تصاویر و تریلر جدید از Alan Wake

من نمیدونم این تاپیک چرا اینجوری شد !!!
چند نفر با هم بحث میکنن و جالب اینجاست که اونی که کاربر سادس از سایت بن میشه و بقیه به بحثشون ادامه میدن !!!
آقا من آخرش نفهمیدم ربط این مکاتب ( رئال ، سورئال ، نشرال و ... ) به این بازی چی بود ؟؟
بازی از گرافیک هنری خارق العاده ای برخورداره و همین و بس ... یکی دیگه از دوستان هم گفته بود ... کارگرانی صحنه ها عالی بوده و شاید همین عامله که باعث شده همه بچه ها برن تو کف ! شاید اگه تصویر برداری از یه نمای بد گرفته میشد الان همه نظرات برعکس بود > پس کارگردانی حرف اولو میزنه ...
حالا داستانو گرافیک و نورپرازی و .... تاثیر گذارن تو این قضیه.

موضوع روشنه.
وقتی من یه پست میدم و دیده نمیشه دلیلش این نیست که همیشه پست یا ارسال کنندش کوچیکه بلکه ممکنه محتوای اون دقیقا اونی باشه که نمیخوایم بپذیریمش. پس اگر منطقی بود ولی پذیرفتنی نبود میتونم ندید بگیرمش! (دست جمعی مثال زدم)
Gartall عزیز من تا الان چندبار به عنوان دوست بازیسنتری تو ازت خواهش کردم دست از مقایسه‌ای برخورد کردن برداری. نتیجه این موضوعات میشه فقط توهین. حالا اگر تو توهینو شروع نکنی خود حرکتت در بوجود آوردن این اتمسفر بدترین کار هستش.
کسی از دوستان هستش که برای مقایسه بازی‌ها معیار دقیقی داشته باشه؟
آیا اگر من گرافیک HL2 رو برتر از CRYSIS بدونم احمقم. جدای از اینکه نظر شخصی من هم محترم هستش غیر از اینه که مثلا همین HL2 و اپیزودهای اون از نظر استیل هنری و رنگبندی جزو بهترین‌های تاریخ هستن؟ حالا آیا این به تنهایی میتونه دلیل برتری گرافیکی این بازی بر غولی مثل CRYSIS باشه؟ یعنی من باید بخاطر همین چشممو روی عظمت گرافیکی CRYSIS ببندم؟!
میبینید وقتی که به تنهایی نمیشه نتیجه قطعی گرفت, در همچین فروم شلوغی و در میون سیل آرا و اعتقادات و همچنین علایق مختلف باید انتظاری جز اغتشاش داشت؟

چند نفر با هم بحث میکنن و جالب اینجاست که اونی که کاربر سادس از سایت بن میشه و بقیه به بحثشون ادامه میدن !!!
در مورد چرای این قضایا توضیح دادم ولی در مورد کاربر ساده بودن دو نکته مطرح هستش.
اول مسئله حفظ حرمت هستش که ربطی به ساده بودن و نبودن کاربرها نداره ولی وقتی منه کاربر ساده به مدیریت سایت در خونه مجازی خودش توهین کنم چه معنیی میده؟(منظورم دوستم Gartall نبود)
دوم. یه کاربر وقتی ساده نیست که همیشه سعی کنه بیشتر یاد بگیره و در راستای تبادل اطلاعات پیش بره نه اینکه سعی در تحمیل نظر و راه انداختن بحث‌هایی که سر و تهشون مشخصه بکنه. من اگر رئیس گیم اسقات هم بشم وقتی چیزی بارم نباشه یه کاربر ساده هستم و وقتی در عین سادگی سعی در بزرگ جلوه دادن خودم بواسطه بحث‌های پوچ بکنم حقم بن شدن هستش.

در مورد alan wake‌هم تا حدودی حق دارید.
ولی همیشه وقتی یه گرافیک خیره کننده میشه که ترکیب درستی از هنر و تکنیک رو ارائه بده. بازی‌های زیبایی نظیر HEAVY RAIN و GeOW و همین ALAN WAKE دقیقا بر همین قاعده استوار هستن و نتیجه دیدنیه.
هنر هم در یک بازی فقط محدود به تکسچر‌های زیبا نمی‌شه و از رنگ بندی و دوربین بازی و فرم روایی و خیلی چیزهای دیگه تشکیل میشه.
وقتی دمویی از همه نظر مجذوب کنندست بدونید که اکثر این قواعد درش رعایت شده.

