تصاویر و تریلر جدید از Alan Wake

منم ديدم البته كيفيت پايينشو. ولي فوق العاده بود.:eek:
Remedy تركونده بد!:love:
........................................................
اصلا ما نفهميديم اين وسط كرايسيس از كجا پيدا شد؟:biggrin1: اصلا چه ربطي داره؟!:confused: اين يه چيزه كاملا واضح و مبرحنه كه تا آخر اين نسل هيچ بازي اي رو كنسولهاي X360 و ps3 نميتونه به گرافيك كرايسيس برسه و اصلا جاي بحث نداره.
اين بازي رو كنسول X360 بهترين گرافيكو داره. حتي بهتر از GOW2. (به نظر من)

ببین دوست عزیز مسئله اینجاست که داستان بازی این نیست که خواب های این بابا واقعآ به واقعیت تبدیل میشه
خب یعنی دقیقا همینی که می گی.غیر ممکنی که ممکن شده.روانی شدنش یه چیزه, جنبه های بصریش یه چیز دیگه.ژانرش هم همونطور که شما گفتید Psychological Action Thrillerه ولی داستان بازی یه سری المانهای سورئال داره.
ولی در کل داستان این بازی به هیچ وجه سورئال نیست
بهش نمی شه گفت یه بازیه کاملا سورئالی ولی در داستانش یه سری المان سورئال هست.سورئالی ترین بازی که من تا حالا دیدم Silent Hill بوده.

آخرین ویرایش:
دوستان.
خواهشمند است بحث رو مقایسه‌ای نکنید.
طبعا نظر هرکس محترم هستش پس چرا با مطرح کردنش اونو بی‌ارزش کنیم.
مقایسه GeOW و ALAN WAKE و مخصوصا ALAN WAKE با HEAVY RAIN ابلهانست.
از منظر گرافیکی هیچ فاکتوری برای برتری مطلق یکی به دیگری وجود نداره و هیچ ترازویی برای سنجش دقیق گرافیک این بازی‌ها هم نیست. از منظر مقایسه کلی این بازی‌ها هم که واقعا چیزی فراتر از ابلهانست چون هیچ چیز خاصی از اون‌ها مشخص نیست و در دو مورد آخری خود گیم‌پلی مرموز هستش پس تا زمان انتشار این عناوین باید صبر کرد و اونجاست که معلوم میشه کدوم عنوان حقیقتا بهتره هرچند باز هم این موضوع سلیقه‌ای هستش.
این‌هارو گفتم تا اگر دوستی خواست مقایسه‌ای انجام بده اینکارو نکنه. البته لطفا... .

در مورد این بازی باید بگم که چیز خاصی ازش منتشر نشده که بخایم نظر بدیم. تا الان هم هرچه دیدیم تاکید فوقالعاده زیاد سازنده روی گرایش به واقعیت از گرافیک گرفته تا جزئیات محیط بوده. اینکه چقدر و چگونه تخیل ALAN در بازی نمود پیدا می‌کنه خودش جزو جنبه‌های پوشیده این بازی هستش. البته با یه نگاه به مکس پین میشه به بعضی چیز‌ها پی برد ولی از طرفی باید انتظار تحولات اساسی رو هم داشت.
جالبه که حتی یک نمونه از دشمنان و گیم‌پلی بازی هم تا الان نشون داده نشده و این‌ همه طرفدار پیدا کرده.
دلیلش هم اینه که این بازی ورای گرافیک خیره کننده هستش. شباهت دنیای الن به رمان‌های استفن کینگ خصوصا THE MIST هم از نکات جالب این بازی هستش. چه بسا همین مه رابط دنیای حقیقی الن با اوهامی باشه که پیش رو داره.
در کل این بازی هم جزو عناوینی هستش که از همون ابتدای معرفی چشم انتظارش شدم!

من که نفهمیدم دقیقا چی گفتی. ولی،
پس بدون .

اینو قبول که Alan Wake و GOW2 و Rage هر 3 تا برای 360 میان دیگه؟

بله میان . اصلا بازی هست که برای 360 نیاد . همین کرایسیس هم قول میدم امروز و فردا صداش در بیاد که میخواد برای 360 بیاد . اونوقت تو کی از یخه ی من دست بکشی خدا دادند چون هر بازی را بخوام تعریف کنم 360 پاش وسطه .

