تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
128پارس آنلاينه
سرعت دانلودش بد نيست
آپلود و پينگش داغونه
964325422.png

سلام اینم ماله من هست....

964485332.png

البته این پینگی که نشون میده همیشگی نیست....تو روزهای خوب حول و حوش 200 هست و روز های بد هم که خدا نیاره! :4:

سرویسم 512 هست...مال نمایندگیه فن آوا تو بابل (پارسیان سیستم)

964489083.png

من اگه بخوام روزی 3-4 ساعت فیفا...(دقت کنید منظورم بازی با کیفیت مثل فیفا هست) بازی کنم...در ماه بیشتر از 5-6 گیگ باید بخرم؟

اینم با سرور لوس انجلس...

964492456.png

964495541.png

پینگ این یکی خیلی بالا هست...این یعنی چی؟ یعنی اگه یکی تو لوس انجلس باشه نمیتونم باهاش بازی کنم؟

و یه چیز خیلی مهم تر این که تو ایکس باکس لایو شماها با تاخیر بازی میکنید؟ یعنی مثلا من یه پاس بدم 1 ثانیه بعد طرف پاس میده؟ من با همین اینترنت با psp که فیفا لایو میزدم...تقریبا 1 ثانیه حداقل دیر پاس میداد.... :(( اگه به موقع پاس بده جزو 10 تای برتر دنیا هستم تو فیفا! و قبلا هم پرو اوولوشن! :))

آخرین ویرایش:

نمیدونم چشه تو بازی FIFA2010WC اینقدر رون و بدون تاخیر پاسکاری میکنم یا تو بازی red deed r هم خیلی کوچلو تاخیر دارم
راستی اقای Farzadreza اگه FIFA2010WC داری بیا بینم چطوری بازی میکنی

چطوری اینقدر کمه؟ این شهراد تو کدوم شهرها نمایندگی داره؟
تا اون جایی که می دونم به غیر از تهران، کرج
اگه صفحه قبل یه نگاه بندازی ، یکی از دوستان پینگش مثل من کمه که اون هم یرای شهراد ِ ولی این برای باکو ِ وقتی کویت یا اروپا رو می زنم راحت میره بالایه 150 200،بعضی وقتا هم 300.کلا رنج ثابتی نداره.

آخرین ویرایش:
ضمن تشکر از humanaga دوستان دیگه ممکنه لطف کنن جواب من رو بدن؟

من اگه بخوام روزی 3-4 ساعت فیفا...(دقت کنید منظورم بازی با کیفیت مثل فیفا هست) بازی کنم...در ماه بیشتر از 5-6 گیگ باید بخرم؟

و یه چیز خیلی مهم تر این که تو ایکس باکس لایو شماها با تاخیر بازی میکنید؟ یعنی مثلا من یه پاس بدم 1 ثانیه بعد طرف پاس میده؟ من با همین اینترنت با psp که فیفا لایو میزدم...تقریبا 1 ثانیه حداقل دیر پاس میداد.... اگه به موقع پاس بده جزو 10 تای برتر دنیا هستم تو فیفا! و قبلا هم پرو اوولوشن!

اینم نتیجه ی تست امروز و همین الان منه...گفتم که همیشه 120 نیست پینگم...الان 220 هست...با این پینگ تیک داریم؟ (یعنی میخوام بدونم تیک زدن تو لایو یه چیز طبیعی شده یا نه؟ یعنی واستون طبیعیه تیک زدن و دیر پاس دادن؟)

965569331.png

ضمن تشکر از humanaga دوستان دیگه ممکنه لطف کنن جواب من رو بدن؟

و یه چیز خیلی مهم تر این که تو ایکس باکس لایو شماها با تاخیر بازی میکنید؟ یعنی مثلا من یه پاس بدم 1 ثانیه بعد طرف پاس میده؟ من با همین اینترنت با psp که فیفا لایو میزدم...تقریبا 1 ثانیه حداقل دیر پاس میداد.... اگه به موقع پاس بده جزو 10 تای برتر دنیا هستم تو فیفا! و قبلا هم پرو اوولوشن!

اینم نتیجه ی تست امروز و همین الان منه...گفتم که همیشه 120 نیست پینگم...الان 220 هست...با این پینگ تیک داریم؟ (یعنی میخوام بدونم تیک زدن تو لایو یه چیز طبیعی شده یا نه؟ یعنی واستون طبیعیه تیک زدن و دیر پاس دادن؟)

965569331.png

ببین عزیزم در جواب سوال اولت باید بکم خیر 5/2 تا 3 گیگ کافیه در ماه
اما درباره ی تاخیر
همه جیز به خودت بستگی داره که با چه کسی در کجا بازی میکنی
چون اینترنت ایران خیلی خیلی خوبه با افغانستانم بازی کنیم تاخیر داره به خاطر پینگ بدمون
پس بهتره حتی المقدور با استان خودت در غیر این صورت با ایرانی بازی کنی تا تاخیرت کمتر بشه

خوشبختانه بازی کردم و فوق العاده بود! ;;)

فقط بازیم ssv 1 هست....

تاخیر هم نداشتم تا ساعت 2 شب ....که اینترنت شبانه شروع میشه....و پینگم به جای 120 یا 220 بود 397! که یکم دیر پاس میداد و اذیت میکرد! ولی بازم من بردم! رقیبی که انصافا قوی باشه در فیفا 10 هم میطلبیم!

نمیشه کاری کرد شبها هم اوضاع بر وفق مراد باشه؟

ضمنا ممنون از دوست عزیز summer jangi که میزان حجم مصرفی رو گفت...آره مثل اینکه هر ساعت 20 30 مگ مصرف میشه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or