L li@ کاربر سایت Sep 16, 2010 #1,471 دوستان می خوام adsl بگیرم به نظر شما ترافیک ماهیانه چقدر باشه بهتره؟(فکر کنید روزی 3-4 ساعت آنلاین بازی می کنم)
دوستان می خوام adsl بگیرم به نظر شما ترافیک ماهیانه چقدر باشه بهتره؟(فکر کنید روزی 3-4 ساعت آنلاین بازی می کنم)
L li@ کاربر سایت Sep 18, 2010 #1,472 نوشته شده توسط li@: دوستان می خوام adsl بگیرم به نظر شما ترافیک ماهیانه چقدر باشه بهتره؟(فکر کنید روزی 3-4 ساعت آنلاین بازی می کنم) بیشتر... واقعا کسی نیست جواب بده؟!!! :-o
نوشته شده توسط li@: دوستان می خوام adsl بگیرم به نظر شما ترافیک ماهیانه چقدر باشه بهتره؟(فکر کنید روزی 3-4 ساعت آنلاین بازی می کنم) بیشتر... واقعا کسی نیست جواب بده؟!!! :-o
lithium11 کاربر سایت Sep 19, 2010 #1,473 نوشته شده توسط li@: واقعا کسی نیست جواب بده؟!!! :-o بیشتر... اگر فقط برا بازی می خوای 3 تا 5 گیگ کافیه
نوشته شده توسط li@: واقعا کسی نیست جواب بده؟!!! :-o بیشتر... اگر فقط برا بازی می خوای 3 تا 5 گیگ کافیه
MR chiff کاربر سایت Sep 19, 2010 #1,474 اینم مال منه: اینم ping _مه : (ping بالا زیاد دقیق نیست پایینیه درسته) چطوره؟ بدرد لایو بازی کردن می خوره؟
اینم مال منه: اینم ping _مه : (ping بالا زیاد دقیق نیست پایینیه درسته) چطوره؟ بدرد لایو بازی کردن می خوره؟
S stonecold کاربر سایت Sep 19, 2010 #1,475 نوشته شده توسط li@: دوستان می خوام adsl بگیرم به نظر شما ترافیک ماهیانه چقدر باشه بهتره؟(فکر کنید روزی 3-4 ساعت آنلاین بازی می کنم) بیشتر... من 2 ماه اخیر روزی به طور متوسط روزی 4 ساعت انلاین بازی میکردم(فقط بازی). هرماه 9 گیگ مصرف کردم ویرایش:حالا که فکر میکنم یادمه روزی 5-6 ساعت بازی میکردم آخرین ویرایش: Sep 19, 2010
نوشته شده توسط li@: دوستان می خوام adsl بگیرم به نظر شما ترافیک ماهیانه چقدر باشه بهتره؟(فکر کنید روزی 3-4 ساعت آنلاین بازی می کنم) بیشتر... من 2 ماه اخیر روزی به طور متوسط روزی 4 ساعت انلاین بازی میکردم(فقط بازی). هرماه 9 گیگ مصرف کردم ویرایش:حالا که فکر میکنم یادمه روزی 5-6 ساعت بازی میکردم
A . ZoN[i]X کاربر سایت Sep 19, 2010 #1,476 نوشته شده توسط MR chiff: اینم مال منه: اینم ping _مه : (ping بالا زیاد دقیق نیست پایینیه درسته) چطوره؟ بدرد لایو بازی کردن می خوره؟ بیشتر... دوست عزیز 550 بدرد لایو بازی کردن کردن نمیخوره ولی با 250 میتونی و مشکلی نداری !
نوشته شده توسط MR chiff: اینم مال منه: اینم ping _مه : (ping بالا زیاد دقیق نیست پایینیه درسته) چطوره؟ بدرد لایو بازی کردن می خوره؟ بیشتر... دوست عزیز 550 بدرد لایو بازی کردن کردن نمیخوره ولی با 250 میتونی و مشکلی نداری !
M Miniature Rose A Poor Man's Rose کاربر سایت Sep 22, 2010 #1,482 نوشته شده توسط a.p&23a.r: بیشتر... مال شما یه درد جرز لای در می خوره . :d ( شوخی ) ببخشید این ماله دایال اپه ؟! فک کنم ؟! آخرین ویرایش: Sep 22, 2010
نوشته شده توسط a.p&23a.r: بیشتر... مال شما یه درد جرز لای در می خوره . :d ( شوخی ) ببخشید این ماله دایال اپه ؟! فک کنم ؟!
A . ZoN[i]X کاربر سایت Sep 22, 2010 #1,484 نوشته شده توسط Barran: ماله من چطوره؟: http://www.speedtest.net بیشتر... خوبه میتونی بازی کنی ولی بعضی موقع ها مشکل پیدا میکنی .
نوشته شده توسط Barran: ماله من چطوره؟: http://www.speedtest.net بیشتر... خوبه میتونی بازی کنی ولی بعضی موقع ها مشکل پیدا میکنی .