تریلر جدید Resident Evil 5

Sweet Jesus

کاربر سایت
سلام!
این تریلر قبل از نمایش عمومی در TGS توسط سایت 1Up منتشر شده، امیدوارم واقعا ازش لذت ببرید :)
چیزهای خیلی زیادی از داستان بازی مشخص میشه و شخصیت‌های جدیدی نشون داده می‌شند که به نظر من یکیش Ozwell E. Spencer مرموزترین شخصیت سری بازی هست.
موزیک بازی فوق‌العاده کار شده و داستانش پیچیدگی‌های خاصی داره
Watch The Trailer

هرچقدر این تریلر رو میبینم سیر نمیشم عجب چیزیه خدایش . کنسول خوشم نمیاد اما برای این بازی هم که شده ارزش داره 500 براش هزینه کرد ! هنوز مشخص نشده کی روی PC میاد ؟

خیلی ضد حاله اگه جیل مرده !:( دپرس شدم ! شخصیت مورد الاقم ! امل امکان داره فریب هم باشه :d یعنی میشه معکوس باشه؟
یکی لینک دانلود نسخه ی کامل بده با حجم 10 mb:d
تا راحت دانلود کنیم یا با فرمت wmv یا mp4 یا flv:d

خدا کنه مثلا وسکر یه کاری کرده باشه بعد فکر میکنه جیل مرده اما بعد معلوم بشه نقشه بوده . چی میگم اینم نمیشه بایوهازرد این ایمیلشونو بده من یه چندتا فحش بارشون کنم :((:((:mad:

جیل کیه ! :D یه عکس از این جیل بزارید ببینم کیه یادم نمیاد کی بود !
راستی شخصیت نسخه های قبلی لیون چی شده ! کجا رفته !؟ واینکه این شخصیت مرده جدیده کی هستش !؟ اینطور که پیداست شخصیت های نسخه قبل توش نیستن !

=))
شخصیت قبلی فقط لیان هست؟ خدا لعنت کنه میکامی رو که یه اسپین‌آف ساخت به اسم رزیدنت 4 به خورد ملت داد :دی
شخصیت این بازی Chris Redfield، اولین شخصیت مرد سری بازیه
شخصیتی که عینک دودی داره Albert Wesker هست که در نسخه‌های متعددی از بازی از جمله نسخه اول بوده
اون پیرمرده اسپنسره که از نسخه اول تو بازی بوده ولی قیافش نشون داده نشده
و به نظر من، این زن کلاغی همون جیل ولنتاین باید باشه مگه این‌که کپکام واقعا باید عقلشو از دست داده باشه.
طبق چیزایی که از تریلر دوم فهمیدم، در واقع اولین مقر فرماندهی آمبرلا تو آفریقا بوده که الان هم اسنپسر اونجا پنهان شده.
جیل ولنتاین هم از شخصیت‌های اصلی بازی بوده که تو نسخه اول و سوم و Umbrella Chronicles شخصیت اصلی بوده در کنار کریس.

=))
شخصیت قبلی فقط لیان هست؟ خدا لعنت کنه میکامی رو که یه اسپین‌آف ساخت به اسم رزیدنت 4 به خورد ملت داد :دی
شخصیت این بازی Chris Redfield، اولین شخصیت مرد سری بازیه
شخصیتی که عینک دودی داره Albert Wesker هست که در نسخه‌های متعددی از بازی از جمله نسخه اول بوده
اون پیرمرده اسپنسره که از نسخه اول تو بازی بوده ولی قیافش نشون داده نشده
و به نظر من، این زن کلاغی همون جیل ولنتاین باید باشه مگه این‌که کپکام واقعا باید عقلشو از دست داده باشه.
طبق چیزایی که از تریلر دوم فهمیدم، در واقع اولین مقر فرماندهی آمبرلا تو آفریقا بوده که الان هم اسنپسر اونجا پنهان شده.
جیل ولنتاین هم از شخصیت‌های اصلی بازی بوده که تو نسخه اول و سوم و Umbrella Chronicles شخصیت اصلی بوده در کنار کریس.

اسمت امیر بود دیگه درسته :biggrin1: مگه نمیگی جیل دو سال پیش مرده پس چطور میتونه اون کلاغه باشه یعنی جیل رفته تو جناح مخالف و اون سنگ قبره هم برای رد گم کنیه یا من بد متوجه شدم :confused:

ممنونم کاملا متوجه شدم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
تو رزیدنت هیچ‌کس با نشون دادن یه سنگ قبر نمی‌میره :دی این وسکر رو نشون دادن شکمش از هم پاره شد نمرد :دی دوما چونش خیلی به چونه جیل شبیه، سوما جیل عشق چکمه داره :پـی جیل آدمی نیست که بره تو جبهه مخالف، دقت کنید که جیل هم مامور B.S.A.A بوده. و در نظر داشته باشید که با یه ویروس طرفیم که میتونه آدما رو کنترل کنه، از طرفی ممکنه مثلا نفوذی باشه :دی

شخصیت قبلی فقط لیان هست؟ خدا لعنت کنه میکامی رو که یه اسپین‌آف ساخت به اسم رزیدنت 4 به خورد ملت داد :biggrin1:
اینو خوب اومدی.
ای کاش Code Veronica شماره ی چهارم می شد .
راستی یه لینک مستقیم بذارید از تریلر لطفا.

