تصاویر بازی Tekken X Street Fighter

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
درود :d

با تشکر از D.A.K.E :

خوب احتمالا این خبر رو شنیده اید و زیاد از شنیدنش تعجب نکردید ، در واقع نمایش Gamescom مربوط به Street Fighter X Tekken نمیشه بلکه این اولین نمایش Tekken X Street Fighter میباشد .

sfxt.png

بله همانطور که گفته شد در این نمایش ما شخصیت های SF را خواهیم دید که به دنیای Tekken پای میگذارند . تفاوت این دو نسخه بیشتر در استایل گرافیکیشان میباشد . Yoshinori Ono و Katsuhiro Harada در تاریخ 19 آگوست دوباره با یکدیگر رو به رو خواهند شود و این دفعه Tekken X SF رو بازی خواهند کرد .

قرار است که در این کنفرانس Ono و Harada هشت نفر را از طرفداران بازی خود انتخاب کنند و آنها را مقابل یکدیگر قرار دهند تا بازی های آنها محک زده شود و مشخص شود که کدام یک از آنها Hardcore تر هستند .

منتظر نمایش این بازی خواهیم بود ...
تصاویر بازی:
*برای دیدن تصاویر در سایز بزرگ روی آنها کلیک کنید*

چون کپ کام این بازی رو میسازه 90 درصد کاراکترهای تکن رو ضعیف میده :دی
هنوز که چیزی نشده بربین به سایتش میبینین که 9 تا شخصیت استریت فایتر در مقابل 8 تا شخصیت تکن هست :دی
خدا به داد اون روز برسه که بخواد این بازی رو عرضه کنه :دی
تازه همه ی شخصیت های تکن رو هم نداده فعلاً
شاید هم اصلاً جور نشه چون تکن 40 تا کاراکتر داره اما استریت فایتر چی؟ :دی
شاید خیلی از این بازی استقبال نشه چون هر کسی عاشق یه شخصیت هست تو تکن اگه شخصیت مورد نظرش رو تو بازی ندن چی کار کنه؟:دی
معلوم نیست کُمبوهاش چه طوری خواهد شد :دی (محدودش میکنن یا نه ؟)

با وجود تمام این نابرابری ها،ما مطمئناً پیروز میدان خواهیم بود،آیا میتوانید تصور موقعی رو بکنید که تمام SF ـیی ها دبل پرفکت شده اند؟ایا SF یی ها با این ننگ کنار خواهند امد؟خالی کردن میدان در مرام پهلوانی نیست.
هر چند این SF بسیار بازی لعین و ضعیفی ست،اما SSF4:AE (حتی ارزش کامل نوشتن اسمش را ندارد!) 39 کارکتر دارد.البته 100 کارکتر این سری حریف یک کارکتر تکن نخواهند بود.

این آمار رو قبول ندارم چون :
1.تکن 6 قرار بود برای ps3 انحصاری باشه نه اینکه برای Xbox هم بازی منتشر کنه !
2.حالا در عوض 1 آذر بازی جدیدش رو میده بیرون انحصاری ps3 عوضش در میاد :دی
tekken tag 2. یا Tekken Hybrid
3.آمار رو اون موقع حساب کنین
4.اینم بگم که اگه بر اساس خرید باشه که کلاً هیچ !
.اونوقت باید بگین که انگری بردز بهترین بازی دنیا هست چون از هر 10 نفر 9 نفر اینو بازی میکنن یا دانلود میکنن یا اینکه میخرنش
5.این نباید ملاک باشه
6.هر کسی یه سبکی دوست داره شاید من از بازی شطرنج خوشم بیاد اما شما نه و در کل اگه آمار بگیریم شاید از 10 نفر 2 نفر طرفدار این بازی باشن
7.نظر شخصی من بر اساس آمار فروش غلطه...
8شاید 80 درصد مخاطبان sf رو زیر 15 سال تشکیل بدن ... چون که گرافیکش برای اون سنین هست
9.یه شخص بالای 18 سال به ندرت چنین گرافیکی رو میپسنده...
10.حالا که شما طرفدار این بازی هستین شاید به دلایلی دوستش دارین که ما نمیدونیم... اما من که اصلاً حال نکردم نمیدونم چرا اینقدر دوستش دارین.
11.شاید شما هم یه مدت تکن رو بازی کنین نظرتون 180 درجه در مورد این بازی عوض بشه :دی

