سلام
خب بالاخره پس از مدت ها سایت Alan Wake بروز شد و شما میتونید تصاویر و تریلر جدید رو مشاهده کنید.
www.alanwake.com
خب بالاخره پس از مدت ها سایت Alan Wake بروز شد و شما میتونید تصاویر و تریلر جدید رو مشاهده کنید.
www.alanwake.com

خب یعنی دقیقا همینی که می گی.غیر ممکنی که ممکن شده.روانی شدنش یه چیزه, جنبه های بصریش یه چیز دیگه.ژانرش هم همونطور که شما گفتید Psychological Action Thrillerه ولی داستان بازی یه سری المانهای سورئال داره.ببین دوست عزیز مسئله اینجاست که داستان بازی این نیست که خواب های این بابا واقعآ به واقعیت تبدیل میشه
بهش نمی شه گفت یه بازیه کاملا سورئالی ولی در داستانش یه سری المان سورئال هست.سورئالی ترین بازی که من تا حالا دیدم Silent Hill بوده.ولی در کل داستان این بازی به هیچ وجه سورئال نیست
پس بدون .من که نفهمیدم دقیقا چی گفتی. ولی،
اینو قبول که Alan Wake و GOW2 و Rage هر 3 تا برای 360 میان دیگه؟
بله کاملا قبول دارم که چی ؟اینم قبول داری که 4-5 ماه پیش میگفتی Rage بدون شک بهترین گرافیکو داره؟
نه قبول ندارم . اگه تونستی یه پست برای من پیدا البته که من گفته باشم تا اخر نسل بهترین گرافیک را داره من منظورم در مورد gears 2 بازی های یی که الان میخوان عرضه بشن ok .اینم قبول داری که 2-3 هفته پیش تو تاپیکای گاو2 میگفتی بهترین گرافیکو روی 360 داره؟
اینم قبول داری که الان گفتی Alan Wake بدون شک بهترین گرافیکو داره؟
به هیچ وجه تناقض بین گفته های من موج نمیزنه . gears 2 را که برات توضیح دادم . بلکه تناقض را خود بوجود میاری . در بازه ی زمانی خیلی اتفاقات میتونه بیوفته .توضیح: اگر قرار باشه یه بازی بهترین گرافیکو بین تمام بازیها داشته باشه، نتیجه میگیریم که بهترین گرافیکو بین بازیهای 360 هم داره؛ شما در بازههای زمانی مختلف فرمودین که این بازیا "بدون شک بهترین گرافیکو دارن"
حالا خودت بگو توی حرفات تناقض موج میزنه یا نه؟
شما اشتباه فکر کردی . خوب این که کاملا مشخصه بین بهترین گرافیک ها قرار داره . ولی اگه گفته باشم بهترین هست بیار پست منو اینجا نقل قول کن . کرایسیس را که ولش ..................الان یادم افتاد که یه زمانی Far Cry 2 هم توی لیست "بدون شک بهترین گرافیکت" قرار گرفته بود. نسخهی کنسولیشم تا اونجایی که یادمه میگفتی از کرایسیس بهتره گرافیکش lol
حالا نکتهی جالب در مورد صحبتهای شما (که هرکس توی این فروم پست میزنه کاملا این موضوعو تائید میکنه) اینه که اگه این بازیا برای 360 نمیومدن هیچکدوم گرافیک چندان سطح بالایی نداشتن از نظر جنابعالی و در لیست "بدون شک بهترین گرافیک" هم قرار نمیگرفتن. لطف کن این حرفو تکذیب نکن چون دیگه همه کاملا میدونن چی به چیه
این موضوع نیازی به تلاش و اثبات نداره. واضح و مبرهنه که کنسولهای PS3 و XBOX360 تا آخر عمرشون نمیتونن بازیای با گرافیک تکنیکی در سطح کرایسیس رو اجرا کنن. اگر سخت افزار سالهای 2005 و 2006 همچین توانیو داشتن، الان کارتای گرافیک سال 2008 (GTX280) برای اجرای کرایسیس روی Max Setting زور نمیزدن
بهرحال؛ نمیخوام این تاپیک تبدیل به بحث در مورد گرافیک کرایسیس بشه. چون بحثی روی گرافیک اون بازی وجود نداره
در مورد همون Alan Wake و GOW2 و Rage که هر 3 "بدون شک بهترین گرافیکو دارن" اگر حرف خاصی داری میتونی بگی
شباهت کجا بود شما هم راه افتادید چپ و راست استفن کینگ استفن کینگ میکنید. Alan Wake هم یه نویسنده پرفروش داستانهای ترسناک ـه که نزدیکترین مثال هم همین جناب کینگ ـه.شباهت دنیای الن به رمانهای استفن کینگ خصوصا THE MIST هم از نکات جالب این بازی هستش. چه بسا همین مه رابط دنیای حقیقی الن با اوهامی باشه که پیش رو داره.
بیا برو جمش کن بابا اصلا مال این حرفا نیتسى
:laughing::laughing:
با این پستتم نشون دادی شعورت در حد تک سلولیم نیست.
Gartall
انقدر حرفا رو نپیچون
من نگفتم گفتی تا آخر نسل یا اوله نسل کدوم بازی بهترین گرافیکو داره. تو تاحالا 4 تا بازی که هنوز هیچکدوم نیومدن رو گفتی "بدون شک بهترین گرافیک" رو تاحالا داشتن
Rage، GOW2، Far Cry 2، الانم Alan Wake
البته در مورد Far Cry 2 معلوم شد که همچین چیزی نیست و با 1 دور مطالعهی ریویوهای بازی میشه فهمید که گرافیک همچین خفنی نداره. در مورد بقیه هم مشخص میشه به زودی نگران نباش. یه لطفیم بکن این پست منو جواب نده. هر چی میخوای بگی رو من از همین الان قبول دارم. ok؟
Nima
تو هم همینطور !
نظر دادن من از روی یک ویدئوی offscreen با هر فلان شده, وقتی نظره منه, فکر نکنم اینجا کوچکترین ارتباطی برات داشته باشه .
نظرتو توی خونه رو کاغذ بنویس ... اینجا وقتی میای هوار میکشی و بزور میخوای همه رو وادار به کف کردن بکنی ( چون خودت کف کردی مثلا ) دیگه نظر شخصی نمیشه .
تو هم که عادت نداری بگی به نظر من ... کسی هم بخواد خلاف نظرت رو بگه 100 صفحه واسش آسمون ریسمون میبافی !
پس اینقدر نگو نظر شخصی . تو مطمئنا خودتو از بزرگترین بازی شناسان و گرافیک شناسانِ ایران میدونی ( اگه تو جهان نباشی ) و همیشه هم حق رو 100% به خودت میدی !!
ولي كسي بخواد حرف خودش را تحميل كنه اشكال داره .
پس اینقدر نگو نظر شخصی . تو مطمئنا خودتو از بزرگترین بازی شناسان و گرافیک شناسانِ ایران میدونی ( اگه تو جهان نباشی ) و همیشه هم حق رو 100% به خودت میدی !!