تصاویر و تریلر جدید از Alan Wake

فقط صورت کاراکتر ها یه مقدار ضعف داشت که در سطح جزئیات دیگه بازی نبود و به نظر میرسید که دست نخورده بودن! که البته فکر نمیکنم همینجور باقی بمونن.
خود Remedy اعلام کرد که تریلر مربوط به نسخه PC بوده.
ایشون منظورش Screenshot ها بود که خوب نیازی هم به گفتنش نبود و کاملآ مشخص بود (AA)

این عکس هم ضمن تأیید آقای Markus Maki از گیم پلی بازی ـه :
http://download.remedygames.com/screenshots/Alan_Wake_Forest_mining_car_720p.jpg

در ضمن واقعگرایی زیاد باعث میشه ضعف ها(نسبت به جزئیات دیگه) بیشتر خودشونو نشون بدن! نمونش Crysis

آخرین ویرایش:
سلام:love:
در یک کلام فوق العاده با این گرافیک وفیزیک وکارگردانی وگیم پلی فوق العادهای که میشه از REMEDYانتظار داشت فقط باید منتظر یه شاهکار بود:praying::praying::praying:(البته من منتظر یه همچین تریلری تو سال 2006یا 7 بودم ;) )
مطمن بودم ماکروسافت الکی یه بازی رو انحصاری نمیکنه :laughing::laughing: (البته از این به بعد باید بگیم ALANWAKE VS HEAVY RAIN :laughing: :shrewd:)
از همین حالا هم مطمنم این بازی زیر 9.0 رو از سایت GSوزیر 9.5 رو از سایت IGNنمی گیره:-"
و فکر میکنم بازی دیگه برای Q3 2009 عرضه بشه;) (تا اون موقع من چطوری طاقت بارم خدا می دونه :hurted1:)

تریلر محشر بود ! صحنه فوق العاده زیبا و سینماتیک به همراه تم ترسناک گونه بازی با به کار گیری محیط های مرموز و داستان فوق العاده موثر میتونه یکی از بهترین های تاریخ رو خلق کنه.

کسانی که واقعا درک گرافیکی ندارند از صبح هم بشینیم حرف بزنیم فایده ای نداره .
چیزی که من در alanwake دیدم از نظر خودم ( کاری هم ندارم روی 360 باشه یا pc )عبارتند از :

برتری ها :
واقع گرایی در حد بسیار بالا . جزئیات خارق العاده , نورپردازیه معرکه, سایه زنی ها فوق العاده دقیق و ریزکاری شده . در کل یک گرفیک بسیار عمق دار .

ایرادها : چند ضلعی های به کار برده شده , انمیشن کارکتر ها کمی خشک و یخی هستند . صورت کارکتر کمی بی روح طراحی شدند .
که البته تا زمان عرضه بازی زیاد مونده و ممکنه ایرادهاش هم برطرف بشه .

ولی در نهایت بدون شک بهترین گرافیک را بین تمام بازی ها داره با یه فاصله ی درست و حسابی ! سینمایی ترین بازیه که تو عمرم دیدم با این تریلری که نشون داده شد . کارگردانی بازی در سطح بسیار بالا قرار داره و به نظر میاد یکی از داستان های برتر تاریخ بازی ها را داشته باشه ! با یه شخصیت پردازی افسانه ای که فقط از دست remedy برمیاد

آخرین ویرایش:
گرافیک و نورپردازی فوق العاده بود.تا حالا نظیرشو ندیده بودم ولی به نظر منم جزئیات صورت کارکترها یکم از بقیه ی جزئیات صحنه ضعیف تر بود ولی با این حال خیلی تریلر عالیی بود.با سابقه ی هم که Remedy داره باید بازی فوق العاده ی بشه:love:.
زمانی برای عرضش اعلام نکردن؟

:eek:
1224674110.jpg

1224633622.jpg

1224662653.jpg

1224725511.jpg

1224706617.jpg
1224698516.jpg

1224687765.jpg

1224633055.jpg

1224643227.jpg

1224656609.jpg
1224642475.jpg

1224687755.jpg

1224652845.jpg

1224683696.jpg

1224663557.jpg

قبل از ":eek:" ول کردن برید منظور منو بفهمید. خب؟
رئال، سورئال و غیره.
به همون علتی که بازی بشدت بقول دوست عزیز استیفن کینگ‌یه، به همون علت نمی‌تونه رئال باشه.

