mostafa X360
کاربر سایت
منهم همین مشکلو داشتم ظاهرا بکپورت دانلودها خراب هست من بکپورت رو دوباره از p30day گرفتم که راحت نصب و اجرا شد.سلام
بازی گوست اف سوشیما رو از سایت دانلودها برداشتم نسخه اصلی بازی با هن ۲.۱.۳ نصب شد ولی بک پورتش نصب نمیشه و ارور میده
هاست نایت کینگ رو استفاده میکنم ورژن دستگاه هم ۶.۷۲ هست
باید از کدوم هن استفاده کنم
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنید برای بازیایی که بک پورت دارن View attachment 206020
داداش توی این عکسی که گذاشتی نشون میده خاموشی زیاد داری چون 6.72 نبایستی این قدر خاموش بشه به نظر من اگر از هاست راضی نیستی یه بار هم ورژن 10 لیفول رو تست کن .( هر چند روی دستگاه های مختلف متفاوته ) واسه من 100 بار موفق بوده 10 بار Fail شده که اونم یه سری هاش دستگاه پینک نداد و من خودم دستگاه رو خاموش کردم . بک پورت هم که همون طوری که دوستم فرمودن احتمال خیلی زیاد فایل بک پورت مشکل داشته و باید یه جدید دانلود کنید .بازی گوست اف سوشیما رو از سایت دانلودها برداشتم نسخه اصلی بازی با هن ۲.۱.۳ نصب شد ولی بک پورتش نصب نمیشه و ارور میده
هاست نایت کینگ رو استفاده میکنم ورژن دستگاه هم ۶.۷۲ هست
باید از کدوم هن استفاده کنم
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنید برای بازیایی که بک پورت دارن View attachment 206020
اون اوایل که از ۵.۰۵ اومدم ۶.۷۲ خاموشی زیاد اتفاق میافتاد به مرور بهتر شد الان از هاست راضی هستمسلام
داداش توی این عکسی که گذاشتی نشون میده خاموشی زیاد داری چون 6.72 نبایستی این قدر خاموش بشه به نظر من اگر از هاست راضی نیستی یه بار هم ورژن 10 لیفول رو تست کن .( هر چند روی دستگاه های مختلف متفاوته ) واسه من 100 بار موفق بوده 10 بار Fail شده که اونم یه سری هاش دستگاه پینک نداد و من خودم دستگاه رو خاموش کردم . بک پورت هم که همون طوری که دوستم فرمودن احتمال خیلی زیاد فایل بک پورت مشکل داشته و باید یه جدید دانلود کنید .
هن 2.1.3اون اوایل که از ۵.۰۵ اومدم ۶.۷۲ خاموشی زیاد اتفاق میافتاد به مرور بهتر شد الان از هاست راضی هستم
با تشکر از راهنماییتون ولی سوالم این هست که
برای نصب و اجرای بازیهایی که ۷.۵۵ هستن و بک پورت دارن روی ورژن ۶.۷۲ کدوم هن استفاده کنم؟
داستان اسپوف و گلدن هن چیه؟
نمی شه باید حتما فایل تبدیل بشه به pkgسلام دوستان يك سوال داشتم
بازى هاى جيلبريك كه تويه سايت ها ميذارن به صورت پارت هستن
ميشه تويه منوى debug setting اين پارت هارو پشت سر هم نصب كرد يا همگى بايد يك فايل pkg باشن؟
سلام ممنون بابت جوابنمی شه باید حتما فایل تبدیل بشه به pkg
شما اگه پارت های بازی رو استخراج کنید تبدیل می شود به یک فایل pkg و اگر هم منظور شما dlc بازی هست که تبدیل بشه به یک فایل pkg نمی شهسلام ممنون بابت جواب
پسوند فايل pkg هست از قبل
سوا من اينه مثلا يه بازى كه فايلش چهارتا pkg هستو ميشه با يه روشى طورى نصب كرد كه پشت سر هم به بازى اضافه شه؟ مثلا چطورى بازى اصلى اصلى و دى ال سى رو تو دوتا فايل جدا نصب ميكنى اما در نهايت يكى ميشن
پارت های بازی حتما باید اکسترکت و بصورت یک تک فایل دربیان که قابل نصب باشن چون اینها در اصل یک فایل تکی بودن که بخاطر حجم زیادشون و راحت تر شدن دانلود میان و پارت های کوچک تقسیمشون میکنند. اینکه dlc یا اپدیتها روی بازی اصلی نصب میشن اونها یک فایل کامل هستند همونهام اگر حجمشون بالای دو گیگ باشه معمولا بصورت پارت پارت در میآورند که بعد دانلود حتما باید ابتدا یک تکه و سپس نصب شوند.سلام ممنون بابت جواب
پسوند فايل pkg هست از قبل
سوا من اينه مثلا يه بازى كه فايلش چهارتا pkg هستو ميشه با يه روشى طورى نصب كرد كه پشت سر هم به بازى اضافه شه؟ مثلا چطورى بازى اصلى اصلى و دى ال سى رو تو دوتا فايل جدا نصب ميكنى اما در نهايت يكى ميشن