اینم قبول داری که 4-5 ماه پیش میگفتی Rage بدون شک بهترین گرافیکو داره؟
بله کاملا قبول دارم که چی ؟

اینم قبول داری که 2-3 هفته پیش تو تاپیکای گاو2 میگفتی بهترین گرافیکو روی 360 داره؟
نه قبول ندارم . اگه تونستی یه پست برای من پیدا البته که من گفته باشم تا اخر نسل بهترین گرافیک را داره من منظورم در مورد gears 2 بازی های یی که الان میخوان عرضه بشن ok .

اینم قبول داری که الان گفتی Alan Wake بدون شک بهترین گرافیکو داره؟

بله قبول دارم چون نمایش alanwake بعد از rage بوده یعنی چند ماهه بعد .اصلا من مقايسه انجام ندادم بينشون و حرف من در مورد rage همچنان پابرجاست و عوض نشده . اینجا خواستی مثلا چی را ثابت کنی ؟! مگه اخر زمان شده مگه نمیتونه یه بای از بازی دیگه بهتر باشه . مگه قراره یه بازی حتما بهترین گرافیک را داشته باشه .
من اصلا هر بازي را تو سبك گرافيكه خودش مقايسه ميكنم
در ثاني من بين بازي ها مقايسه انجام ندادم . فقط گفتم بهترين چيزيه ديدم . و بين rage و alanwake مقايسه انجام ندادم كه كدوم بهتره . چون كلا هر دو يه سبك گرافيكيه متفاوت دارن و هر كدوم در سبك خودش بهترينه . alan wake هم تو واقع گرايي كه داره و شهر و به صورت بسيار دقيق طراحي كرده با جزئيات بالا بهترينه . و rage هم كه كلا يه جو ديگه داره كه به نظرم اونم تو سبك خودش بهترينه . حالا اين مربوط ميشه به مزاج كسي كه چه سبك گرافيكي را دوست داره .
چون الان من گفتم بهترينه ميتوني به من اثبات كني كه من منظورم چي بود ؟

توضیح: اگر قرار باشه یه بازی بهترین گرافیکو بین تمام بازیها داشته باشه، نتیجه میگیریم که بهترین گرافیکو بین بازیهای 360 هم داره؛ شما در بازه‌های زمانی مختلف فرمودین که این بازیا "بدون شک بهترین گرافیکو دارن"
حالا خودت بگو توی حرفات تناقض موج میزنه یا نه؟
به هیچ وجه تناقض بین گفته های من موج نمیزنه . gears 2 را که برات توضیح دادم . بلکه تناقض را خود بوجود میاری . در بازه ی زمانی خیلی اتفاقات میتونه بیوفته .

الان یادم افتاد که یه زمانی Far Cry 2 هم توی لیست "بدون شک بهترین گرافیکت" قرار گرفته بود. نسخه‌ی کنسولیشم تا اونجایی که یادمه میگفتی از کرایسیس بهتره گرافیکش lol
شما اشتباه فکر کردی . خوب این که کاملا مشخصه بین بهترین گرافیک ها قرار داره . ولی اگه گفته باشم بهترین هست بیار پست منو اینجا نقل قول کن . کرایسیس را که ولش ..................

حالا نکته‌ی جالب در مورد صحبت‌های شما (که هرکس توی این فروم پست میزنه کاملا این موضوعو تائید میکنه) اینه که اگه این بازیا برای 360 نمیومدن هیچکدوم گرافیک چندان سطح بالایی نداشتن از نظر جنابعالی و در لیست "بدون شک بهترین گرافیک" هم قرار نمیگرفتن. لطف کن این حرفو تکذیب نکن چون دیگه همه کاملا میدونن چی به چیه

پس بزار یه چیز برای تو هم روشن کنم یعنی شما اکثر pc بازها . اگر شما یدونه این کرایسیس را نداشتین چیکار میخواستین بکنین ؟! با کدوم بازی میخواستی ثابت كنيد که pc از کنسول بهتره .
الان اکثر بازی ها برای هر دو پلتفورم pc و کنسولها میان و تنها برتری های pc رزولیشن بالا هست که یه چیز عادی هست شاید یه کمی بسیار جزئی شفافیت و فلان چیزها که زیاد محسوس نیستند .
ولی اینو من شخصا مطمئن هستم اگر روزی میبود بازی کرایسیس همزمان برای کنسولها هم میومد چه بسا و یقینا طرز تفکرت الان در مورد کرایسیس این نبود .