---------- نوشته در 03:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:37 PM ارسال شده بود ----------

12.اگه تکن 6 رو به ایکس باکس نمیداد آمارش خیلی بالاتر از این ها بود همونطور که در سری های قبل مشاهده میکنیم :
http://www.gamerankings.com/ps2/920588-tekken-5/6
http://www.gamerankings.com/ps2/931620-street-fighter-alpha-anthology/index.html
شماره گذاری کردم که بشه جواب داد ... در ضمن شما پست قبلی رو کامل جواب ندادی ... تکن 3 بازی کردی یا نه ؟
1.اونوقت به خاطر این امر امتیازات بازی پایین اومد ؟ جالبه بدونید متوسط امتیازات این بازی رو ps3 کمتره !
PS3Tekken 6
Namco Bandai Games/Namco Bandai Games America, 2009
79.75%
50 Reviews
در ضمن نسخه ی ps3 استریت فایتر امتیازش از 360 بالاتره
PS3Street Fighter IV
Capcom, 2009
93.36%
49 Reviews

... من برای اینکه عادلانه تر باشه نمرات روی 360 رو گذاشته بودم دیگه خودت خواستی !
2.به 1 آذر هم چیزی نمونده فکر نمیکنم بالای 82 % متوسط بیاره(ایشالا بیاره ما که بخیل نیستیم)
3.اون موقع هم حساب می کنیم ... یعنی شما اعتقاد داری می تونه از لحاظ متوسط امتیاز به پای sf iv برسه ؟؟؟!!!(شرط ببندیم ؟)
4.به هیچ عنوان فروش بالاتر دلیل بهتر بودن یک بازی نیست ولی میشه فهمید در زمینه هایی بهتر عمل کرده ...
5.ملاک نیست ولی میشه حداقل به عنوان یکی از فاکتور ها محسوبش کرد ...
6.بله من با این مسئله مشکلی ندارم ... شما بودی که اومدی گفتی سبک 2 بعدی از 3 بعدی خیلی عقبتره ! الآنم اومدی حرفتو نقض کردی ... عاشق این آماراتم ... یه شاید میگی بعدش هرچی دلت خواست ؟ من دارم برات میگم فروش sf بیشتر بوده !
7.درسته ولی گفتم که حداقل یکی از فاکتورهاست ..
8.دومین آمار زیبای شما که پس از شاید میاد ! گرافیکش برای اون سنینه ؟؟؟ اصلا بچه زیر 15 ساله می تونه به sf نزدیک بشه ؟ یا میره پای تکن میشینه با فشار دادن انواع دکمه های مختلف پشتک دو وارو جمع میزنه حال میکنه ؟
9.سومین آمار زیبای اَفتر شاید شما ! با دلیل حرف بزن ... بله سبکش سل شیده و اتفقا استیل هنری بسیار زیبایی داره ...
10.من و خیلی های دیگه دلایلمون رو اعلام کردیم بازم میگم که شما هم بدونی .. گیم پلی فوقالعاده حرفه ای و عمیق ، کاراکترهای به شدت بالانس شده ، دور بودن از button mashing و دکمه زنی بی کله ، قابلیت فراگیری کمبو های جدید و حرفه ای تر شدن در بازی و هزار تا دلیل دیگه
11.من مدت ها تکن بازی کردم و می کنم و قبلا گفتم این سری رو دوست دارم ولی گفتم در برابر sf باید لنگ بندازه.جالبه ، قضیه دقیقا برعکسه: شما بشین یه چند وقتی sf بازی کن ، یه کمی حرفه ای شو ، چهار تا کمبو یاد بگیر ، تا اون عمق گیم پلی رو درک کنی .(فکر نمیکنم حتی ultra combo شخصیت bison یا vega رو بتونی بزنی). این بازی یه کم زمان می خواد بتونی باهاش کنار بیای . dont hurry
12.عجب دلیل منطقی ای ! شماره ای که تو نسل قبل عرضه شده چون فقط برای ps اومده امتیازاش بالا بوده و این یکی چون انحصاری نیست امتیازاش پایین اومده ! پس چرا tekken 4 که انحصاری هم بود بازم امتیازش پایینه ؟
PS2Tekken 4
Namco, 2002
81.35%
57 Reviews

دلیل افت امتیاز ، کم کاری سازندگان بوده و دیگر هیچ ..

