Tehanu
کاربر سایت
منم نسبت به اون پینگ هزارو خرده ای گفتم چهارصدو خرده ای بهتره :dافتضاحه
منم نسبت به اون پینگ هزارو خرده ای گفتم چهارصدو خرده ای بهتره :dافتضاحه
نیازی نیست پینگت زیر 100 باشه من خودم با دویستو خورده ای اکثر اوقات بازی می کنم مشکلی هم ندارم مگر به ندرتافتضاحه بذار بهت بگم یعنی چی وقتی شما پینگت 460 یعنی چیزی حدود 0.5 ثانیه در ارسال و دریافت تاخیر داری یعنی شما دکمه B که برای پاس دادن توی بازی فوتبال هست رو میزنی با نیم ثانیه تاخیر توی بازی اعمال میشه فقط با پینگ زیر 100 میتونی بازی روببری
نیازی نیست پینگت زیر 100 باشه من خودم با دویستو خورده ای اکثر اوقات بازی می کنم مشکلی هم ندارم مگر به ندرت
من فیفا رو به راحتی بازی می کنم همینطور MW2 وBC2پروتکل های اتصال به ایکس باکس لایو با وصل شدن به شبکه های نت فرق میکنه
شما هر چی پینگت در کامپیوتر پایین باشه موقع اتصال به ایکس باکس لایو پایین تر هم میاد
260 خوبه ولی عالی نیست در ضمن شما چه جور بازیهایی رو آنلاین میزنی
یه نکته رو هم اضافه کنم که به سرورهای بازی هم مربوط میشه
مثلا من چند روز پیش grid زدم باور کردنی نبود انگار به صورت system link وصل بودم
ولی مثلا بازی pes یا bc2 سرورهاشون در به داغونه
همونطور هم که قبلا اشاره کردم هر چقدر یه بازی send & receive بیشتری داشته باشه پینگ پایین تری میخواد این دیگه بستگی به مهارت بازیساز داره به هر حال ما اینجا یه تاپیک میخوایم که بتونیم از اون تاپیک اطلاعات آنلاین یک بازی رو بدست بیاریم
مثلا کیفیت سرورهای یک بازی متوسط مصرف دیتای یک بازی در ساعت و حداقل پینگ مورد نیاز برای بازی بدون مشکل
ping یا latency که هر چی عددت پایین تر باشه بهتره. میزان تاخیریه که موقع بازی کردن داری ( گرفتن data) حالا باز من دقیق نمیدونم. دوستان یه توضیح کامل بدن ممنون میشیم :dاصلا این پینگ چی هست :-o ؟
خواهش میکنم دوستان کسی نیست توضیح بده؟؟؟؟؟؟مرسی که همینقدرش توضیح دادی >:d<
پینگ به مدت زمانی میگن که یه طرف شبکه به اون سر شبکه یه پکت 32 کیلوبیتی رو ارسال کنه و اون طرف هم بهش پاسخ بده واحدش هم میلی ثانیه هستاصلا این پینگ چی هست :-o ؟
سلامسلام..........ممنونم ....... من 1 مگ صبانت رو دارم البته قبل اون مشکلاتی که 1 ماه پیش سر صبانت در اومده افت پیدا کرده ولی خوب بازم خوبه........:d
راستی یه سوال بنیادی :d چرا موقعی که با کامند ویندوز پینگ میگیری یه 20-40 میلی ثانیه کمتر از موقعی که با speedtest میگیریم هست و کدوم واقعی تره؟؟؟؟
البته فکر کنم این تفاوت ناشی از کانکت شدن به سرور های speedtest و بعد از اون ترنسفر دیتا هست که اینجوری میشه.........
پ.ن:حسین چرا نیستی لایو بابا یه قولد (همون گلد خودمون) رو بگیر بیا دیگه.......... در ضمن مارو در یاهو اد بفرما......عجب......... :d
اتفاقا خیلی هم خوبه ! :d برو ماله بقیه بچه ها رو ببین و ناشکری نکن
سلام.........مرسی اونکه اره منتها خوب.........ادم انتظار بهتری رو داره.....اتفاقا خیلی هم خوبه ! :d برو ماله بقیه بچه ها رو ببین و ناشکری نکن
سلام..........ممنونم ....... من 1 مگ صبانت رو دارم البته قبل اون مشکلاتی که 1 ماه پیش سر صبانت در اومده افت پیدا کرده ولی خوب بازم خوبه........:dتبــریک آریا :d
پینگت نسبت به شاهکار آسیـاتک خیلی خوبه!