید می کنن.
یه سوال هم مطرح میکنم...
کسی تا حالا تریلر GAME PLAY از بازی دیده که ما ندیدم انقدر تعریف می کنید ؟
سرجمع 2 دقیقه تریلر از بازی دیدید؟ :دی
گیم پلی که از بازی نشون داده نشده پس مجبوریم در مورد گرافیک صحبت کنیم...
توی روز تقریبا میتونم بگم هیچ چیز شاخی نداره که بقیه بازی های روز نداشته باشن...
ولی توی شب قضیه بر عکس ـه...گرافیک شاخی داره توی شب... واقعا عالی کار شده....حس ترس را راحت انتقال میده...داستان بازی هم که اضافه بشه چیز خفنی در میاد.:love:

ولی هنوز جلوی game play واسه من یکی(بقیه هم مطمئنا همین جوری هستند) فقط این علامت هست = ؟

ولی منتظر میمونم تا تریلر گیم پلی ازش ببینم...;)

رئال، سورئال و غیره.
به همون علتی که بازی بشدت بقول دوست عزیز استیفن کینگ‌یه، به همون علت نمی‌تونه رئال باشه.
دوست عزیز، مگه این بازی سوپرنیچرال یا علمی-تخیلی ـه که شما میگی رئال نیست؟!
تِم بازی و گرافیکش هم Naturalism ـه و هم Realism.
در ضمن در مورد معمولی بودن واقع گرایی بازی، شما میتونی یه چند تا مثال برای ما بیاری که واقع گرایی بهتری داشته باشه؟ (البته به غیر از Crysis)

توی روز تقریبا میتونم بگم هیچ چیز شاخی نداره که بقیه بازی های روز نداشته باشن...
فقط خدایی بحث کرایسیس را وسط نیاری در مقایسه بازی مربوط به روز:biggrin1:

ولی میگی تو روز زیاد شاخ نیست .اولا که تریلر کیفیت زیاد خوبی نداره .
دوما این یکی از تصاویر بازی که مربوط به روزه من میخوام به تعداد دوتا انگشتت به من بازی نام ببری که چنین کیفیتی را توی روز برات به وجود میاره ؟ با این نورپردازی های خیره کننده .حالا هرچند که مربوط به نسخه ی pc باشه . میخوام اون گستره دید را از نزدیکترین نکته تا نوک کوه را توجه کنی . اونم که از کت alan توجه کردن براش بد نیست . سایه ها را هم یه دقت کنی بهش بد نخواهد بود ! همراه با این تکسچر عظیم و در یک محیط openworld

http://images.gamersyde.com/gallery/public/9613/759_0005.jpg

کسی نگفته که طراحی صورت ها عیب داره . کلا طراحی صورت ها فوق العادست . فقط به جزء شخصیت خود alan بقیه شخصیتها کمی صورتشون بیروح هست .که اینم فکر کنم تا اماده شدن بازی برطرف بشه وگرنه از لحاظ چهره پردازی و طراحی طراحیشون حرف ننداره .
منم جايي گفتم كسي گفته طراحي صورت ها بدن؟
من كه بي روحي تو صورت هيچ شخصيتي نديدم. چون كلا قرار نيست شخصيتي كه تو كل بازي 10 دقيقه ميبينيش به اندازه شخصيتي كه تو كل بازي بايد باهاش سركار داشته باشي طراحي بشه كه.

نور پردازي ، سايه زني ، انيميشن ها همه اشون عالي بودن حتي به نظرم طراحي صورت ها هم خيلي خوب و عالي بود

نظر شخصی
من توی بزرگی این بازی شکی ندارم و مطمئنم یکی بزرگترین بازی های سال های اخیر میشه ولی خوب یه سری چیزا به ذهنم رسید باید بگم...
اول تریلر رو mp4 تبدیل کردم برای دوستانی که نمیتونن HD دانلود کنن...کیفیت هم زیاد خوب نیست :biggrin1: (نسبت به HD ) ولی خوب حجمی نداره 15 دقیقه با Dial میشه دانلود کرد...
http://parsaspace.com/download.aspx?...720p%20(1).rar
تریلری که من دیدم هیچ چیز خاصی از بازی نشون نمیده دوستان اینقدر تعریف تمجید می کنن.
یه سوال هم مطرح میکنم...
کسی تا حالا تریلر GAME PLAY از بازی دیده که ما ندیدم انقدر تعریف می کنید ؟
سرجمع 2 دقیقه تریلر از بازی دیدید؟ :biggrin1:
گیم پلی که از بازی نشون داده نشده پس مجبوریم در مورد گرافیک صحبت کنیم...
ولی توی شب قضیه بر عکس ـه...گرافیک شاخی داره توی شب... واقعا عالی کار شده....حس ترس را راحت انتقال میده...داستان بازی هم که اضافه بشه چیز خفنی در میاد.:love:

