دوستان خواهشا ما رو یه راهنمایی بکننپس به نظر شما من الان کدوم سرویسو بگیرم بهتره؟(پارس آنلاین،شاتل،...)
دوستان خواهشا ما رو یه راهنمایی بکننپس به نظر شما من الان کدوم سرویسو بگیرم بهتره؟(پارس آنلاین،شاتل،...)
دوستان خواهشا ما رو یه راهنمایی بکنن
سلام دوستان
خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید
من می خوام adsl تهیه کنم اما به خاطر لایو و بازی آنلاین گیر کردم. سه تا سوال اساسی دارم که امیدوارم بهم در موردشون کمک کنید.
من بیش تر از سرعت 128 نمی تونم تهیه کنم. پس:
اولا از چه شرکتی بگیرم بهتره؟ خودم پارس آنلاین و آفتاب رو در نظر دارم
دوما با 128 سرعت بازی ها در چه حدی هست؟ یعنی فقط در بعضی از بازی ها مشکل هست یا اصلا نمی شه درست بازی کرد.
سوما کسانی که 128 دارن بگن با چه سرعتی وصل می شن و اگر من بخوام روزی 2 ساعت لایو بازی کنم برام چند مگا بایت آب می خوره؟
ممنون
نوشته شده توسط seraj1:سلام ببخشید من از شاتل سرویس میگیرم سرعت خوبی میده اما پینگش اصلا به درد نمیخوره میخاستم بدونم کودوم یک از شرکت ها هم سرعتشون نسبتا خوبه هم پینگشون
خیلی ممنون
خوبه دیگه , دیگه چی می خوای برو بشین بازیتو کن :dمال من چه طوره؟؟
128 صبانت
دوستان سلام.
من و 3 تا از دوستام الان 2 ماهه که وقتی به لایو وصل میشیم به جز تب های MY XBOX و FRINDS دیگه بقیه تب ها رو نداریم.یعنی اون HOT SPOT ,INSIDEBOX رو اصلا نمایش نمیده.و وقتی وصل میشیم به لایو میزنه بعضی از قسمت ها فعلا در دسترس نیستند.در حالی که از بچه های دیگه که تو لایو هستن سوال کردم اونا گفتن ما همچین مشکلی نداریم. به ISP هم زنگ زدیم اونا میگن شما باید IP هاش و پورت هاش رو به ما بگین تا ما بتونیم مشکل رو حل کنیم.تو رو خدا اگه کسی IP مخصوص XBOX LIVE رو داره به من بگه یا اگه میتونه راهنمایی کنه.
سلاماین مشکل بعضی مواقع با کاهش سرعت اینترنت رُخ میده و فکر نمیکنم مربوط به IP باشه ( شاید هم باشه، ولی برای من وقتی افت سرعت داشتم اینجوری میشد ).
سرعت اینترنت شما چیه ؟ ISP ؟
مال من چه طوره؟؟
128 صبانت
آره.جالبه چقدر سرعتها و پینگهامون نزدیک به همه شما کدوم منطقه مشهد هستی ؟