این موضوع نیازی به تلاش و اثبات نداره. واضح و مبرهنه که کنسولهای PS3 و XBOX360 تا آخر عمرشون نمیتونن بازی‌ای با گرافیک تکنیکی در سطح کرایسیس رو اجرا کنن. اگر سخت افزار سالهای 2005 و 2006 همچین توانیو داشتن، الان کارتای گرافیک سال 2008 (GTX280) برای اجرای کرایسیس روی Max Setting زور نمیزدن

اخه این از نکته ضعف های کرایسیسه که سخت افزار های سال 2008را هم را فشار میاره .
بحث های گذشته هست . شما راحتی هرجور فکر کنی و فکر کنی که تا اخر نسل حتی روی pc بهتر از کرایسیس نمیشه بوجود بیاد و خب طرز فکر خودته میتونی خودت را شاد کنی .
چون الان برای من اثبات شده هست که alanwake , rage و gears 2 و حتی killzone2 گرافیک به مراتب بالاتری دارند . اینم نظر شخصیه منه اگه مشکلی داری میتونی بری درون خودت و بین خودت حلش کنی .

-----

بهرحال؛ نمیخوام این تاپیک تبدیل به بحث در مورد گرافیک کرایسیس بشه. چون بحثی روی گرافیک اون بازی وجود نداره
در مورد همون Alan Wake و GOW2 و Rage که هر 3 "بدون شک بهترین گرافیکو دارن" اگر حرف خاصی داری میتونی بگی

به هر حال جوابت را دادم و البته من ديگه خيلي وقته بحث كرايسيس را بيخيال شدم و اصلا ديگه در موردش فكري نميكنم تا بخوام باهاش بازي هاي ديگه را مقايسه كنم . چون همون طور كه گفتم از قبل براي من يه چند مسائل روشن شده هست كه قبلا گفتم و دوست ندارم حتي يك سر سوزن در موردش بحث كنم پس لطفا و خواهشا بحث كرايسيس را ديگه وسط نيار و هرچي خواستي در مورد كرايسيس حرفي به ميان نيار. دوما هم ميتوني خيال خودت را خوش كني كه من هرچي از بازي ها تعريف ميكنم منظورم كوبيدن كرايسيس هست چون حقيقتا اينطور نيست . همون طورم كه گفتم alan wake را من دوست دارم روي pc انجامش بدم گفتم شايد براي بعضي ها كافي باشه اين حرفم ولي ديدم مستقيم رفتي طرف 360 ! بالاخره ...

آخرین ویرایش:
شباهت دنیای الن به رمان‌های استفن کینگ خصوصا THE MIST هم از نکات جالب این بازی هستش. چه بسا همین مه رابط دنیای حقیقی الن با اوهامی باشه که پیش رو داره.
شباهت کجا بود شما هم راه افتادید چپ و راست استفن کینگ استفن کینگ میکنید. Alan Wake هم یه نویسنده پرفروش داستانهای ترسناک ـه که نزدیکترین مثال هم همین جناب کینگ ـه.
توقع دارید داستانهای ترسناک Alan توی دنیای با جو Fable اتفاق بیافته :).

شباهت کجا بود شما هم راه افتادید چپ و راست استفن کینگ استفن کینگ میکنید.
جالا خیلی چیز مهمی هم نیست الان ظاهرا همه محو گرافیک بازین;).
ولی جالبه من تو فرومهای دیگم سر می زنم همه به شباهت زیاد جو بازی به داستانهای کینگ اشاره کردن.

بیا برو جمش کن بابا اصلا مال این حرفا نیتسى
:laughing::laughing:
با این پستتم نشون دادی شعورت در حد تک سلولیم نیست.

شما یه 2 هفته‌ای توی سایت نباشی برای همه بهتره :smile:

-----

Gartall
انقدر حرفا رو نپیچون
من نگفتم گفتی تا آخر نسل یا اوله نسل کدوم بازی بهترین گرافیکو داره. تو تاحالا 4 تا بازی که هنوز هیچکدوم نیومدن رو گفتی "بدون شک بهترین گرافیک" رو تاحالا داشتن
Rage، GOW2، Far Cry 2، الانم Alan Wake

البته در مورد Far Cry 2 معلوم شد که همچین چیزی نیست و با 1 دور مطالعه‌ی ریویوهای بازی میشه فهمید که گرافیک همچین خفنی نداره. در مورد بقیه هم مشخص میشه به زودی نگران نباش. یه لطفیم بکن این پست منو جواب نده. هر چی میخوای بگی رو من از همین الان قبول دارم. ok؟

