تصاویر و تریلر جدید از Alan Wake

اگر منظورتون از رويه فعاليتم اينه كه ديگه نظر ندم بگيد ما بدونيم
یک بار دیگه و برای آخرین بار بهت میگم تا بدونی

نظر شخصی تا جایی میتونه پیش بره که واقعیت‌ها رو زیر سوال نبره

مفهوم این جمله اینه که هر چرت و پرتی به ذهنت رسید رو نمی‌تونی به عنوان نظر شخصی توی فروم بنویسی

پس؛ اگر از این به بعد یه بازی که یه رنگ و رویی داشت روی کنسول مورد علاقت اومد، و برای بار nم اومدی نوشتی "بدون شک بهترین گرافیک بین تمام بازیا با یه فاصله‌ی درست و حسابی"؛ در صورتی که واقعا همچین چیزی نباشه به شخصه از سایت بنت می‌کنم
و البته نظرات شخصی فقط مربوط به گرافیک نیست و به موارد دیگه هم مربوط میشه

درست بودن یا نبود نظرات شخیصت رو هم من تعیین می‌کنم. اگر با این موضوع مشکلی داری 2 راه رو بهت پیشنهاد می‌کنم:

1- نظرات شخصیت رو برای خودت نگه داری و دیگه اینجا ننویسیشون

2- دیگه توی این سایت نیای

انتخاب رو میدم به خودت

-----

اگه نوشته‌های بالا برات مفهوم نیست بگو تا برای آخرین بار به یه زبون دیگم برات توضیح بدم؛ چون حضورت و پستات کم‌کم داره برای همه غیرقابل تحمل میشه و بهت اطمینان می‌دم تکرار این رویه فقط برای یک بار دیگه قطعا به اخراجت از سایت منجر خواهد شد

درود
ps3 terabay تو یکی از شماره های بازیرایانه ( فک کنم شهریار عزیزم نوشته بود ) ذکر شده و اگر اشتباه نکنم بازی حدود 90 کیلومتر مربع مساحت داره!. حالا شما از راه رسیدی میگی "شخصیتها مصنوعی هستند ".
این تریلر رو از دیشب تا الان 100 بار دیدم ولی هنوز منظورت رو از مصنوعی متوجه نشدم :).

مگه نظر دادن جرمه .
گفتم چرا شخصیتها اینطورین . نگفتم جواب نده میتونستی خیلی محترمانه بگی بخاطر اینکه نقشه بازی انقدر هست دیگه بیشتر از این نمیشه روشون کار کرد نه تیکه بندازی . یعنی محترمانه حرف زدن انقدر سخته :-"

KINDMAN عزیز من چیزی نگفتم . مثلا چی میشد بدون تیکه پرونی جواب بده منم ایرادهای پست دادنشو بگیرم و بخندم خوب هست . من از اندازه نقشه و جزئیات دیگر بازی خبری نداشتم و گرنه مگه بیکارم بیام نظر بدم . مگه تو fable 2 چیزی گفتم اونور گفتم از این بازی خوشم نمیاد و دگه تو خود تاپیکش پیدام نشد . حداقل احترام نگه داشتن فکر نکنم صدمه ای بزنه .

بگذریم این برای تمام کردن بحث بود به کارتون ادامه بدین .
آخه يك چيز گفتي به مردم بر خورد.

من دقيقا رابطه طراحي چهره با محيط رو نفهميدم اگر ميشه به من توضيح بديد ببينم اگر هر بازي اي محيط وسيعي داشته باشه قيافه ها بايد به قولي محمد مصنوعي باشند؟

ببين محمد ، بازي هنوز در يك زمان نا معلوم شايد براي نسل بعد :biggrin1: قرار عرضه بشه كه خب زمان طولاني هست پس ميشه اين مشكل حل بشه. بعدش كجاش دقيقا مصنوعي ؟ يعني منظورت از مصنوعي بودن چي بود؟ شكل ظاهريشون به انسان شبيه نيست يا پوستشون؟ چون من يكي نفهميدم چيشد.

اما كلا دماغ آلن يك كم تو آفسايده :biggrin1:

درود
اونطوری که من از تریلرها دیدم طراحی شخصیت ها خوب بود و آنچنان مصنوعی نبود ولی هنوز جای کار داره و اینکه بازی 90 کیلومتر مربع مساحت داره چه ربطی میتونه به مصنوعی یا طبیعی بودن شخصیتها داشته باشه؟!

1- نظرات شخصیت رو برای خودت نگه داری و دیگه اینجا ننویسیشون

2- دیگه توی این سایت نیای

پس يعني ديگه نظر ندم ديگه ؟!
رسما برام گفتي پستي ندم .
چون هر 2 حالت مثل همن . چون پست دادن يعني نظر دادن .

