انتشارنسخه هک شده بازی Persona 5 Strikers به همراه بک پورت
لینک دانلود
Persona 5 Strikers - Download game PS3 PS4 PS2 RPCS3 PC free
لینک دانلود
میشه با بکپورت روی 5.05 هم اجراش کرد؟انتشارنسخه هک شده بازی Persona 5 Strikers به همراه بک پورت
لینک دانلود
View attachment 201503
بدون هیچ خطایی باز و استخراج شد که نصب نمیشهاین خطا به معنی خراب بودن فایل pkg هستش، من خودم چند هفته پیش همین نسخه رو نصب کردم و مشکلی نداشت (از دانلودها) . احتمالا یک یا چند پارت دانلود شده شما مشکل داره یا به صورت ناقص از حالت فشرده خارج شده. وقتی پارت اول رو با winrar باز میکنید خطایی نمیده؟ یا درحال استخراج فایل؟
منهم بازی ghost of tsushima خودش نصب شد اما اپدیت بکپورتش نصب نمیشد موقع استخراج هم هیچ خطایی نمیداد اما نصب نمیشد بقیه هم میگفتن سالمه و مشکلی نداره . بهرحال دوباره دانلودش کردم و اینبار بدون مشکل نصب شد. من فکر میکنم این مشکلات گاهی موقع استخراج و یا انتقال بازی به هارد پیش میاد درحالیکه بازی که گذاشتن هم سالم هست مثلا من همزمان هم داشتم یک بازی رو دانلود میکردم یکی دیگه رو استخراج و یکی دیگه رو به هارد منتقل میکردم که مثلا در زمان صرفه جویی بشه اما این سه کار همزمان کامپيوترم هم چندان قوی نیست باعث ایجاد اشکال در فایل بازی شد. شمام بهرحال اون بازی که دانلودها گذاشته سالمه اگر فایلهای دانلودی رو هنوز دارید یکبار دیگه استخراج و به هارد منتقل و نصب کنید احتمال زیاد نصب بشه اگر هم نه مجبورید از اول دانلود کنیدبدون هیچ خطایی باز و استخراج شد که نصب نمیشه
- Download game PS3 PS4 PS2 RPCS3 PC free همه بازی های ps4 رو دارددوستان سایت خارجی بروز که بازی های هکی رو بگذاره آدرس کاملش رو اگه دارید بگذارید
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
شما رلیز UNLiMiTED رو داری یا Arczi؟دوستان کسی بازی ghost of a tale رو بازی کرده؟
بازی خیلی جذابیه، فقط تنها مشکل بزرگش فریز شدن و بیرون اومدن از بازیه. یعنی امکان نداره حتی یه بار هم این اتفاق نیفته. گاهی وقتا بعد پنج دقیقه یا بعد یه ساعت هنگ میکنه و برمیگرده به منوی ps4.
من آپدیتشم ریختم. میخواستم بدونم مشکل از خود بازیه؟ یا از هک میاد؟ کسی چنین تجربهای رو این بازی داشته؟ من از روش گلدن هن استفاده میکنم.
شما رلیز UNLiMiTED رو داری یا Arczi؟
یه نسخه دیگه رو تست کن شاید درست شد
من تا حالا خودم تست نکردم این بازیو فردا تست میکنم خبر میدم
خب من این بازیو تست کردم حدود نیم ساعت و مشکلی نداشتمن نسخه Arczi رو دانلود کردم. اون موقع هنوز رلیز UNLiMiTED نیومده بود.
الان این نسخه رو دانلود کردم و امیدوارم مشکل حل بشه.