حالا من انچه شرط بلاغت بود با تو گفتم . خواه پند گیر نخواستی نگیر ولی دیگه به این امار و تحلیل های من درآوردی ادامه ندید . 6 صفحه اس داری با ملت بحث می کنی قانع هم نمیشی که نمیشی . قضاوت رو به خوانندگان عاقل این نوشته هه می سپاریم و بحث رو به پایان می بریم.

ا...
شاید 80 درصد مخاطبان sf رو زیر 15 سال تشکیل بدن ... چون که گرافیکش برای اون سنین هست
یه شخص بالای 18 سال به ندرت چنین گرافیکی رو میپسنده... حالا که شما طرفدار این بازی هستین شاید به دلایلی دوستش دارین که ما نمیدونیم... اما من که اصلاً حال نکردم نمیدونم چرا اینقدر دوستش دارین.
شاید شما هم یه مدت تکن رو بازی کنین نظرتون 180 درجه در مورد این بازی عوض بشه :دی

همین جوری هر چی به مخیله ات خطور میکنه می نویسی آقا جان؟ تو با چه منطقی می گی گرافیک بازی مال زیر 15 ساله؟ آمار هم از خودت درمیاری! ما رو مسخره کردی؟
اینو هم بفهمید که خیلی چیزا سلیقه ای هست. اینکه شما برای سلیقه ی دیگران ارزش و احترام قائل بشید، نشون دهنده ی شعور شماست.

آخرین ویرایش:
ای وای چرا این بحث تموم نمیشه ؟ :دی
چرا قبول نمیکنین که تکن بهتر از استریت فایتره ؟
میگین گیم پلی فوقالعاده حرفه ای و عمیقی داره اما خودتون هم میدونین که به گیم پلی فوقالعاده حرفه ای و عمیق تکن نمیرسه ! درسته ؟
میگین که کمبوهای SF سخت هست در حالی که من برای اولین بارم بود که بازی کردم و خیلی راحت تا 9 کمبو رو زدم ...
بازم میگم چون ضربات محدوده و فقط و فقط اونا رو داره خیلی راحت میشه زدشون و خیلی زود پیشرفت کرد،اما تکن چی ؟ شاید برای زدن یه کمبو از هیحاچی 1 ماه زمان ببره و باز نتونین اون کمبوی مورد نظر رو بزنین ... تکن خیلی سخته ، نگین که باز فشار دادن شانسی دکمه ها میشه کمبو زد به اون نمیگن کمبو هر چی رو زمین بزنی دفاع خواهد شد ، باید بندازیش بالا و بعد کمبوهات رو بزنی نتیجه میگیریم که میتونیم عاشق آمار دادن شما هم بشیم :دی تازه باید حدود 140 ضربه حفظ کنی همش رو بدون خطا بزنی بعد به مرحله ی کمبو زدن با اون شخص مورد نظر بشی... اما تو SF اصلاً همین شخصیت اولی Ryu رو برداشتم و جمعاً با اولترا کمبوش 10 تا ضربه داره ! به نظرت 10 تا ضربه راحت تره یا 140 ضربه ؟ به نظرت ضربات محدود باحال تره یا ضرباتی که هر ضربه اش تازگی داره و تکراری نیستش ؟ کدومش ؟ به نظرت ملاک اولترا کمبو زدنه یا دفاع کردن اون ! که میگی نمیتونی اونو بزنی ، بهت قول میدم در عرض یک روز هم که شده هر کدومش رو بگی بزنم اما بیا شما تو تکن شخصیت انتخاب کن و من بهت کمبوهاش رو هم بدم یک ماه بهت وقت بدم که اونو بزنی ! (شرط هم میبندم باهات) بعد باز بیاین بگین که SF چون آمار و ارقامش روی کاغذ بهتر از تکن هست این بهتره. (نظر شخصی من این که تکن سخت تره و هر کسی نمیتونه درکش کنه ! چون از اولش این رو بازی نکرده نمیدونه چه عظمتی داره...چون داستانش رو نمیدونه چیه میگه تکن باید جلوی SF لنگ بندازه... )
بازم میگم SF هر وقت تونست گرافیکش رو ببره بالا + اینکه کُمبوهاش رو از حالت محدود در بیاره و پیشرفته تره اش کنه +اینکه توی بازی هر ضربه ای رو نخوره و بتونه دفاع رو بیاره در دستور کارش (همچون دفاع شخصی ...)
اون وقت بیاد مقایسه بشه
تنها برتری ای که داره اینه که رو موزیک اولیه خیلی کار شده من که همش رو استخراج کردم :دی خیلی باحالن
شرمنده جواب رو کلی پاسخ دادم اما من فقط یه سوال از شما دارم به عنوان سوال آخرم :دی
چرا میگی SF ؟ واقعاً کدوم قسمتش رو بالاتر از تکن میدونی که میگی باید جلوی تکن لنگ بندازه ؟
راستی گفتی که تکن بازی کردی؟ ;)) به ترتیب لیستش رو مینویسم برات :
Tekken 3 ps1
Tekken 4 ps1
(1)Tekken Tag Tournament for ps1
Tekken Tag Tournament for ps2
tekken dark psp هم برای پس ای پی اومدم که اینو نتونستم بازی کنم :-(
Tekken 5 ps2
Tekken 6 ps3
چند روز دیگه هم این رو هم به لیست اضافه کنین :دی >>> Tekken Hybrid
و به جرات میگم که 80 درصد کل کمبوهای تکن رو بلدم ، هر سوالی داشتین در خدمتم :دی

