تریلر جدید Resident Evil 5

Sweet Jesus

کاربر سایت
سلام!
این تریلر قبل از نمایش عمومی در TGS توسط سایت 1Up منتشر شده، امیدوارم واقعا ازش لذت ببرید :)
چیزهای خیلی زیادی از داستان بازی مشخص میشه و شخصیت‌های جدیدی نشون داده می‌شند که به نظر من یکیش Ozwell E. Spencer مرموزترین شخصیت سری بازی هست.
موزیک بازی فوق‌العاده کار شده و داستانش پیچیدگی‌های خاصی داره
Watch The Trailer

با اینکه جک و وسکر منفی هستند ولی ازشون خوشم میاد.
باید خوشت بیاد. هر وقت احساس کردی که از وسکر خوشت نمیاد، به خودت شک کن!:d
کراوزر که گور به گور شد.:d

باید خوشت بیاد. هر وقت احساس کردی که از وسکر خوشت نمیاد، به خودت شک کن!:d
کراوزر که گور به گور شد.:d
قسمت مزدوران رو بازی کنید یه عکس نشون میده که کروزر قبل از انفجار جزیره اونجا رو ترک میکنه :دی.

پ.ن. تنها کسی که جلال و جبروت وسکر رو تقریبا ! داره همین کروزر ـه :love:.

دیشب بالاخره دانش کردم :biggrin1: سه و نیم نصفه شب :biggrin1:
آقا این پیرمرده اسپنسر نیست شبیه خودشه . این کلاغ جون دست سیاه پوست رو گرفت چرا یوهو اونجوری شد جالب بود :biggrin1:

آقا این پیرمرده اسپنسر نیست شبیه خودشه .
منکه یادم نمیادحضور تصویری ای از اسپنسر توی سری بوده باشه، انوقت چطور میشه گفت این پیرمرده خود اسپنسره یا شبیهش؟ در ضمن اینکه اسپنسره قطعی نیست. فرض میره اسپنسره.

منکه یادم نمیادحضور تصویری ای از اسپنسر توی سری بوده باشه، انوقت چطور میشه گفت این پیرمرده خود اسپنسره یا شبیهش؟ در ضمن اینکه اسپنسره قطعی نیست. فرض میره اسپنسره.

تریلر 3 دقیقه ای یه پیرمرد هست که وسکر پشتش به اونه میگم احتمال داره اون اسپنسر باشه یا نه یذره بد گفتم :biggrin1:

توجه کردید که قسمت مبارزه با وسکر تقریبا از اخرای بازیه. کریس به شوا میگه: تو میتونی برگردی، از اینجا به بعد اجباری نیست. شوا هم میگه ما شریکیم و تا اخرش با هم هستیم.

توجه کردید که قسمت مبارزه با وسکر تقریبا از اخرای بازیه. کریس به شوا میگه: تو میتونی برگردی، از اینجا به بعد اجباری نیست. شوا هم میگه ما شریکیم و تا اخرش با هم هستیم.

فقط خوبه به قول تو آخر بازی و نشون نداده باشن وگرنه زده شده تو پر دوستداران:(:biggrin1:
یعنی اونجا آخر بازی بود که نشون داده شد که نباید نشن میدادن :((

ویرایش : من الان یه بار دیگه دیدم منظورم اون 3 دقیقه ای آخرش کریس به شوا میگه came on یعنی باید زود خودشو نجات بده . من مردم انقدر شهر ئ در حال انفجار دیدم فقط خدا کنه sheva نمیره :((

آخرین ویرایش:
این تریلر hd فیک نبود؟! میخوام hd دانلودش کنم....;)

اگه همین تریلر رو میگی ، نوچ !! به هیچ عنوان Fake نیست . ;) حتما دانلود کن که دانلود نکنی از دستت رفته !
واقعا این بهترین تریلری بود که از رزیدنت اویل 5 دیدم ، حالا غیر از جنبه های داستانی تریلر ( که البته مهم هم است ) ، گرافیک بازی واقعا در حد فیلم سینمایی هست ( و البته خود تریلر مثل یک آنونس فیلم سینمایی اکشن میمونه !! :eek:) !!! :eek::eek::eek: من که باورم نمیشه این بازی باشه ! خدایی واقعا واقع گرایانس :love::love::love::love:
چطوری صبر کنم تا مارس 2009 :((:((:((:((:((:((

اگه همین تریلر رو میگی ، نوچ !! به هیچ عنوان Fake نیست .
پس دمو رو درست گذاشتم ... حالا میشه دانلودش کرد ؟
همین تریلری که تو پست اول همین صفحه mrgame گزاشته رو میگم!
امین بابا این همه مدته ما تو سایت هستیم هنوز اسم من رو نمیدونی !

همین تریلری که تو پست اول همین صفحه mrgame گزاشته رو میگم!;)

منم همین رو گفتم دیگه امین خان ! :laughing:;)

پس دمو رو درست گذاشتم ... حالا میشه دانلودش کرد ؟
بله ! درست درست !! :biggrin1: بله من با برنامه IDM خیلی سریع !! در حدود 46-50 دقیقه دانلود کردم :biggrin1: ;)

دوستانی که میخواهند دانلود کنند حتما از برنامه Internet Download Manager استفاده کنند که راحت و سریع و بی دردسر دانلود بشه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or