متاسفم که دوستان دست از این مسخره بازی‌ها بر نمی‌دارن.
واقعا که... .
Gartall عزیز علاقه تو برای شرکت در بحث‌های مقایسه‌ای واقعا برام عجیبه.
همینطور جناب starx.
سعی کنید برای مقایسه لااقل صبر کنید.
نمونش نظر من در مورد گرافیک FARCRY2 بود که دیدی درست درومد. یا نسخه کنسولی RAGE که گفتم احتمالا عدد فریم ریتش 60 نباشه و فکر می‌کنم تو 60 فریم بودنش شبهه ایجاد شد.
تمام این‌ها بخاطر اینه که فورا و با یه نگاه سریع نظر نمیدم چون ممکنه اشتباه از کار دربیاد. اگر هم اشتباهی بکنم ایرادی نداره چون لااقل سعیمو کردم منطقی نظر بدم. خلاصه از شما که قبلا با هم بحث خوبی داشتیم بعیده... .
فریدون من همش دوتا کتاب استفن کینگ رو خوندم. دقیقا تو کتاب‌هاش شخصیت اصلی کسی مثل خودش هستش. یک نویسنده با افکار پیچیده که درگیر ماجراهایی میشه.
یعنی حرف تو درسته که الن بیشتر به خود کینگ شباهت داره ولی باید توجه داشته باشی که داستان‌های کینگ هم همین سیستم رو دارن. شباهت این بازی هم با MIST نه بخاطر وجود الن, بلکه بخاطر اتمسفر این بازی هستش. یه سر به سایتش بزن... .

آخرین ویرایش:
ولی جالبه من تو فرومهای دیگم سر می زنم همه به شباهت زیاد جو بازی به داستانهای کینگ اشاره کردن.
قبول دارم اردل جان اینطوری باشه از Silent Hill گرفته تا Alan Wake همه استفن گینک ان که مشکلی هم نداره، درهر حال ترس تو تاریکی و کوری دید ( با مه یا هرچی ) هست.

Gartall
انقدر حرفا رو نپیچون
من نگفتم گفتی تا آخر نسل یا اوله نسل کدوم بازی بهترین گرافیکو داره. تو تاحالا 4 تا بازی که هنوز هیچکدوم نیومدن رو گفتی "بدون شک بهترین گرافیک" رو تاحالا داشتن
Rage، GOW2، Far Cry 2، الانم Alan Wake

البته در مورد Far Cry 2 معلوم شد که همچین چیزی نیست و با 1 دور مطالعه‌ی ریویوهای بازی میشه فهمید که گرافیک همچین خفنی نداره. در مورد بقیه هم مشخص میشه به زودی نگران نباش. یه لطفیم بکن این پست منو جواب نده. هر چی میخوای بگی رو من از همین الان قبول دارم. ok؟

Warhound رو یادت رفت ... این بازی از یک ویدیوی Offscreen با Bitrate و رزولوشن ه پایین تونست به عنوان هایی مثل Crysis Killer برسه ...

Behzad
چقدر جالب شده بحث .
من اخر سر ندونستم چه جوابی از من میخواستی ؟!
بازم برات تکرار میکنم . تو برای من یه پست پیدا کن که گفته باشم farcry بهترین ( در درجه اول ) گرافیک داره ؟
gears of war2 را هم برات توضیح دادم که من گفتم بین بازی هایی که به همین زودی داره عرضه میشه .

alanwake و rage هم که اصلا تاریخ عرضشون مشخص نیست . قطعا اونها در زمان خودش که بیان بهترین گرافیک را دارن ولی هر کدوم در سبک خودش .
حالا چی را خواستی به من ثابت کنی ؟ مثلا خواستی مچ منو بگیری یا چی ؟ فکر کنم جوابم برات قانع کننده و اشکار باشه . اگه بین گفته های من تناقض وجود داره حتما بگو تا بتونم طوره دیگه برات توضیح بدم .
در مورد گرافیک farcry2 هم کدوم ریویو ها را میگی چون این بازی واقعا هم گرافیک بالا داره .
بازم میگم من هر بازی را تو سبک گرافیکیه خودش میسنجم
که فکر کنم کاره خیلی درستیه .

از این به بعد هم حتما سعی میکنم که تو پستهایی که میدم از کلمات تاکید و اشاره ای از افعال گذشته و اینده درشون بیشتر استفاده کنمتا یوقت خدای نکرده سوء تفاهم پیش نیاد .
از این به بعد هم اگه خواستی جواب بدی من جوابی ندارم چون گفتنی ها را گفتم .
در ضمن gears 2 هم اومد اگه تونستی یه تستش بکن .

-------------------------------------
Nima
تو هم همینطور !
نظر دادن من از روی یک ویدئوی offscreen با هر فلان شده, وقتی نظره منه, فکر نکنم اینجا کوچکترین ارتباطی برات داشته باشه .