چند روز دیگه هم این رو هم به لیست اضافه کنین :biggrin1: >>> Tekken Hybrid
خوشم میاد حتی نمیدونمی هایبرید بازی نیست و مجموعی از دمو TTT2 و Hd شده TTT هست به اضافه فیلمش. حقیقتن توی این چند سالی که تو بی سی بودم نوبی به این determindـی ندیده بودم :))!

خوشم میاد حتی نمیدونمی هایبرید بازی نیست و مجموعی از دمو TTT2 و Hd شده TTT هست به اضافه فیلمش. حقیقتن توی این چند سالی که تو بی سی بودم نوبی به این determindـی ندیده بودم :))!

خُب هدفت از این پست چی بود :-؟
یعنی اونایی که بازی رو عرضه میکنن نمیدونن که این همون TTT دو ـه ؟ اما اسمش Tekken Hybrid هست ؟
YG2880_0_sml_v1_m56577569840205271.JPG

به جای نوشتن این جور پست ها برو یه دلیل بیار که استریت فایترتون بهتر از تکن هست :))
در ضمن اونی که نوشتین شاید منظورتون این بود determined !
منم خداییش تو هیچ انجمنی این قدر طرفدار بدون دلیل برای استریت فیایتر ندیده بودم !

---------- نوشته در 12:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:26 PM ارسال شده بود ----------

راستی اینجا رو هم ببینین شاید یه رو کم کنی دیگه براتون باشه:دی
http://www.gamespot.com/special_feature/e3-2009-editors-choice/genres/index.html?page=3

