تصاویر بيشتر
من خودم نمیدونم چجوری بايد تا November صبر کنم :confused::confused:
واقعا این بازی يک شاهکار هست 
واقعا این بازی يک شاهکار هست 
من تو اون لینک بالا نرفم ولی مثل اینکه جایی واسه دانلود نداره!
کسی میتونه لینک دانلودش رو بزاره؟!
پ.ن:چاکریم K1![]()
مثل اينكه شما Uncharted,MGS4, و از همه مهمتر Killzone 2 رو نديدي.عجب گرافیکی داره این بازی!!!!!!
starx راست میگه، این بازی بهترین گرافیکو بین بازیای کنسولی داره و قدرت 360 نشون میده. فکر نمیکنم PS3 همچین بازی ای (از نظر گرافیکی) تا آخر عمرش هم بتونه داشته باشه.
مثل اينكه شما Uncharted,MGS4, و از همه مهمتر Killzone 2 رو نديدي.
بابا من كه نگفتم اينا حتما گرافيكشون بالاتره!مثل اینکه شما هم Geow 2 رو ندیدی!
آقای starx دوستان قبلا میگفتن فنهای ps3 یچیزی هستند میخواستم یه چیزی بهشون بگم اما نه بهشون حق میدم .
آقای محترم اصلا تمام این کسها کلا فیک : شما mgs 4 را بازی کردین و هواپیما را که از بیرون نشون میداد دیدین بدون نقص طرح شده بود .:laughing: . من بخدا گرافیک باور نکردنی نمیبینم ولی انقدر زیبا و عالی درست شده آدم شکه میشه نکنه میخوای بگی گیم پلیهای جدید و مصاحبه ها و پیش نمایشها همش دروغه:laughing:
-------------------------
حالا به همه کاری ندارم ولی دوستان خودم که فن دو آتیشه 360 هستند .
1 - LBP بهترین بازی میشود .
2 - FF بهترین بازی هستش .
3 - MGS بازی که دیگه تکرار نمیشه .
4 - KILLZONE 2 خیلی زیبا طراحس شده .
5 - UNCHARTED و HEAVENLY SWORD بازیهای زیبایی هستند .
ویرایش : من نگفتم این بازیها بهم ربط دارن :laughing: گفتم تمام دوستان فن 360 من از این بازیها ایرادی نمیگیرن بعد شما میاین بحث و بهم بریزین که این عکسها fake هستن . بازم میگم خود گرافیک به این تصاویر نزدیکه خودش نیست :laughing:
واقعا راست گفتیا!!!حالا شاید بچه های دیگه این خطر رو به جون خریدن و اومدن یه توضیحی دادن !
بابا من كه نگفتم اينا حتما گرافيكشون بالاتره!![]()
فقط ايشون گفت كه GOW2 بي رقيبه منم گفتم اينا حداقل قابل رقابت باهاش كه هستن. نيستن؟
سلام
اینا 3 تا اسکن از یه راهنمای بازین که leaked شدن و شامل یه سری نکات از بازی میشن مثل انواع اسلحه و مبارزات و... امیدوارم تکراری نباشه.
فرخ من غلط كردم.:biggrin1: اصلا اونا كشك!:biggrin1: ولي ديگه Killzone 2 رو كه قبول داري؟! (اگه نداري هم ديگه هيچي. چون جرات ندارم باهات بحث كنم.:biggrin1بابك نميخوام بحثي پيش بياد .
ولي واقعا تو داري گرافيك mgs4 و Uncharted با gears of war2 يكي ميكني .
درسته كه هر دو بازي گرافيك خوبي داشتند ولي ديگه نميتوني بگي رقيب gears 2 هستند .
فرخ من غلط كردم.:biggrin1: اصلا اونا كشك!:biggrin1: ولي ديگه Killzone 2 رو كه قبول داري؟! (اگه نداري هم ديگه هيچي. چون جرات ندارم باهات بحث كنم.:biggrin1![]()
بابك نميخوام بحثي پيش بياد .
ولي واقعا تو داري گرافيك mgs4 و Uncharted با gears of war2 يكي ميكني .
درسته كه هر دو بازي گرافيك خوبي داشتند ولي ديگه نميتوني بگي رقيب gears 2 هستند .
این نظر شماست که چون عاشق 360 هستی غیر از این هم نمیتونه باشه ، داری گرافیک بازیهایی رو با هم مقایسه میکنی که هیچ کدوم رو بازی نکردی . GeOW 2 که هنوز نیومده ، فقط عکس و تریلر دیدی . MGS 4 و Uncharted رو هم همینطور .
این رو هم مطمئن باش که بازی کردن هیچ وقت مثل Trailer دیدن یا عکس دیدن نمیشه ! حتی اگه موضوع گرافیک باشه .
ضمن اینکه گرافیک کلا سلیقه ای هست و نمیتونی اگه یکی یه نظری داره بیای نظر خودتو بهش تحمیل کنی .
نه عزيز من !
من هر دو بازي را تجربه داشتم مخصوصا mgs4 را . خوشبختانه كلوب هم داريم تو شهرمون كه برم ps3 تجربه كنم اگه مال دوستم گير نياد دستم .خوبه تو پست خصوصي برات چي گفتم و چي در مورده گرافيكش گفتم . برات تعريف هم كردم يا نه؟
من خودم گفتم كه قبول دارم mgs4 گرافيك خوبي داره . ولي بايد قبول داشته باشي كه گرافيكش همپاي gears 2 نميتونه باشه اصلا غير منطقيه ؟
درضمن من نظرم را تحميل نكردم ! اگه كسي جواب بده براي كسي ميشه تحميل كردن ؟
این نظر شماست که چون عاشق 360 هستی غیر از این هم نمیتونه باشه ، داری گرافیک بازیهایی رو با هم مقایسه میکنی که هیچ کدوم رو بازی نکردی . GeOW 2 که هنوز نیومده ، فقط عکس و تریلر دیدی . MGS 4 و Uncharted رو هم همینطور .
این رو هم مطمئن باش که بازی کردن هیچ وقت مثل Trailer دیدن یا عکس دیدن نمیشه ! حتی اگه موضوع گرافیک باشه .
ضمن اینکه گرافیک کلا سلیقه ای هست و نمیتونی اگه یکی یه نظری داره بیای نظر خودتو بهش تحمیل کنی .

اصولا هرچی تو خودت خوشت میاد همپا نداره ، یدونست ، تکه ... چطور همه این بازیهای بی همتا یا انحصاری 360 هستن و یا برای 360 هم میان ؟!
GeOW 2 - Rage - Alan Wake - Warhound , ....
به نظر تو چرا PC یا PS3 بازیهای بی همتا ندارن ؟!
در ضمن GeOW 2 هم که اومد میشینم بازی میکنم تا ببینم همتا داره یا نه ...
چون خوشم مياد . چون ميدونم بهترين هستند . چون من چيزايي ميبينم كه خيلي ها نميتونن ببينن . چون حقيقت براي خيلي ها بدجوري تلخه .GeOW 2 - Rage - Alan Wake - Warhound , ....
در ضمن GeOW 2 هم که اومد میشینم بازی میکنم تا ببینم همتا داره یا نه ...