کسانی که واقعا درک گرافیکی ندارند از صبح هم بشینیم حرف بزنیم فایده ای نداره .
چیزی که من در alanwake دیدم از نظر خودم ( کاری هم ندارم روی 360 باشه یا pc )عبارتند از :

برتری ها :
واقع گرایی در حد بسیار بالا . جزئیات خارق العاده , نورپردازیه معرکه, سایه زنی ها فوق العاده دقیق و ریزکاری شده . در کل یک گرفیک بسیار عمق دار .

ایرادها : چند ضلعی های به کار برده شده , انمیشن کارکتر ها کمی خشک و یخی هستند . صورت کارکتر کمی بی روح طراحی شدند .
که البته تا زمان عرضه بازی زیاد مونده و ممکنه ایرادهاش هم برطرف بشه .

ولی در نهایت بدون شک بهترین گرافیک را بین تمام بازی ها داره با یه فاصله ی درست و حسابی ! سینمایی ترین بازیه که تو عمرم دیدم با این تریلری که نشون داده شد . کارگردانی بازی در سطح بسیار بالا قرار داره و به نظر میاد یکی از داستان های برتر تاریخ بازی ها را داشته باشه ! با یه شخصیت پردازی افسانه ای که فقط از دست remedy برمیاد
LOL
بعد اونوقت شما داستان و شخصیت پردازی افسانه ای و گرافیک باور نکردنی رو از همین تریلر و چند تا عکس فهمیدی ؟!
فکر نمیکنم اگر روی 360 انحصاری نبود اینقدر بزرگش میکردی ...

LOL
بعد اونوقت شما داستان و شخصیت پردازی افسانه ای و گرافیک باور نکردنی رو از همین تریلر و چند تا عکس فهمیدی ؟!
فکر نمیکنم اگر روی 360 انحصاری نبود اینقدر بزرگش میکردی ...

بابا ول کن تو را خدا من حوصله بحث کردم با تو را ندارم .
داستان بازی کاملا مشخصه که چه خبره اگه اطلاعی نداری .
شخصیت پردازی هم که کاملا مشخصه . در ضمن نظر شخصیم بود فکر نکنم یک سر سوزن به کسی ربطی داشته باشه من چی گفتم .

این کلمه lol را هم هی نگو داره میره روی اعصاب من . دیگه یه چیزی را از بقیه یاد میگیری شورش را در نیار تو هر پستی که میدی یه کلمه lol به کار میبری :laughing:

قبل از ":eek:" ول کردن برید منظور منو بفهمید. خب؟
رئال، سورئال و غیره.
به همون علتی که بازی بشدت بقول دوست عزیز استیفن کینگ‌یه، به همون علت نمی‌تونه رئال باشه.

میشه یکم این کلمه رئال را برای من شفاف سازی کنی که ببینم منظورت چیه ؟
اون دوست هم یک نفر بود که چنین حرفی را زد حالا اون حرف را ملاک قرار دادی ؟!

بابا ول کن تو را خدا من حوصله بحث کردم با تو را ندارم .
داستان بازی کاملا مشخصه که چه خبره اگه اطلاعی نداری .
شخصیت پردازی هم که کاملا مشخصه . در ضمن نظر شخصیم بود فکر نکنم یک سر سوزن به کسی ربطی داشته باشه من چی گفتم .
نظرات شخصی رو توی فروم عمومی به دیگران تحمیل نمیکنند
فکر کنم خودتم بدونی که این تعریف و تمجیدها و بزرگ کردن های الکی که میکنی برای کسی اهمیتی نداشته باشه

میشه یکم این کلمه رئال را برای من شفاف سازی کنی که ببینم منظورت چیه ؟
اون دوست هم یک نفر بود که چنین حرفی را زد حالا اون حرف را ملاک قرار دادی ؟!
می‌تونی بری بگردی ببینی در زمینه‌ای که من به کار بردم یعنی چی، من وظیفه ندارم برای هرکس معنی هر اصطلاحی رو توضیح بدم. فقط خیلی فشار نیار به خودت،‌ به همون اندازه که این بازی رو دوست داری شاید منم ازش خوشم بیاد.
ضمنا بعله،‌ ایشون گفت Kingی هست فضای بازی و من این حرف رو ملاک قرار دادم، ارتباطش به شما؟

آخرین ویرایش:
نظرات شخصی رو توی فروم عمومی به دیگران تحمیل نمیکنند
فکر کنم خودتم بدونی که این تعریف و تمجیدها و بزرگ کردن های الکی که میکنی برای کسی اهمیتی نداشته باشه

اگر کسی بگه نظر شخصی یعنی دیگه تحمیل کردن حرف و فلان چیز نیست .
سعی کن معنی یه چیزی را بدونی .اگر به نظر تو من دارم بزرگ نمایی الکی میکنم و به این حرفها , بازم نظره شخصیه منه پس بزرگ نمایی هم در کار نیست . همون طور که گفتم ربطی به کسی نداره .
ربطش زمانی میشه که نظر شخصی نباشه ok ?
اگه میخوای بحث را ادامه بدی راه باز و جاده دراز میتونی ادامه بدی .

