jjhha
کاربر سایت
باز هم بپرسدوستان کسی نمیدونه مشکل از چیه؟
ولی احتمالا از فایل بازی
باز هم بپرسدوستان کسی نمیدونه مشکل از چیه؟
بازی کرش کرده مشکل از دیتای بازیه حذف کن و دوباره نصب کن ببین خوب میشه اگر خوب نشد برو از سایت دیگه دانلود کنسلام
بازی rdr 2 رو از سایت دانلودها دانلود و نصب کردم بعد اپدیت ۱.۱۹ رو هم نصب کردم فریمور دستگاه ۵.۰۵ و نسخه hen ۲.۱.۴ میره تو بازی تصویر سازنده ها و آرم Rockstar هم میاد بعد صفحه آبی میشه و ارور ce-34878-0 میده از بازی بیرون میاد مشکل از چیه؟
تا الان همه بازی های جدید از جمله 2 tlou و gost of tsushima رو با بک پورت بازی کردم و هیچ مشکلی نداشتم فقط این یه مورد داستان شده
ممنون میشم راهنمایی کنید
من از سایت دانلودها دانلود کردم بدونه هیچ مشکلی اجرا شد اگر فریمور کنسولت پاینتر از 7.50است از P30day دانلود کن چون دانلود ها تضمینی نیست احتمال داره مشکل داشته باشهدرود. بازی w.d.legion نسخه سالم تست شده اش رو از کدوم سایت دانلود کردید؟
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
دوست عزیز فکر کنم یه نسخه قبلا گذاشته بودن مخصوص نصب بر روی PS4 های جیلبریک شده من دانلود کردم ولی نصب نکردم ولی یادمه گفته بودن مشکل افت فریمش رو حل کرده بودن توی اون نسخه . راستی آدرس اون زیرنویس فارسیش رو هم اگه لطف کنید ممنون میشم .دوستان کسی نسخه PS2 خدای جنگ ۱ رو، تو PS4 بازی کرده؟
من نسخه زیرنویس فارسیش رو دانلود کردم و رو ps4 نصبش کردم. ولی بازی وحشتناک افت فریم داره و نهایتا ۵ فریم هستش.
البته دموها و صفحه آپگرید کردنش هیچ مشکلی نداره و روون اجرا میشن
الان این به خاطر اینه که زیرنویس فارسیش رو دانلود کردم یا کلا این بازی رو ps4 به صورت درست و حسابی اجرا نمیشه؟
نیاز به 8 به بالا دارند متاسفانهدوستان اساسین والهالا برای هکی تا اپدیت V1.1 ارائه شده اما برای نسخه رسمی تا اپدیت 3.4 هم اومده خواستم بدونم آیا اون اپدیتهای بالا روی 7.55 ارائه شدن یا اینکه نیاز به ورژنهای بالای 8 دارند؟ بعبارتی منتظر اپدیت بالاتر برای هکی باشیم یا نه؟
داداش میشه یگی اون نسخه بدون افت فریمش رو از کجا پیدا کردی؟دوست عزیز فکر کنم یه نسخه قبلا گذاشته بودن مخصوص نصب بر روی PS4 های جیلبریک شده من دانلود کردم ولی نصب نکردم ولی یادمه گفته بودن مشکل افت فریمش رو حل کرده بودن توی اون نسخه . راستی آدرس اون زیرنویس فارسیش رو هم اگه لطف کنید ممنون میشم .
داداش الان دقیق یادم نیستش ولی اینجا رو یه نگاه بنداز :داداش میشه یگی اون نسخه بدون افت فریمش رو از کجا پیدا کردی؟
والا من چه با زیرنویس چه بی زیرنویس امتحان کردم و افت فریم خیلی بدی داشت. نسخه دوش هم وضعش همینه.
در رابطه با اون سایت هم، چون اسم سایت نمیشه گذاشت، تو گوگل این متن رو تایپ کن
دانلود بازی god of war ps2 با زیرنویس فارسی
تو همون سایت اولی میشه دانلودش کرد.
من والهالا رو هنوز بازیش نکردم یعنی چون میگفتند مشکل زیاد داره گذاشتم تا اپدیت براش بیاد اما حالا که ظاهرا اپدیت V1.1 بیشتر قرار نیست برای هکیش بیاد خواستم بدونم با این اپدیت اولیه هنوز مشکلات بازی پابرجا هست؟ به این صورتش ارزش بازی کردن داره؟ مشکلاتش در چه حده؟نیاز به 8 به بالا دارند متاسفانه
تا هک بعدی باید منتظر موند...
من 3-2 ساعتی بازی کردممن والهالا رو هنوز بازیش نکردم یعنی چون میگفتند مشکل زیاد داره گذاشتم تا اپدیت براش بیاد اما حالا که ظاهرا اپدیت V1.1 بیشتر قرار نیست برای هکیش بیاد خواستم بدونم با این اپدیت اولیه هنوز مشکلات بازی پابرجا هست؟ به این صورتش ارزش بازی کردن داره؟ مشکلاتش در چه حده؟
داداش اصلا حواسم نبود اینجا رو یه نگاه بنداز :داداش میشه یگی اون نسخه بدون افت فریمش رو از کجا پیدا کردی؟
والا من چه با زیرنویس چه بی زیرنویس امتحان کردم و افت فریم خیلی بدی داشت. نسخه دوش هم وضعش همینه.
در رابطه با اون سایت هم، چون اسم سایت نمیشه گذاشت، تو گوگل این متن رو تایپ کن
دانلود بازی god of war ps2 با زیرنویس فارسی
تو همون سایت اولی میشه دانلودش کرد.