تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آره.;)
تازه من سرعتم 128 هست یکم هم لگ ندارم!:)
سجاد هستیم.اسم منطقه مخابراتی وحید یه چیزی بود الآن یادم نیست:d

من فکر میکنم صبا نت توی مشهد حرف نداره ( شاید توی مناطق مختلف فرق کنه ما منطقه مطهری هستیم بلوار فردوسی ) . سرعت دانلود حدود 2 مگ با اکانت 128 و ماهیانه حدود 13 تومن واقعا عالیه .

توی فیفا کنسولی هیچ مشکلی نداری ؟
من چند ماه پیش 360 خریدم و تصمیم دارم برای مسابقات اروپایی که 11 در برابر 11 برگزار میشه بعنوان هافبک تهاجمی شرکت کنم . میخوام بدونم با این پینگ و سرعت که مشابه اکانت شماست هیچ مشکلی پیدا نمیکنم ؟ من پینگ کاربرای خارجیو که نگاه کردم اکثرا بین 20 تا 50 بودن و کاربران آمریکایی برای مسابقات اروپایی حدود 50 نهایتا تا 60 بود . با این پینگ ما مشکلی برای مسابقات پیش نمیاد ؟
در ضمن اکانت گلد برای 360 از کجا میشه تهیه کرد و اینکه علاوه بر اکانت چیز دیگه ای لازم نیست ؟ میبخشید که اینجا جای این سوال نبود .

951354092.png

(Datak Wimax 256MB Unlimited (Share

باید قید لایو رو بزنم ؟ :-s

من فکر میکنم صبا نت توی مشهد حرف نداره ( شاید توی مناطق مختلف فرق کنه ما منطقه مطهری هستیم بلوار فردوسی ) . سرعت دانلود حدود 2 مگ با اکانت 128 و ماهیانه حدود 13 تومن واقعا عالیه .

توی فیفا کنسولی هیچ مشکلی نداری ؟
من چند ماه پیش 360 خریدم و تصمیم دارم برای مسابقات اروپایی که 11 در برابر 11 برگزار میشه بعنوان هافبک تهاجمی شرکت کنم . میخوام بدونم با این پینگ و سرعت که مشابه اکانت شماست هیچ مشکلی پیدا نمیکنم ؟ من پینگ کاربرای خارجیو که نگاه کردم اکثرا بین 20 تا 50 بودن و کاربران آمریکایی برای مسابقات اروپایی حدود 50 نهایتا تا 60 بود . با این پینگ ما مشکلی برای مسابقات پیش نمیاد ؟
در ضمن اکانت گلد برای 360 از کجا میشه تهیه کرد و اینکه علاوه بر اکانت چیز دیگه ای لازم نیست ؟ میبخشید که اینجا جای این سوال نبود .
آها!
راستش فیفا نزدم و لی همین bc2 بعضی موقع ها تا 20 نفر تو یه سرورن و مشکلی نیست.فکر نکنم مشکلی باشه!
نه دیگه ففط یه adsl و یه 360 .در ضمن 1 ماه خودش رایگان بهتون می ده.(مایروسافت)
فقط بن نیشن:d

والا باید خدمتت عرض کنم که ما تو ایران کانکشن خوب به معنای واقعی نداریم. صادقانه بگم مقایسه کانکشن ها بین بچه ها به معنی متوسط و بد هست. الان کانکشن شما معمولی هستش. هم پینگش و هم سرعتش.
در کل کانکشن شما پینگش در مقایسه با ایرانی ها خوب هستش.

:-o دوست عزیز ببخشید میپرسم میشه بیشتر بگید منظورم شرکتی که ازش سرویس میگیریدو سرعتو محل زنگیو اینا فکر کنم خارج ایران باشید نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or