ای وای چرا این بحث تموم نمیشه ؟ :دی
میگین گیم پلی فوقالعاده حرفه ای و عمیقی داره اما خودتون هم میدونین که به گیم پلی فوقالعاده حرفه ای و عمیق تکن نمیرسه ! درسته ؟
میگین که کمبوهای SF سخت هست در حالی که من برای اولین بارم بود که بازی کردم و خیلی راحت تا 9 کمبو رو زدم ...
بازم میگم چون ضربات محدوده و فقط و فقط اونا رو داره خیلی راحت میشه زدشون و خیلی زود پیشرفت کرد،اما تکن چی ؟ شاید برای زدن یه کمبو از هیحاچی 1 ماه زمان ببره و باز نتونین اون کمبوی مورد نظر رو بزنین ... تکن خیلی سخته ، نگین که باز فشار دادن شانسی دکمه ها میشه کمبو زد به اون نمیگن کمبو هر چی رو زمین بزنی دفاع خواهد شد ، باید بندازیش بالا و بعد کمبوهات رو بزنی نتیجه میگیریم که میتونیم عاشق آمار دادن شما هم بشیم :دی تازه باید حدود 140 ضربه حفظ کنی همش رو بدون خطا بزنی بعد به مرحله ی کمبو زدن با اون شخص مورد نظر بشی... اما تو SF اصلاً همین شخصیت اولی Ryu رو برداشتم و جمعاً با اولترا کمبوش 10 تا ضربه داره ! به نظرت 10 تا ضربه راحت تره یا 140 ضربه ؟ به نظرت ضربات محدود باحال تره یا ضرباتی که هر ضربه اش تازگی داره و تکراری نیستش ؟ کدومش ؟ به نظرت ملاک اولترا کمبو زدنه یا دفاع کردن اون ! که میگی نمیتونی اونو بزنی ، بهت قول میدم در عرض یک روز هم که شده هر کدومش رو بگی بزنم اما بیا شما تو تکن شخصیت انتخاب کن و من بهت کمبوهاش رو هم بدم یک ماه بهت وقت بدم که اونو بزنی ! (شرط هم میبندم باهات) بعد باز بیاین بگین که SF چون آمار و ارقامش روی کاغذ بهتر از تکن هست این بهتره. (نظر شخصی من این که تکن سخت تره و هر کسی نمیتونه درکش کنه ! چون از اولش این رو بازی نکرده نمیدونه چه عظمتی داره...چون داستانش رو نمیدونه چیه میگه تکن باید جلوی SF لنگ بندازه... )
بازم میگم SF هر وقت تونست گرافیکش رو ببره بالا + اینکه کُمبوهاش رو از حالت محدود در بیاره و پیشرفته تره اش کنه +اینکه توی بازی هر ضربه ای رو نخوره و بتونه دفاع رو بیاره در دستور کارش (همچون دفاع شخصی ...)
اون وقت بیاد مقایسه بشه
تنها برتری ای که داره اینه که رو موزیک اولیه خیلی کار شده من که همش رو استخراج کردم :دی خیلی باحالن
شرمنده جواب رو کلی پاسخ دادم اما من فقط یه سوال از شما دارم به عنوان سوال آخرم :دی
چرا میگی SF ؟ واقعاً کدوم قسمتش رو بالاتر از تکن میدونی که میگی باید جلوی تکن لنگ بندازه ؟
راستی گفتی که تکن بازی کردی؟ ;)) به ترتیب لیستش رو مینویسم برات :
Tekken 3 ps1
Tekken 4 ps1
(1)Tekken Tag Tournament for ps1
Tekken Tag Tournament for ps2
tekken dark psp هم برای پس ای پی اومدم که اینو نتونستم بازی کنم :-(
Tekken 5 ps2
Tekken 6 ps3
چند روز دیگه هم این رو هم به لیست اضافه کنین :دی >>> Tekken Hybrid
و به جرات میگم که 80 درصد کل کمبوهای تکن رو بلدم ، هر سوالی داشتین در خدمتم :دی
من یه بار دیگه بهت جواب میدمو میرم....
اون 9تا کمبو ایی که شما زدی همون Ex Tatsu بوده احتمالا که بازم میگم کومبو تو این بازی معنی کومبو تو تکن رو نمیده،الان شما 9تا ضربه زدی معنی نمیده ترکوندی که، یه CMP + CFP + QCF FP ـه ریو یا Ken ارزشش از اون نه تا بیشتره چون واقعا یه کمبو لند کردی نه یه Special Move زدی که 9تا Hit داشته، ببین مهم زدنشون نیست مهم درست پیاده کردن التراست، کی و چجوری پیادش کنی، اکثرا بعد از یه FADC میشه الترا زد، قول میدم تو هیچوقت نمیتونی یه FADC بزنی بعدش بیایی التراشم بزنی.... بعد یعنی چی هر ضربه ای که میادو بخوره؟ شما بلد نیستی دفاع کنی... :-/ بیا الان یه عمر منو بزن اگه یکی از ضربه هات بهم خورد... شما معنی کومبو رو نفهمیدی هنوز... تونست گرافیکشو ببره بالا؟ یعنی الان کپکام نمیتونه گرافیک این بازیو ببره بالا؟ یعنی آخرشن بعضیا بخدا.

خُب هدفت از این پست چی بود :-؟
یعنی اونایی که بازی رو عرضه میکنن نمیدونن که این همون TTT دو ـه ؟ اما اسمش Tekken Hybrid هست ؟
YG2880_0_sml_v1_m56577569840205271.JPG

به جای نوشتن این جور پست ها برو یه دلیل بیار که استریت فایترتون بهتر از تکن هست :))
در ضمن اونی که نوشتین شاید منظورتون این بود determined !
منم خداییش تو هیچ انجمنی این قدر طرفدار بدون دلیل برای استریت فیایتر ندیده بودم !

