سلام
خب بالاخره پس از مدت ها سایت Alan Wake بروز شد و شما میتونید تصاویر و تریلر جدید رو مشاهده کنید.
www.alanwake.com
خب بالاخره پس از مدت ها سایت Alan Wake بروز شد و شما میتونید تصاویر و تریلر جدید رو مشاهده کنید.
www.alanwake.com
در مورد چرای این قضایا توضیح دادم ولی در مورد کاربر ساده بودن دو نکته مطرح هستش.من نمیدونم این تاپیک چرا اینجوری شد !!!
چند نفر با هم بحث میکنن و جالب اینجاست که اونی که کاربر سادس از سایت بن میشه و بقیه به بحثشون ادامه میدن !!!
من نمیدونم این تاپیک چرا اینجوری شد !!!
چند نفر با هم بحث میکنن و جالب اینجاست که اونی که کاربر سادس از سایت بن میشه و بقیه به بحثشون ادامه میدن !!!
ps3 terabay جان پلاستیکی مانند هم میزنن نه؟ راست میگی، نه که مساحت بازی کمتر از 10 اینچ مربع ـه، باید خیلی بیشتر از اینها رو شخصیتها مخصوصا چهره ها کار بشه.. شخصیتها مصنوعی هستند .
درود
اصولا حرف های مردم و تفکرات اونها در اون حدی که به آرا و عقاید دیگران توهین نشه محترمه اما زمانی که یک سری واضحات زیر پا گذاشته بشه شامل احترام نمیشه.
به هر حال کاربر Gartall این پست را به عنوان آخرین اخطار برای شما ارسال میکنم و در صورت تغییر ندادن رویه فعالیت خودتون متاسفانه شرمنده شما خواهم شد.
موفق باشید
چیزی که من در alanwake دیدم از نظر خودم ( کاری هم ندارم روی 360 باشه یا pc )عبارتند از :
برتری ها :
واقع گرایی در حد بسیار بالا . جزئیات خارق العاده , نورپردازیه معرکه, سایه زنی ها فوق العاده دقیق و ریزکاری شده . در کل یک گرفیک بسیار عمق دار .
ایرادها : چند ضلعی های به کار برده شده , انمیشن کارکتر ها کمی خشک و یخی هستند . صورت کارکتر کمی بی روح طراحی شدند .
که البته تا زمان عرضه بازی زیاد مونده و ممکنه ایرادهاش هم برطرف بشه .
ولی در نهایت بدون شک بهترین گرافیک را بین تمام بازی ها داره با یه فاصله ی درست و حسابی ! سینمایی ترین بازیه که تو عمرم دیدم با این تریلری که نشون داده شد . کارگردانی بازی در سطح بسیار بالا قرار داره و به نظر میاد یکی از داستان های برتر تاریخ بازی ها را داشته باشه ! با یه شخصیت پردازی افسانه ای که فقط از دست remedy برمیاد
ps3 terabay جان پلاستیکی مانند هم میزنن نه؟ راست میگی، نه که مساحت بازی کمتر از 10 اینچ مربع ـه، باید خیلی بیشتر از اینها رو شخصیتها مخصوصا چهره ها کار بشه.
کلا درباره این بازی اطلاع چندانی از جزئیاتش نداری چرا نظر میدی!.وقتی من کلا درباره این بازی اطلاع چندانی از جزئیاتش ندارم میتونی خیلی بهتر از اینا درباره جزئیات بگی نه با تیکه انداختن .
چرا بن بشی؟!با این حرفم بخواد بن بشم بخواد نشم :
فریدون خان تو هم از وقتی شدی عضو طلایی خودتو گم کردی :laughing:
وقتی من کلا درباره این بازی اطلاع چندانی از جزئیاتش ندارم میتونی خیلی بهتر از اینا درباره جزئیات بگی نه با تیکه انداختن . فکر نکنم نظر دادن بدون تحمیل نظر زیر پا گذاشتن قوانین سایت باشه .
کلا درباره این بازی اطلاع چندانی از جزئیاتش نداری چرا نظر میدی!.