ولی هنوز جلوی game play واسه من یکی(بقیه هم مطمئنا همین جوری هستند) فقط این علامت هست = ؟

ولی منتظر میمونم تا تریلر گیم پلی ازش ببینم...;)
اتفاقا بازي توي كنفرانس اينتل 2006 به نمايش در اومد و يك بنده خدايي چند دقيقه از بازي رو انجام داد توي همين GT هم بري هست.
گيم پلي بازي چيزي شبيه به GTA بود البته از لحاظ كنترل كردن شخصيت چيزي شبيه به GTA هاي قديمي نه GTA IV كه مثلا كاور ميگيري :biggrin1:

اما نكته جالبش اونجا اين بود كه فقط با يك سري آدم ها و... نميجنگيدي مثلا ممكن يكهو طوفان بشه يا گردباد و بعد كلات پس معركس و كلا تريلر هست بگير ببين.

اما نميدونم چرا ميگي تو روز هيچي نيست. الان كدوم بازي اين نسل روي كنسول چنين گرافيكي رو نشون دادن؟ PC رو من كاري ندارم. البته شب هميشه باعث ميشه كيفيت كار بالاتر بره.

به نظر من كه بجز اون كشف هاي آلن كه خيلي توهمي:biggrin1: همه چيز بازي معكرست.

دوستان این عکس ها گرافیک اصلی بازی رو نشون میده؟؟ یعنی گرافیک تویه بازی هم همینطوره؟؟ اگه همینطور باشه خیلی خوبه
دقيقا گرافيك اصلي است و كاملا توسط انجين بازي ، ديگه از اين بهتر چي ميخوايد ؟

کسانی که واقعا درک گرافیکی ندارند از صبح هم بشینیم حرف بزنیم فایده ای نداره .
چیزی که من در alanwake دیدم از نظر خودم ( کاری هم ندارم روی 360 باشه یا pc )عبارتند از :

برتری ها :
واقع گرایی در حد بسیار بالا . جزئیات خارق العاده , نورپردازیه معرکه, سایه زنی ها فوق العاده دقیق و ریزکاری شده . در کل یک گرفیک بسیار عمق دار .

ایرادها : چند ضلعی های به کار برده شده , انمیشن کارکتر ها کمی خشک و یخی هستند . صورت کارکتر کمی بی روح طراحی شدند .
که البته تا زمان عرضه بازی زیاد مونده و ممکنه ایرادهاش هم برطرف بشه .

ولی در نهایت بدون شک بهترین گرافیک را بین تمام بازی ها داره با یه فاصله ی درست و حسابی ! سینمایی ترین بازیه که تو عمرم دیدم با این تریلری که نشون داده شد . کارگردانی بازی در سطح بسیار بالا قرار داره و به نظر میاد یکی از داستان های برتر تاریخ بازی ها را داشته باشه ! با یه شخصیت پردازی افسانه ای که فقط از دست remedy برمیاد

تو باز یه بازی دیدی که برای 360 میاد و اومدی گفتی بدون شک بهترین گرافیک؟
تاحالا هم Rage بهترین گرافیکو داشته هم گاو2 بهترین گرافیکو داشته هم Alan Wake بهترین گرافیکو داشته!!

تلاشت برای اثبات اینکه 360 میتونه بازی‌ای با گرافیک بهتر از کرایسیس اجرا کنه واقعا قابل ستایشه

تِم بازی و گرافیکش هم Naturalism ـه و هم Realism.
اتفاقا دقیقا خلاف اینه. داستان بازی تا حدی سورئالیستیه و گرافیک بازی هم در راستای همین سورئایستی بودن داستان ساخته شده نه در جهت واقعگرا بودن.

تو باز یه بازی دیدی که برای 360 میاد و اومدی گفتی بدون شک بهترین گرافیک؟
تاحالا هم Rage بهترین گرافیکو داشته هم گاو2 بهترین گرافیکو داشته هم Alan Wake بهترین گرافیکو داشته!!
میدونی چقدر بد برداشتی ؟
الان دیگه هر بازی بیاد احتمال 99 درصدش برای 360 هم میاد اونوقت تو میخوای تا اخر این نسل برای من بیای بگی چون برای 360 میاد من میگم بهترین گرافیک ؟ جالبه والا !
در مورد gears من میخوام یه پست برام پیدا کنی گفته باشم که بهترین گرافیک را در نسل بازی های بعد هم خواهد داشت .
اگه پست قبلا را خونده باشی خیلی راحت برای جنابعالی گفتم که این بازی را 100% رو pc انجامش میدم . حالا هرجور راحتی فکر کن .
alanwake این نمایش را قبل rage داشت ؟ دوما نمایش rage با این یکی ها خیلی فرق داره چون هنوز خیلی ها تو تصورات خودشون کیفیت خود بازی نمیتونه اونجور باشه برای همین خاطر یکم دیگه صبر میکنیم !
کلا نتیجه گیرت برای من جالب بود .
یکم هم شما برای من تعریف کن ببینم چی از تریلر alanwake کشف کردی ؟

