mrhdir
کاربر سایت
کسی نمیدونه چطور میشه dlc هارو بازی کنم؟من دنبال لینک دانلود DLC های بازی we happy few هستم
این بازی کلا 3 تا dlc داستانی داره کسی اگه لینکی داره ممنون میشم
کسی نمیدونه چطور میشه dlc هارو بازی کنم؟من دنبال لینک دانلود DLC های بازی we happy few هستم
این بازی کلا 3 تا dlc داستانی داره کسی اگه لینکی داره ممنون میشم
دوست عزیز فکر نمیکنم DLCهای این بازی توسط کسی دامپ شده باشهکسی نمیدونه چطور میشه dlc هارو بازی کنم؟
خیلی گشتم وهیچ dlcبرای بازی شما پیدا نکردمکسی نمیدونه چطور میشه dlc هارو بازی کنم؟
مشکل اجرا نشدن و فریز همون طور که گفتید از خود بازیها هست یعنی مشکل در اکسترکت یا انتقال اونها و ربطی به هک نمیتونه داشته باشه.نسخه های زیر هفت خوبن اما بهترین ورژن هک هنوز هم 5.05 هست البته 6.72 هم بعد از اون خوبه. دلیلی که هنوز برای این نسخه بکپورت ارائه میشه هم همینه وگرنه زمانی که هک 5.05 اومد چون پایدار بود گفتن اپدیت کنید و 4.55 دیگه از دور خارج شد. Leeful که خودش هکر شناخته شده ps4 هست و خیلی از نسخه های hen رو تهیه کرده نوشته بود من سه تا کنسول دارم یک اسلیم 5.05 و یک پرو 6.72 و یک فت 7.55 و میگم از لحاظ پایداری و ارزش هک اولی (5.05) طلا هست دومی نقره و سومی(هفت به بالا) بدرد نخورتا به حال کوچکترین مشکلی بابت اجرای بازی های کرکی نداشتم تازگی هم nioh 2 و مافیا دیفینیتیو ادیشن و ghost of tsushima و فیفا 21 و کرش 4 رو انجام دادم و هیچ مشکلی نداشتم ورژن دستگاه 6.72 هست
هر کسی تو اجرا بازیا مشکل داره دو دلیل می تونه داشته باشه یکیش اینه که بازی درست دانلود یا حتی اکسترکت نشده باشه دومیش هم اینه که روی ورژن 5.05 باشه و از spoof استفاده نکرده باشه
پیشنهاد من به همه دوستانی که ورژن 5.05 هستند اینه که به ورژن 6.72 دستگاهشون رو ارتقا بدن من از 4.55 تا الان کنسولم هکه و به نظرم بهترین ورژن تا به امروز 6.72 هست
نمی دونم ولی با توجه به تجربه شخصیم روی کنسول فت سری اول برای من 6.72 خیلی بهتر 5.05 بوده من روی 5.05 به دفعات خاموشی و حتی پریدن سیو داشتم ولی 6.72 خاموشی من خیلی کمتر شده البته بازم روی کنسول های مختلف تفاوت هستمشکل اجرا نشدن و فریز همون طور که گفتید از خود بازیها هست یعنی مشکل در اکسترکت یا انتقال اونها و ربطی به هک نمیتونه داشته باشه.نسخه های زیر هفت خوبن اما بهترین ورژن هک هنوز هم 5.05 هست البته 6.72 هم بعد از اون خوبه. دلیلی که هنوز برای این نسخه بکپورت ارائه میشه هم همینه وگرنه زمانی که هک 5.05 اومد چون پایدار بود گفتن اپدیت کنید و 4.55 دیگه از دور خارج شد. Leeful که خودش هکر شناخته شده ps4 هست و خیلی از نسخه های hen رو تهیه کرده نوشته بود من سه تا کنسول دارم یک اسلیم 5.05 و یک پرو 6.72 و یک فت 7.55 و میگم از لحاظ پایداری و ارزش هک اولی (5.05) طلا هست دومی نقره و سومی(هفت به بالا) بدرد نخور
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
من اون یکی نسخه شم دانلود کردم و بازم همین مشکل رو داره.خب من این بازیو تست کردم حدود نیم ساعت و مشکلی نداشت
نسخه Arczi با آپدیت بک پورت شده
فریمور 6.72 هن 2.1.3
به دلیل غیر قانونی بودن کارهای DUPLEX و مسائل امنیتی راه مستقیم برای رابطه باهاشون وجود نداره متاسفانهراهی هست به داپلکس درخواست بدم که dlc رو دامپ کنه؟
یعنی این بازی بیشتر از 9 ساعت گیم پلی داره؟!من اون یکی نسخه شم دانلود کردم و بازم همین مشکل رو داره.
حتی هاستمم عوض کردم و برطرف نشد. البته تا الان ۹ ساعتی میشه بازیش کردم و تو ساعتای اولیش اصلاً مشکلی نداشت. ولی بعد چند ساعت و با گستردگی محیط ها مشکل فریز شدنش راه میفته. و ظاهراً هر چقدر بیشتر بری جلو، بدتر میشه. فریمور من ۷.۵۵ هستش.
کلاً فکر کنم اشکال از خود بازیه، چون بعضی از ماموریت هاشم مثل پیدا کردن ملکه زنبورها یا روشن کردن همه مقبرهها، باگ داره.
آره چون بازیش نیمه جهان آزاده و خطی نیست و ماموریتای فرعی هم داره.به دلیل غیر قانونی بودن کارهای DUPLEX و مسائل امنیتی راه مستقیم برای رابطه باهاشون وجود نداره متاسفانه
معمولا dlc همه ی بازیا میاد نمیدونم چرا فعلا به این بازی کم لطفی شده، شاید در آینده اومد
یعنی این بازی بیشتر از 9 ساعت گیم پلی داره؟!
اصلا به قیافش نمیخوره
حالا بیشتر تست میکنم ببینم چی میشه...
آره چون بازیش نیمه جهان آزاده و خطی نیست و ماموریتای فرعی هم داره.
اینجور که ظاهرا فهمیدم ( البته شاید اشتباه کنم) تو محبط های باز با گستردگی زیاد، معمولا فریز میکنه و این مشکل تو محیط های بسته خیلی کمتره.
ظاهرا اشکال از خود بازیه و تا آپدیت ۱.۰۵ شم یا بیشتر هک نشده یا دیگه آپدیتی نداره.