آخرین ویرایش:
ببينم كسي ميدونه دقيقا مدل سازي شخصيت آلن از روي چه كسي صورت گرفته و كلا دوبلرش چيه؟ جاي اين كه اينقدر Crysis VS Alan Wake كنيد بيايد دوتا مقاله درست حسابي درباره اين بازي بزاريد ...

يك جا ميخوندم يك نفر كه فكر كنم توي فيلم Lost هم بود چهره اش براي آلن انتخاب شده عكسش رو پيدا كنم ميزارم.

بچه ها من تریلر و دیدم یه چیزی احساس کردم . شخصیتها مصنوعی هستند . احساس میکنم هنوز باید روی آنها کار شود .
من خودمو داخل بحث نمیکنم چون عصبی بشم باعث ناراحتی خیلیا میشم .

بر اساس Ilkka Villi طراحی شده

illka.jpg

بازی خیلی قشنگی به نظر مرسه تا اومدنش چیکارکنیم بشینیم همین تریلر رو 100 دفه دیگه ببینیم حال کنیم گرافیکش عالیه امید وارم گیم پلیش هم به این خوبی باشه که ما یک بازی خوب بازی کنیم

دقیقا درسته.
من زیاد اهل پست دادن تو تاپیک نیستم بیشتر خواننده ام ولی تا اونجا که پستهارو خوندم اون آقایی که اسم کاربریش Biohazard هستش با بدترین شکل در جواب starx که به ایشون گفته بود من فکر کنم شما منظورت فتوریلیستیک بوده از کلمه هایی مثل تو در حد من نیستی و فاطی رمالیو و ... استفاده کرد ولی در نهایت دیدم که اونی که کاربر ساده بود بن شد!!! واقعا عجیبه.
یک دفعه هم یکی از ناظمای سایت به دلیل اینکه نظر من مخالف نظرش بود منو بن کرد توی جوابم هزارتا بدو بیراه به من گفت ولی تو جای دیگه یکی از مدیرا میاد بدترین حرفارو نسبت به یه بازی میگه به طرفداراشم توهین میکنه ولی اتفاقی نمیوفته اگه اینطور پیش بره فکر کنم این سایت محبوبیتشو از دست میده.
من الان تریلر رو دیدم واقعا عالی بود خیلی جالب کارگردانی شده بود طوری که مثل تریلیرای CG movie به نظر میومد دقیقا همون سیاستی که سونی در مورد معرفی بازیاش داره.

درود

اصولا حرف های مردم و تفکرات اونها در اون حدی که به آرا و عقاید دیگران توهین نشه محترمه اما زمانی که یک سری واضحات زیر پا گذاشته بشه شامل احترام نمیشه.

به هر حال کاربر Gartall این پست را به عنوان آخرین اخطار برای شما ارسال میکنم و در صورت تغییر ندادن رویه فعالیت خودتون متاسفانه شرمنده شما خواهم شد.

موفق باشید

اين بحث ها واقعا تاسف داره . به شما مدير محترم عرض شود .
ببينيد بحث را كي شروع كرد . ما يه نظر داديم يعضي ها اومدن به نظر ما گير دادن .
اگر منظورتون از رويه فعاليتم اينه كه ديگه نظر ندم بگيد ما بدونيم چون تو اين بحث واقعا ما هيچ كاره بوديم.

از اين بحث پيش اومده هم واقعا متاسفم وگرنه ما هيچ وقت دوست نداريم خودمون را مشغول بحث كنيم اگر يه تعداد فقط يكم كوتاه بيان .
-----------------------------------------
-------------
KINDMAN

سلام بر دوست عزيز.
من پستهات را قشنگ ميخونم و بهتر از بقيه اينو مطمعن باش. ولي الان بحث اصلي ديگه نيست رفته روي حرف دهن ادم گذاشتن و توهين به شعور كاربري .
اگه واقعا حرفت اينه كه من جلوي اينها كوتاه بيام كه جاي خود داره . من ميخوام بدونم چطور وقتي بعضي ها بعضي از بازي ها درپيت و معمولي ياد ميبرند نميشه نظر شخصي, و تبديل ميشه به حقيقت و نظر ديگران اصلا اهميتي نداره . ولي ما يه نظر بديم اين همه بدبختي بكشيم حالا خوبه بالاش هم اشاره ميكنم كه نظر شخصي ..