تلاشت برای اثبات اینکه 360 میتونه بازی‌ای با گرافیک بهتر از کرایسیس اجرا کنه واقعا قابل ستایشه

تلاش تو هم برای اثبات کردن گرافیکه به خوبیه کرایسیس و یا بهتر از کرایسیس نخواهد بود حداقل تا اخر این نسل ! هم قابل ستایشه این وسط .
گویا alanwake هم اگه قرار باشه با همین کیفیت و گرافیک بیاد باز عددی نخواهد بود به نظر خودت ؟! من مجبور نیستم چیزی را برات ثابت کنم .

اتفاقا دقیقا خلاف اینه. داستان بازی تا حدی سورئالیستیه و گرافیک بازی هم در راستای همین سورئایستی بودن داستان ساخته شده نه در جهت واقعگرا بودن.
مرسی اردلان :دی
مشکل مفهوم این "سورئالیسم"ـه که خیلی خیلی خیلی پیچیدست :دی

من که نفهمیدم دقیقا چی گفتی. ولی،
اینو قبول که Alan Wake و GOW2 و Rage هر 3 تا برای 360 میان دیگه؟
اینم قبول داری که 4-5 ماه پیش میگفتی Rage بدون شک بهترین گرافیکو داره؟
اینم قبول داری که 2-3 هفته پیش تو تاپیکای گاو2 میگفتی بهترین گرافیکو روی 360 داره؟
اینم قبول داری که الان گفتی Alan Wake بدون شک بهترین گرافیکو داره؟

توضیح: اگر قرار باشه یه بازی بهترین گرافیکو بین تمام بازیها داشته باشه، نتیجه میگیریم که بهترین گرافیکو بین بازیهای 360 هم داره؛ شما در بازه‌های زمانی مختلف فرمودین که این بازیا "بدون شک بهترین گرافیکو دارن"
حالا خودت بگو توی حرفات تناقض موج میزنه یا نه؟

الان یادم افتاد که یه زمانی Far Cry 2 هم توی لیست "بدون شک بهترین گرافیکت" قرار گرفته بود. نسخه‌ی کنسولیشم تا اونجایی که یادمه میگفتی از کرایسیس بهتره گرافیکش lol

حالا نکته‌ی جالب در مورد صحبت‌های شما (که هرکس توی این فروم پست میزنه کاملا این موضوعو تائید میکنه) اینه که اگه این بازیا برای 360 نمیومدن هیچکدوم گرافیک چندان سطح بالایی نداشتن از نظر جنابعالی و در لیست "بدون شک بهترین گرافیک" هم قرار نمیگرفتن. لطف کن این حرفو تکذیب نکن چون دیگه همه کاملا میدونن چی به چیه

تلاش تو هم برای اثبات کردن گرافیکه به خوبیه کرایسیس و یا بهتر از کرایسیس نخواهد بود حداقل تا اخر این نسل ! هم قابل ستایشه این وسط .
این موضوع نیازی به تلاش و اثبات نداره. واضح و مبرهنه که کنسولهای PS3 و XBOX360 تا آخر عمرشون نمیتونن بازی‌ای با گرافیک تکنیکی در سطح کرایسیس رو اجرا کنن. اگر سخت افزار سالهای 2005 و 2006 همچین توانیو داشتن، الان کارتای گرافیک سال 2008 (GTX280) برای اجرای کرایسیس روی Max Setting زور نمیزدن

-----

بهرحال؛ نمیخوام این تاپیک تبدیل به بحث در مورد گرافیک کرایسیس بشه. چون بحثی روی گرافیک اون بازی وجود نداره
در مورد همون Alan Wake و GOW2 و Rage که هر 3 "بدون شک بهترین گرافیکو دارن" اگر حرف خاصی داری میتونی بگی

یعنی چی خلاف اینه؟ یعنی داستان این بازی سورئال ـه؟
شما مثل اینکه متوجه داستان و سبک بازی نشدی! داستان این بازی مربوط به مسائل روانشناسانه ست و من نمیدونم چه ربطی به مکتب سورئال داره؟!!!
یا شما چیزی تو این بازی دیدی که من ندیدم؟