می‌تونی بری بگردی ببینی در زمینه‌ای که من به کار بردم یعنی چی، من وظیفه ندارم برای هرکس معنی هر اصطلاحی رو توضیح بدم. فقط خیلی فشار نیار به خودت،‌ به همون اندازه که این بازی رو دوست داری شاید منم ازش خوشم بیاد.
ضمنا بعله،‌ ایشون گفت Kingی هست فضای بازی و من این حرف رو ملاک قرار دادم، ارتباطش به شما؟

پس وقتی موظف نیستی چیزی را توضیح بدی منم موظف هستم خیلی راحت بیخیال بحث بشم !
فقط محض اطلاعاع رسانی هم بگم, شاید به بحث ربطی نداره . AlanWake از جمله بازی هایی هست که 100% روی pc بازیش میکنم .
اینم بگم همیشه سعی کن بحث ها را خونسرد جواب بدی مطمعن باش بحث ها منطقی تر پیش میره جلو .

پس وقتی موظف نیستی چیزی را توضیح بدی منم موظف هستم خیلی راحت بیخیال بحث بشم .
فقط محض اطلاعاع رسانی هم بگم, شاید به بحث ربطی نداره . AlanWake از جمله بازی هایی هست که 100% روی pc بازیش میکنم .
خب بیخیال شی کلا به نفعته.
یه سری اصطلاحات مثل رئالیسم، نچرالیسم،‌ سورئالیسم مثلا و اینا،‌ سنگین‌تر از این‌هاست. من مشکلی با کنسول 360 و خیلی از بازی‌هاش ندارم. چون بازی‌های نسبتا خوبی هستند. الان بولد نوشتی که چی رو ثابت کنی مثلا فرخ جان؟ من با کسی دعوا که ندارم :دی بخیل هم نیستم :دی

الان بولد نوشتی که چی رو ثابت کنی مثلا فرخ جان؟ من با کسی دعوا که ندارم :دی بخیل هم نیستم :دی

من چیزی را نخواستم ثابت کنم امیر جان . فقط خواستم بدونی که من وقتی از بازی تعریف میکنم به خاطر 360 نبوده . همون طور که گفتم چیزی هایی که دیدم را بی اغراق گفتم همین طور که خدا را شکر خیلی ها با دیدنش ازش تعریف کردن و گفتم بدونی که من این بازی را مثل چندتا عنوان نادر دیگه روی pc انجامش میدم . چون اینگونه بازی ها لذتش روی pc خیلی بیشتره به نظره من .
البته نه فقط به تو بگم بلکه برای بعضی ها که یه وقت اشتباه متوجه نشن !
بازم میگم اگه سعی کنیم خونسرد باشیم تو بحث ها مطمعنا مشکلی بین خیلی ها پیش نمیاد .
و البته از کوبش بازی ها دست بکشیم حتی اگه ازش خوشمون نیاد و همون در حد نظر شخصی باشه .

ديشب با اين كه مدرسه داشتم نشستم گرفتم تريلر ديدم واقعا محشر بود.

نور پردازي ، سايه زني ، انيميشن ها همه اشون عالي بودن حتي به نظرم طراحي صورت ها هم خيلي خوب و عالي بود كلا اين بازي همين الانش هم معركست خيلي جالب توي يكي از قسمت ها يك لحظه لباس آلن دير تر لود شد اگر اون نميديدم ميگفتم كلش CG هست كلا باور نكردني بود.

اون لحظه كه آلن از ماشين پياده ميشه اوج نوپردازي بود به نظرم. واقعا بازي پر جزئيات صبر كردن براي اين بازي ...

هركي هم دوست داره بازي رو بكوبه بياد بكوبه ولي مهم اين كه معركست.:biggrin1:

نور پردازي ، سايه زني ، انيميشن ها همه اشون عالي بودن حتي به نظرم طراحي صورت ها هم خيلي خوب و عالي بود

کسی نگفته که طراحی صورت ها عیب داره . کلا طراحی صورت ها فوق العادست . فقط به جزء شخصیت خود alan بقیه شخصیتها کمی صورتشون بیروح هست .که اینم فکر کنم تا اماده شدن بازی برطرف بشه وگرنه از لحاظ چهره پردازی و طراحی طراحیشون حرف ننداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or