---------- نوشته در 12:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:26 PM ارسال شده بود ----------

راستی اینجا رو هم ببینین شاید یه رو کم کنی دیگه براتون باشه:دی
http://www.gamespot.com/special_feature/e3-2009-editors-choice/genres/index.html?page=3

لول. شما اومدی میگی چند وقت دیگه هم Hybrid. آخه عزیزم وقتی میگی تجربه یعنی چی؟ یعنی تاحالا همچین چیزی ندیدی. بازی که hd شده تجربه میخواد؟ خودت برو پستت رو بخون ببین دلیل این حرفت چی بود میخواستی مثلا بگی آره اینم یه نوع تکن و بلا بلا!
بعدشم قبلا از اینکه کلا شما وارد این سایت بشی من واسه تکن و طرفداری ازش از اینجا بن میشدم. دیگه این حرفارو نزن. هرچند کلا توی همین یه هفته نشون دادی هرکی هرچی بگه انگار فقط بلدی دکمه نقل قول رو بزنی و دوباره همون حرفات رو بزنی!
الان این لینکه چی بود؟ سال 2009 شده editors choice خیلی شاخه مثلا؟ میشه مثلا بگی کدوم سایت معتبری 6 رو بازی فایتینگ سال کرده؟ بلیز بلوش از IGN و اینا بهترین شد. تکن نشد. هرچند 6 بازی خوبی بود اما در مقابل نسخه های قبلی جوک بودش. من تو کل سالهای آخر عرضه و بعد از اون تاخیر ناجور داشتم لحظه شماری میکردم که 6 بیاد و روزی که لیک شد ( خوب یادمه خورد به پنج شنبه جمعه و پستهاشم هست هنوز ) شنبه اش من با اینکه تب شدید داشتم پاشدم رفتم گرفتم ولی آخرش چی بود؟

ای وای چرا این بحث تموم نمیشه ؟ :biggrin1:
میگن که "خودت خواستی!"
ما که کلا ول کن این قضیه نمیشیم و مدت ها به پستهاتون پوزخند خواهیم زد :دی
ببین کلا نکته اینجاس که ما به هیچ عنوان نمیگیم فلان بازی بهتره یا بدتره (شاید قبلا میگفتیم ولی مهم اینجاس که دیگه کسی همچین چیزی نمیگه)

خداییش تو هیچ انجمنی این قدر طرفدار بدون دلیل برای استریت فیایتر ندیده بودم !
من حاضرم به این سوالتون جواب بدم ولی جوابی که میدم بستگی به جواب خودتون به این سوال داره!
چرا شما طرفدار Tekken هستین ؟ به جز داستان،گرافیک و کومبو های قشنگ تکن چی داره که SF نداره ؟

همونطور که قبلاً گفتم Tekken یک بازی با سبک فایتینگه و 3بُعدی هست ، اما Street Fighter در همین سبکه اما 2 بُعدیه . همین باعث میشه که اینا باهم دیگه متفاوت بشن .
پس هر چی بحث کنیم تکرار و تکرار و تکراره ...
پس شما از بازی خودتون Street Fighter لذت ببرین منم این طرف از Tekken
ایشالله 6 مارس 2012 دوباره میام تو این تاپیک و بحث رو شروع میکنیم :دی زمانی که Tekken X Street Fighter میاد و هر دو در شرایط مساوی هستند و دیگه بحث دو سه بعدی نیست و بحث کم یا زیاد بودن کمبوها هم نیست و ... با خیال راحت میشه بحث کرد :دی
قبول میکنین ؟ :p
پیشاپیش هم ممنون
q95.gif
:دی

دیگه انقدر چونه نزنین تکن یه چیز دیگه ست..........قبول کنین دیگه.........................................................
...............................................................................................................................................
اینجا الان تاپیک تصاویر بازیه؟؟؟؟؟ما که هرچی عکس دیدیم از sf x tekken بود، نه tekken x sf
منکه کلی زور زدم همینارو پیدا کردم.................................................
[TABLE="class: gallery"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD] .

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

.

[/TD]
[/TR]