سلام
خب بالاخره پس از مدت ها سایت Alan Wake بروز شد و شما میتونید تصاویر و تریلر جدید رو مشاهده کنید.
www.alanwake.com
خب بالاخره پس از مدت ها سایت Alan Wake بروز شد و شما میتونید تصاویر و تریلر جدید رو مشاهده کنید.
www.alanwake.com
یک بار دیگه و برای آخرین بار بهت میگم تا بدونیاگر منظورتون از رويه فعاليتم اينه كه ديگه نظر ندم بگيد ما بدونيم
آخه يك چيز گفتي به مردم بر خورد.مگه نظر دادن جرمه .
گفتم چرا شخصیتها اینطورین . نگفتم جواب نده میتونستی خیلی محترمانه بگی بخاطر اینکه نقشه بازی انقدر هست دیگه بیشتر از این نمیشه روشون کار کرد نه تیکه بندازی . یعنی محترمانه حرف زدن انقدر سخته
KINDMAN عزیز من چیزی نگفتم . مثلا چی میشد بدون تیکه پرونی جواب بده منم ایرادهای پست دادنشو بگیرم و بخندم خوب هست . من از اندازه نقشه و جزئیات دیگر بازی خبری نداشتم و گرنه مگه بیکارم بیام نظر بدم . مگه تو fable 2 چیزی گفتم اونور گفتم از این بازی خوشم نمیاد و دگه تو خود تاپیکش پیدام نشد . حداقل احترام نگه داشتن فکر نکنم صدمه ای بزنه .
بگذریم این برای تمام کردن بحث بود به کارتون ادامه بدین .
1- نظرات شخصیت رو برای خودت نگه داری و دیگه اینجا ننویسیشون
2- دیگه توی این سایت نیای
یعنی اینکه شما در بازی های Open World یا بازی های که خطی هستن ولی گسترده گی زیادی دارن نمیتونید گرافیک در حد KZ2 و Geow2 و HR داشته باشید، افتاد؟و اینکه بازی 90 کیلومتر مربع مساحت داره چه ربطی میتونه به مصنوعی یا طبیعی بودن شخصیتها داشته باشه؟!
نقل قول پست اقا بهزاد:ابا فریدون کوتاه بیا ...
از نظر ps3 terabayشخصیت ها مصنوعی هستند ... نظر شخصی ـــش هست و اینطور فکر میکنه ...
عیبی نداره خوب که !
نظر شخصی تا جایی میتونه پیش بره که واقعیتها رو زیر سوال نبره