البته از اين به بعد رسما تصميم گرفتم كه ديگه نظر ندم مخصوصا در اين مورد فقط به خاطر بعضي ها كه يكم راحت باشن .

آخرین ویرایش:
گفتم که
نظر شخصی‌ای که واقعیت رو انکار نکنه

حالا فکر کن ببین یعنی چی و شامل کدوم نظرات میشه

مثال:

نظرشخصی: گیم پلی بازی X از گیم‌پلی بازی Y بهتره

نظر شخصی‌ای که با واقعیت مغایرت داره: گرافیک بازی X روی PS2 از گرافیک بازی Y روی PS3 بالاتره

توی چندوقت گذشته نظرات شما بیشتر مثل حالت دوم بودن

و اینکه بازی 90 کیلومتر مربع مساحت داره چه ربطی میتونه به مصنوعی یا طبیعی بودن شخصیتها داشته باشه؟!
یعنی اینکه شما در بازی های Open World یا بازی های که خطی هستن ولی گسترده گی زیادی دارن نمیتونید گرافیک در حد KZ2 و Geow2 و HR داشته باشید، افتاد؟
ابا فریدون کوتاه بیا ...
از نظر ps3 terabayشخصیت ها مصنوعی هستند ... نظر شخصی ـــش هست و اینطور فکر میکنه ...
عیبی نداره خوب که !
نقل قول پست اقا بهزاد:
نظر شخصی تا جایی میتونه پیش بره که واقعیت‌ها رو زیر سوال نبره

میثم عزیز.
در مورد رابطه وسعت نقشه یک بازی و سطح گرافیکی حرف زیاده و اصولا هم در توان من نیست که نظر بدم ولی وقتی وسعت یک بازی در سطح زیادی باشه (در اینجا بنظر می‌رسه گیم‌پلی ترکیبی از open world یا فقط free roaming با عناصر عناوین سوم شخص در سبک Horror و چیزی تو مایه‌های سایلنت هیل باشه. نام بردن از سایلنت هیل فقط بخاطر اینه که بیشترین حس نزدیکی رو به alan wake داره) حجم پردازشی به میزان زیادی بالا میره. پردازش اطلاعات یک نقشه وسیع بصورت همزمان به خودی خود سنگین هست پس رسوندن گرافیک به سطح بسیار بالا و در حد عناوین خطی‌تر واقعا کار سختی هستش.
حالا ما در این بازی گرافیکی دیدنی رو در کنار وسعت بسیار زیاد نقشه بازی داریم که کم از شاهکار نیست.
از طرفی حتی اگر نقشه بازی وسعتی معمولی هم داشته باشه این سطح از گرافیک هنوز حیرت انگیزه چون واقعا زیباست و نمونه خوبی برای ترکیب هنر و تکنیکی که همیشه میگم محسوب میشه.
مدل سازی هم همونطور که گفتم نکته خاصی برای مصنوعی خونده شدن نداره. اگر نکته‌ای هست دوستان لطف کنن و بگن وگرنه من به غیر از یک سری ایرادات کوچیک در انیمیشن‌های این بازی هیچ ایرادی در راستای مصنوعی بودن ندیدم!

در کل بنظر من بهتره این بحث دوستانه تموم بشه و دوستان به کاری که باید بکنن یعنی تبادل اطلاعات مفیدشون بپردازن. Gartall‌ عزیزم. نیازی نیست که تو هم پست ندی فقط من قبلا اگر یادت باشه سر بحث مقایسه‌‌ای اینچنینی با این که اونجا حق با من و تو بود خواستم که ادامه ندی و و قبول کردی اینجا هم کار درست همینه. خودت که بارها ته این بحث‌ها رو دیدی؟!

من معذرت میخوام . دیگه اصلا نظر نمیدم .
خوب اگه میدونستم جزئیات بازی زیاد هستند که روشون کار بهش و نقشه نزدیک 90 کیلومتر هست اونجوری نظر نمیدادم .
بهزاد منظورش گیر سه پیچ روی نظر شخصی بود . من فقط نظرمو دادم و بحث و کش ندادم .
میثم جان کاملا نظرتو قبول دارم من زود دارم تصمیم میگیرم . بهرحال ممنون :biggrin1:
بگذریم .

--------------------------
محیط و دیدم خوب بود . فقط میتونن بیشتر روی شخصیتها کار کنن . مطمئن باشید این بازی که به این خوبی طراحی شده کاراکترها اینجوری باقی نمیمونن بهتر میشه . من دیگه پرونده را بستم . به امید اینکه یه بازی خوب را تجربه کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or