اين همون پستي هست يحث شروع شد ببين قشنگ نظر شخصي را با رنگ قرمز نشون دادم . حالا در مورد اين نظر شخصي بحث شروع شد !
حالا خوبه تماما هم جوابم كه در پستهام دادم قانع كننده بوده و حتي تو پستهام گفتم كه اين بازي را 100% روي pc انجام ميدم ولي متاسفانه بعضي ها فكر كردن ما بحث از 360 ميكنيم.
چیزی که من در alanwake دیدم از نظر خودم ( کاری هم ندارم روی 360 باشه یا pc )عبارتند از :

برتری ها :
واقع گرایی در حد بسیار بالا . جزئیات خارق العاده , نورپردازیه معرکه, سایه زنی ها فوق العاده دقیق و ریزکاری شده . در کل یک گرفیک بسیار عمق دار .

ایرادها : چند ضلعی های به کار برده شده , انمیشن کارکتر ها کمی خشک و یخی هستند . صورت کارکتر کمی بی روح طراحی شدند .
که البته تا زمان عرضه بازی زیاد مونده و ممکنه ایرادهاش هم برطرف بشه .

ولی در نهایت بدون شک بهترین گرافیک را بین تمام بازی ها داره با یه فاصله ی درست و حسابی ! سینمایی ترین بازیه که تو عمرم دیدم با این تریلری که نشون داده شد . کارگردانی بازی در سطح بسیار بالا قرار داره و به نظر میاد یکی از داستان های برتر تاریخ بازی ها را داشته باشه ! با یه شخصیت پردازی افسانه ای که فقط از دست remedy برمیاد

آخرین ویرایش:
ps3 terabay جان پلاستیکی مانند هم میزنن نه؟ راست میگی، نه که مساحت بازی کمتر از 10 اینچ مربع ـه، باید خیلی بیشتر از اینها رو شخصیتها مخصوصا چهره ها کار بشه.

با این حرفم بخواد بن بشم بخواد نشم :
فریدون خان تو هم از وقتی شدی عضو طلایی خودتو گم کردی :laughing:
وقتی من کلا درباره این بازی اطلاع چندانی از جزئیاتش ندارم میتونی خیلی بهتر از اینا درباره جزئیات بگی نه با تیکه انداختن . فکر نکنم نظر دادن بدون تحمیل نظر زیر پا گذاشتن قوانین سایت باشه .

با این حرفم بخواد بن بشم بخواد نشم :
فریدون خان تو هم از وقتی شدی عضو طلایی خودتو گم کردی :laughing:
وقتی من کلا درباره این بازی اطلاع چندانی از جزئیاتش ندارم میتونی خیلی بهتر از اینا درباره جزئیات بگی نه با تیکه انداختن . فکر نکنم نظر دادن بدون تحمیل نظر زیر پا گذاشتن قوانین سایت باشه .
چرا بن بشی؟!
فقط از شما بعیده که ایراد‌های اینطوری بگیری به بازی؟
فریدون هم منظوری نداشت. کلا طبعش شوخه!:laughing: شاهکار گرافیکی این بازی در استفاده از نهایت جزئیات در کنار وسعتی هست که سازنده قولشو داده. مدل سازی‌های این بازی هم اتفاقا از نکات برجسته اون هستن.

کلا درباره این بازی اطلاع چندانی از جزئیاتش نداری چرا نظر میدی!.

مگه نظر دادن جرمه .
گفتم چرا شخصیتها اینطورین . نگفتم جواب نده میتونستی خیلی محترمانه بگی بخاطر اینکه نقشه بازی انقدر هست دیگه بیشتر از این نمیشه روشون کار کرد نه تیکه بندازی . یعنی محترمانه حرف زدن انقدر سخته :-"

KINDMAN عزیز من چیزی نگفتم . مثلا چی میشد بدون تیکه پرونی جواب بده منم ایرادهای پست دادنشو بگیرم و بخندم خوب هست . من از اندازه نقشه و جزئیات دیگر بازی خبری نداشتم و گرنه مگه بیکارم بیام نظر بدم . مگه تو fable 2 چیزی گفتم اونور گفتم از این بازی خوشم نمیاد و دگه تو خود تاپیکش پیدام نشد . حداقل احترام نگه داشتن فکر نکنم صدمه ای بزنه .

بگذریم این برای تمام کردن بحث بود به کارتون ادامه بدین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or