Alan Wake - A Psychological Action Thriller

مشکل مفهوم این "سورئالیسم"ـه که خیلی خیلی خیلی پیچیدست
خب شما میتونی مفهوم "سورئالیسم" و ربطش به "روان شناسی" و "بیماری های روانی" رو توضیح بدی؟

آخرین ویرایش:
بابا این که دیگه خیلی واضحه :دی
سورئالیسم یا " فراواقع گرایی" یه مکتب ساختار شکنه که تقریباً به هیچ اصولی پایبند نیست و کلاً با شکستن مرزها سعی میکنه مفاهیم خاصی رو به مخاطب خودش القا کنه. آثار سورئال از چند لایه مختلف و پیچیده تشکیل شده که هر چی درک هنری مخاطب بیشتر باشه و بهتر بتونه اون لایه ها رو کشف کنه و درکشون کنه بهتر میتونه با اون اثر هنری ارتباط برقرار کنه. حالا من نمی‌دونم این‌که یک بابایی خواب‌هاش یهو به واقعیت تبدیل بشه کجاش "روان‌شناسانه" میشه. منظور از این کلمه اینه که این بازی قراره مثلا یه پیام روان‌شناسانه یا یه همچین چیزی رو منتقل کنه. وگرنه به یه روان‌شناس بگی شک نکن میگه این جنون محضه‌ :دی
متن بالا بخشیش از یه وبلاگ کش رفته شده که نمی‌دونم کجاست الان. سرچ کنید!

یعنی چی خلاف اینه؟ یعنی داستان این بازی سورئال ـه؟
شما مثل اینکه متوجه داستان و سبک بازی نشدی! داستان این بازی مربوط به مسائل روانشناسانه ست و من نمیدونم چه ربطی به مکتب سورئال داره؟!!!
ربطی به مسائل روانشناسانه ی داستان نداره.مربوط به جنبه ی بصریه.یعنی جنبه ی visualه یک نقاشی یا فیلم یا حتی بازی رو تحت تاثیر قرار می ده و اگه تعریف سورئالیسم رو هم ببینید دقیقا مطابقت داره با داستان بازی و جدای از مسائل روانشناسانه ی داستانه اینطور که خود سازنده ها ادعا می کنن.

بابا این که دیگه خیلی واضحه :دی
سورئالیسم یا " فراواقع گرایی" یه مکتب ساختار شکنه که تقریباً به هیچ اصولی پایبند نیست و کلاً با شکستن مرزها سعی میکنه مفاهیم خاصی رو به مخاطب خودش القا کنه. آثار سورئال از چند لایه مختلف و پیچیده تشکیل شده که هر چی درک هنری مخاطب بیشتر باشه و بهتر بتونه اون لایه ها رو کشف کنه و درکشون کنه بهتر میتونه با اون اثر هنری ارتباط برقرار کنه. حالا من نمی‌دونم این‌که یک بابایی خواب‌هاش یهو به واقعیت تبدیل بشه کجاش "روان‌شناسانه" میشه. منظور از این کلمه اینه که این بازی قراره مثلا یه پیام روان‌شناسانه یا یه همچین چیزی رو منتقل کنه. وگرنه به یه روان‌شناس بگی شک نکن میگه این جنون محضه‌ :دی
متن بالا بخشیش از یه وبلاگ کش رفته شده که نمی‌دونم کجاست الان. سرچ کنید!
ببین دوست عزیز مسئله اینجاست که داستان بازی این نیست که خواب های این بابا واقعآ به واقعیت تبدیل میشه، که در این صورت حرف شما درست ـه ولی ماجرا اینه که این بابا دچار اوهام و توهمات میشه و خواب ها یی که میبینه و داستان هایی که مینویسه برای خودش اتفاق میوفته و این نشون دهنده اینه که این بابا مشکل روانی پیدا کرده که این توی دنیای واقعی هم اتفاق میفته. نمونش بیماری شیزوفرنی.
البته میشه اینجور در نظر گرفت که چون این بابا داستان های سورئال مینویسه پس اتفاق هایی هم که براش میفته میتونه سورئال باشه و جو بازی و چون ما باید جای شخصیت اصلی بازی باشیم، میتونه سورئال باشه ولی در کل داستان این بازی به هیچ وجه سورئال نیست و گرافیک بازی از نظر بصری با توجه به شرایط میتونه تغییر کنه. موتور بازی هم جوری ساخته شده که در شرایط خاص جو بازی رو عوض میکنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or