آخرین ویرایش:
Nima
تو هم همینطور !
نظر دادن من از روی یک ویدئوی offscreen با هر فلان شده, وقتی نظره منه, فکر نکنم اینجا کوچکترین ارتباطی برات داشته باشه .

نظرتو توی خونه رو کاغذ بنویس ... اینجا وقتی میای هوار میکشی و بزور میخوای همه رو وادار به کف کردن بکنی ( چون خودت کف کردی مثلا ) دیگه نظر شخصی نمیشه .
تو هم که عادت نداری بگی به نظر من ... کسی هم بخواد خلاف نظرت رو بگه 100 صفحه واسش آسمون ریسمون میبافی !

پس اینقدر نگو نظر شخصی . تو مطمئنا خودتو از بزرگترین بازی شناسان و گرافیک شناسانِ ایران میدونی ( اگه تو جهان نباشی ) و همیشه هم حق رو 100% به خودت میدی !!

نظرتو توی خونه رو کاغذ بنویس ... اینجا وقتی میای هوار میکشی و بزور میخوای همه رو وادار به کف کردن بکنی ( چون خودت کف کردی مثلا ) دیگه نظر شخصی نمیشه .
تو هم که عادت نداری بگی به نظر من ... کسی هم بخواد خلاف نظرت رو بگه 100 صفحه واسش آسمون ریسمون میبافی !

پس اینقدر نگو نظر شخصی . تو مطمئنا خودتو از بزرگترین بازی شناسان و گرافیک شناسانِ ایران میدونی ( اگه تو جهان نباشی ) و همیشه هم حق رو 100% به خودت میدی !!

براي من چرنديات تحويل نده . تا حالا ديدي وقتي دوتا ادم با هم بحث كنن و قتي يكي كم بياره از فحش دادن استفاده ميكنه ؟! يا وقتي مثل بعضي ها وقتي ببينه يكي را نميتونه بزنه از سنگ و آجر استفاده ميكنه ؟
تو هم يكي از اونها وقتي حرفي براي گفتن نداري اومدي براي من از كلمه هاي استفاده ميكني كه حالا نمونش زياد بوده و كلا حرف دهن ادم گذار هستي .
اصولا تو درك منطقي از حرفهاي ديگران نداري . وقتي كسي بياد نظرشو را بگه و حتي به قول تو خيلي ذوق زده بشه و اينها اين ميشه يه حرف نظر شخصي .
ولي وقي كسي بياد تو نظراتش از كلمه هاي ( همه ميدوند يا ابدا ) مثل خيلي از اشخاص به اين ديگه نميگن نظر شخصي .

الان مشكلت چيه اين وسط چي ميخواي بگي ؟ ميخواي بگي نظراتت تحميليه؟ خب ميتوني اينجور فكر كني .
اگه حرفي داري با دليل و مدرك بيا و قول خودت جلوي منم هوار نكش چون بحثت بي دليله .
تو چند وقته بحثي كه بينمون داشتيم ديدم كه چطوري ازم اشكال گرفتي كه اخرش هم :)
كلا فكر نكن علامه دهر هستي . همون قدر كه تو فكر ميكني حرفات راسته و نظر بقيه را قبول نداري , منم مثل تو .
كلا تو سايت ما چنين شخصي نداشتيم :-" ولي كسي بخواد حرف خودش را تحميل كنه اشكال داره .
ولي جالبه كه بعضي ها دم از از علامه دهر بودن وقتي ازش دليل و مدرك بخواي نتونه بياره .

از قديم گفتن اول براي خودت يه سوزن بعد براي مردم يه چوالدوز
هر وقت تو تونستي يك بار حق را به خودت ندي از منم ميتوني انتظار داشته باشي .
مهربوني را با مهربوني جواب ميدن .سلام را با سلام جواب ميدن . سيلي را با مشت جواب ميدن و مشت را با لگد .

حالا ببين ميتوني گفته هام را براي خودت خورد كني يا نه ؟

آخرین ویرایش:
درود

اصولا حرف های مردم و تفکرات اونها در اون حدی که به آرا و عقاید دیگران توهین نشه محترمه اما زمانی که یک سری واضحات زیر پا گذاشته بشه شامل احترام نمیشه.

به هر حال کاربر Gartall این پست را به عنوان آخرین اخطار برای شما ارسال میکنم و در صورت تغییر ندادن رویه فعالیت خودتون متاسفانه شرمنده شما خواهم شد.

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or