سلام
خب بالاخره پس از مدت ها سایت Alan Wake بروز شد و شما میتونید تصاویر و تریلر جدید رو مشاهده کنید.
www.alanwake.com
خب بالاخره پس از مدت ها سایت Alan Wake بروز شد و شما میتونید تصاویر و تریلر جدید رو مشاهده کنید.
www.alanwake.com
ایشون منظورش Screenshot ها بود که خوب نیازی هم به گفتنش نبود و کاملآ مشخص بود (AA)خود Remedy اعلام کرد که تریلر مربوط به نسخه PC بوده.

raying:
raying:
raying
البته من منتظر یه همچین تریلری تو سال 2006یا 7 بودم
)
(تا اون موقع من چطوری طاقت بارم خدا می دونه :hurted1
" ول کردن برید منظور منو بفهمید. خب؟LOLکسانی که واقعا درک گرافیکی ندارند از صبح هم بشینیم حرف بزنیم فایده ای نداره .
چیزی که من در alanwake دیدم از نظر خودم ( کاری هم ندارم روی 360 باشه یا pc )عبارتند از :
برتری ها :
واقع گرایی در حد بسیار بالا . جزئیات خارق العاده , نورپردازیه معرکه, سایه زنی ها فوق العاده دقیق و ریزکاری شده . در کل یک گرفیک بسیار عمق دار .
ایرادها : چند ضلعی های به کار برده شده , انمیشن کارکتر ها کمی خشک و یخی هستند . صورت کارکتر کمی بی روح طراحی شدند .
که البته تا زمان عرضه بازی زیاد مونده و ممکنه ایرادهاش هم برطرف بشه .
ولی در نهایت بدون شک بهترین گرافیک را بین تمام بازی ها داره با یه فاصله ی درست و حسابی ! سینمایی ترین بازیه که تو عمرم دیدم با این تریلری که نشون داده شد . کارگردانی بازی در سطح بسیار بالا قرار داره و به نظر میاد یکی از داستان های برتر تاریخ بازی ها را داشته باشه ! با یه شخصیت پردازی افسانه ای که فقط از دست remedy برمیاد
LOL
بعد اونوقت شما داستان و شخصیت پردازی افسانه ای و گرافیک باور نکردنی رو از همین تریلر و چند تا عکس فهمیدی ؟!
فکر نمیکنم اگر روی 360 انحصاری نبود اینقدر بزرگش میکردی ...
قبل از "" ول کردن برید منظور منو بفهمید. خب؟
رئال، سورئال و غیره.
به همون علتی که بازی بشدت بقول دوست عزیز استیفن کینگیه، به همون علت نمیتونه رئال باشه.
نظرات شخصی رو توی فروم عمومی به دیگران تحمیل نمیکنندبابا ول کن تو را خدا من حوصله بحث کردم با تو را ندارم .
داستان بازی کاملا مشخصه که چه خبره اگه اطلاعی نداری .
شخصیت پردازی هم که کاملا مشخصه . در ضمن نظر شخصیم بود فکر نکنم یک سر سوزن به کسی ربطی داشته باشه من چی گفتم .
میتونی بری بگردی ببینی در زمینهای که من به کار بردم یعنی چی، من وظیفه ندارم برای هرکس معنی هر اصطلاحی رو توضیح بدم. فقط خیلی فشار نیار به خودت، به همون اندازه که این بازی رو دوست داری شاید منم ازش خوشم بیاد.میشه یکم این کلمه رئال را برای من شفاف سازی کنی که ببینم منظورت چیه ؟
اون دوست هم یک نفر بود که چنین حرفی را زد حالا اون حرف را ملاک قرار دادی ؟!
نظرات شخصی رو توی فروم عمومی به دیگران تحمیل نمیکنند
فکر کنم خودتم بدونی که این تعریف و تمجیدها و بزرگ کردن های الکی که میکنی برای کسی اهمیتی نداشته باشه
میتونی بری بگردی ببینی در زمینهای که من به کار بردم یعنی چی، من وظیفه ندارم برای هرکس معنی هر اصطلاحی رو توضیح بدم. فقط خیلی فشار نیار به خودت، به همون اندازه که این بازی رو دوست داری شاید منم ازش خوشم بیاد.
ضمنا بعله، ایشون گفت Kingی هست فضای بازی و من این حرف رو ملاک قرار دادم، ارتباطش به شما؟
خب بیخیال شی کلا به نفعته.پس وقتی موظف نیستی چیزی را توضیح بدی منم موظف هستم خیلی راحت بیخیال بحث بشم .
فقط محض اطلاعاع رسانی هم بگم, شاید به بحث ربطی نداره . AlanWake از جمله بازی هایی هست که 100% روی pc بازیش میکنم .
الان بولد نوشتی که چی رو ثابت کنی مثلا فرخ جان؟ من با کسی دعوا که ندارمبخیل هم نیستم
![]()
نور پردازي ، سايه زني ، انيميشن ها همه اشون عالي بودن حتي به نظرم طراحي صورت ها هم خيلي خوب و عالي بود