تصاویر بيشتر
من خودم نمیدونم چجوری بايد تا November صبر کنم :confused::confused:
واقعا این بازی يک شاهکار هست 
واقعا این بازی يک شاهکار هست 
عجب ! خوشمان آمد! :biggrin1: ولی اون عکسه مشکوک میزنه یعنی کلا تو همه عکسها مخصوصا AA اغراق شده .اميد این عکس جدا Real هستش و قدرت Gears Of War 2 رو نشون میده
تيم سازنده بازی هم نمیخواستن این عکس به نمايش دراد تا يه سوپرايزی برای بازی باز ها باشه : بخاطر همينم هيچ تريلری از این مرحله نشون ندادن این عکسم مثنکه از دستشون در رفته :biggrin1::smile:![]()
به نظر من:
با توجه به آخرین تریلری که از بازی نمایش دادن توی عکسها بعضی چیزا مثل AA اغراق شده!!! یا به قولی Oversampled هستند.
گرافیک بازی فوق العاده هست تکسچرها و جزئیات فوق العاده کار شده در حد بهترین بازی که تا به حال برای یک کنسول ساخته شده ولی به نظر من نور پردازی و سایه زنی نسبت به تکسچرها و مقدار جزئیات عقب هست یعنی اینکه سایه ها و نور پردازی محیط زیاد اون احساس عمق رو به آدم القا نمیکنه.
البته این نظر من در مورد عکسا هست.
ولی اون عکسه مشکوک میزنه یعنی کلا تو همه عکسها مخصوصا AA اغراق شده .
با تصوير هيچ وقت نميشه قضاوت درست مخصوصا در مورد نورپردازي داشت .
نورپردازي در بازي تحت تاثير قرار ميگيره و با يه عكس كه بخواي در موردش قضاوت كني صحيح نيست .يعني اون منبع نوري كه در بازي قرار داره با حركت در بازي در تحت تاثير قرار داره .
در مورد سايه زني هم بايد بگم اگه نگم بهترين جزو بهترين هاست . يعني يكي از علت هايي كه باعث ميشه gears of war 2 جزئياتش بيشتر نمايان بشه همين عاملش سايه هاي بسيار دقيق بازيه زير هر چيز وجود داره . همون عكسي كه بالا توي محيط زير زميني ماركوس ايستاده ميتوني نقش سايه ها و حتي نورپردازي خيره كننده و بسيار دقيق را ببيني .
البته اينم بگم كه بازي هاي كنسولي بنابه اون محدوديتي كه دارن هميشه نميتونن همون مقدار از جزئيلاتي كه در بازي هست را در هر شرايطي حفظ كنن چون بعضا با قرار گيري در محيطهاي شلوغ و درگيري هاي زياد و فشار اوردن بيشتر به سخت افزار بازي بنابه محدوديت بايد بيخيال بعضي از جزئيات گرافيكي شد .
البته من اولين تريلري كه از بازي gears of war2 منتشر شد نميدونم ديدي يا نه؟ كه ماركوس در يك محيط جنگي بسيار بزرگه همونجا با نورپردازي و سايه هاي تحت تاثير در بازي بسيار عاليه.
آقای starx دوستان قبلا میگفتن فنهای ps3 یچیزی هستند میخواستم یه چیزی بهشون بگم اما نه بهشون حق میدم .
آقای محترم اصلا تمام این !کسها کلا فیک : شما mgs 4 را بازی کردین و هواپیما را که از بیرون نشون میداد دیدین بدون نقص طرح شده بود .:laughing: . من بخدا گرافیک باور نکردنی نمیبینم ولی انقدر زیبا و عالی درست شده آدم شکه میشه نکنه میخوای بگی گیم پلیهای جدید و مصاحبه ها و پیش نمایشها همش دروغه:laughing:
-------------------------
حالا به همه کاری ندارم ولی دوستان خودم که فن دو آتیشه 360 هستند .
1 - LBP بهترین بازی میشود .
2 - FF بهترین بازی هستش .
3 - MGS بازی که دیگه تکرار نمیشه .
4 - KILLZONE 2 خیلی زیبا طراحس شده .
5 - UNCHARTED و HEAVENLY SWORD بازیهای زیبایی هستند .
بازم بگم یا بسه . به حرف همه نه اما به حرف چندتا دوستام یکی شونو میگم که تا حالا اسمشو نبردم فرخ خیلی ایمان دارم . بازی گرافیکش فوق العاده نیست اما عالی هست پس خواهشا بحث را نپیچونید ممنون
نه خوشم اومد از 360 .اول این کلمه سونی چه ربطی داشت به GEOW2امیدوارم دفعه بعد که یه عکس از بازیای PS3 ـهم دیدی همینقدر مشکوک بشی چون سونی که کلا تو همه عکسایی که از بازیاش منتشر میکنه علاوه بر AA تو همه چیزای دیگشم هم اغراق میکنه.
من نگقتم سایه ها یا نور پردازی بده گفتم توی این عکسا اینطور به نظرم میاد تازه اونم نسبت به بافتها و جزئیات بازی.
توی یه کامنتم با مضمون همین حرفایی که زدی تو سایت Gamersyde از عکسایی که گذاشتی استفاده کردم .اینم لینکش:
http://gamersyde.com/news_7147_28433_5_en.html
جالبه اون طرفه دقيقا همون تصاويري كه من گذاشتم را گذاشته !
دقيقا اگه دقت كنيد كيفت بازي و جزئيات در دو عكس يكي هست . در مورد aa هم اگه به همون عكس اصليه نگاه كنيد بازم فوق العاده هست . كلا gears of war2 از نظر aa خيلي عاليه .
كلا اين تصوير براي كساني كه شك دارن در مورد تصاوير خوبه تا بدونند اغراقي در كار نبوده .
فرخ حالت خوبه؟
عاشقی؟
کدوم طرفه؟
میگم اون کامنت رو تو سایت Gamersyde من گذاشتم اون طرفم آیدیش Mehdino1 ـه که منم دیگه :biggrin1: