سلام من می خوام اینترنت بخرم واسه لایو. به نظرتون صبانت؟ همارا؟ یا شاتل؟
من الان 128 صبانت دارم با مشخصات
Down===0.98
up===0.56
ping===تقریبا 300
دیروز خونه دوستم mw2 بازی می کردیم خیلی هم روون اونم classic همارا داره به نضرتونکدوم بهتره؟
وضعیت چطوره؟ تو بحث پینگ مهترین سرور ها کجا هستن؟ چون من هر بار با نیویورک می گیرم همینطوری هست ولی وضعیت باکو رو هم که خودتون مشاهده میکنید. راستی این تست ها بلافاصله گرفته شده است.
من یه مسئله بگم من سرعتم توی بازی bc2 خیلی بهتر از mw2 هست
من فکر میکنم به خود بازی هم ربط داشته باشه
مثلا یه بازی مثل grid ساعتی 10 تا 15 مگابایت مصرف داری
توی بازی bc2 هم حدود 30 مگا بایت
هر چی یه بازی دیتای بیشتری ارسال و دریافت کنه سرعت بیشتری میخواد ولی این چیزی که من تجربه کردم برای انجام یک بازی بدون دردسر حداقل باید 256 کیلوبیت سرعت خط باشه
سلام ميخواستم بدونم من هم میتونم با این شرایط بدون مشکل بازی کنم سرعت نت 128 هست ... يك بازی فوتبال کونامی ساعتي چقدر مصرف داره اینترنت ؟ نت من تا 50 mb ميتونه دانلود کنه تو ساعت
سلام ميخواستم بدونم من هم میتونم با این شرایط بدون مشکل بازی کنم سرعت نت 128 هست ... يك بازی فوتبال کونامی ساعتي چقدر مصرف داره اینترنت ؟ نت من تا 50 mb ميتونه دانلود کنه تو ساعت
در مورد فوتبال بگم که شما به پینگ بالا احتیاج داری من pes بازی میکردم اشکم در اومد
تقریبا 0.2 ثانیه تاخیر داشت تا میومدم پاس بدم ازم میگرفتن اونم با خط 512 کیلوبیت شرکتی !
افتضاحه بذار بهت بگم یعنی چی وقتی شما پینگت 460 یعنی چیزی حدود 0.5 ثانیه در ارسال و دریافت تاخیر داری یعنی شما دکمه B که برای پاس دادن توی بازی فوتبال هست رو میزنی با نیم ثانیه تاخیر توی بازی اعمال میشه فقط با پینگ زیر 100 میتونی بازی روببری
غیر از این همش میبازی یا اینکه طرف حسابت اسکل باشه مساو کنی باهاش که کم آدم اسکل پیدا میشه !
تنچو تو از کجا خط گرفتی !!! بابا مال تو خیلی دربه داغونه حتی باهاش نمیتونی خونه سازی هم بازی کنی