1
شماره 1 خیلی خیلی خیلی بهتره و چیزایی از وسکر و اون زن کلاغی‌پوش نشون میده که آدم سرحال میاد، از گیم‌پلی هم داره و حدودا 5 دقیقست
دومی کیفیتش خیلی خوبه، 3 دقیقه و 30 ثانیست و یکم نسبت به اون قبلیه کمتر از کات‌سین‌های بازی نشون داده میشه
2

ایول فهمیدم . دقیقا درسته این نسخه 4 آدم رو گیج میکرد ! یه سوال دیگه دارم :d اون زنه تو نسخه 4 همون شخصیت اصلی نسخه 3 بود ! اون زن سیاه که تو این تریلر بود همون شخصیت اصلی نسخه 3 بود ! و این شخصیت اصلی نسخه 5 همون مردی بود که در نسخه 3 هم آخرهای بازی. بازی رو باهاش ادامه میدادیم !

پس لیون در نسخه 4 کی بود ؟

در کل به نظر من وسکر شخصیتش جوری بود که باید می شست پشت میز و همه چیز رو کنترل میکرد نه اینکه بیاد وسط بازی اکشن کاری کنه :d

ایول فهمیدم . دقیقا درسته این نسخه 4 آدم رو گیج میکرد ! یه سوال دیگه دارم :d اون زنه تو نسخه 4 همون شخصیت اصلی نسخه 3 بود ! اون زن سیاه که تو این تریلر بود همون شخصیت اصلی نسخه 3 بود ! و این شخصیت اصلی نسخه 5 همون مردی بود که در نسخه 3 هم آخرهای بازی. بازی رو باهاش ادامه میدادیم !

در کل به نظر من وسکر شخصیتش جوری بود که باید می شست پشت میز و همه چیز رو کنترل میکرد نه اینکه بیاد وسط بازی اکشن کاری کنه :d

نه عزیز اونی که توی نسخه سوم هست جیل والنتاین هستش اما اونی که میخواست ویروسو از لیون بگیره اون ادا وونگ بود اونی هم که همراه لیون بود اشلی بود :biggrin1:
نه عزیز اون پسره یکی دیگه بود اسمش درست یادم نیست فکر کنم اسمش کارلوس بود ;)

پس لیون در نسخه 4 کی بود ؟ قربونت برم داداش همون شخصیت اصلیش لیون بود دیگه .

ون زنه تو نسخه 4 همون شخصیت اصلی نسخه 3 بود !
اگه منظورت (زن قرمز پوش) Ada باشه : نه
شخصیت اصلی نسخه ی 3 Jill بود.
ون زن سیاه که تو این تریلر بود همون شخصیت اصلی نسخه 3 بود
اگه منظورت Sheva هست : نه
شخصیت اصلی نسخه ی 3 Jill بود.
این شخصیت اصلی نسخه 5 همون مردی بود که در نسخه 3 هم آخرهای بازی. بازی رو باهاش ادامه میدادیم !
نه!اون Carlos بود و این Chris هست.
منظوزت رو نمی فهمم!!!

نه عزیز اونی که توی نسخه سوم هست جیل والنتاین هستش اما اونی که میخواست ویروسو از لیون بگیره اون ادا وونگ بود اونی هم که همراه لیون بود اشلی بود :biggrin1:
نه عزیز اون پسره یکی دیگه بود اسمش درست یادم نیست فکر کنم اسمش کارلوس بود ;)

پس لیون در نسخه 4 کی بود ؟ قربونت برم داداش همون شخصیت اصلیش لیون بود دیگه .

نه عزیز اونی که توی نسخه سوم هست جیل والنتاین هستش

پس با این حساب این زن سیاهه همون شخصیت اصلی نسخه 3 بود ( یا خدا :eek: )
اونکه این شکلی نبود ! سفید پوست بود که ! رفته خودش رو برونزه کرده :biggrin1:

نه عزیز اون پسره یکی دیگه بود اسمش درست یادم نیست فکر کنم اسمش کارلوس بود

خر تو خر شده :) پس شخصیت اصلی نسخه 4 کی بود !؟ مگه لیون نبود !؟ ( خوب لیون به جز نسخه 4 کجا بود که من ندیده بودمش )

و این شخصیت نسخه 5 کیه ( اسمشون رو نمیخوام نقششون رو میگم :cheesygri )

Sony-TJ

ممنون . منظورم از لیون همین شخصیت نسخه 4 بود

اسم شخصیت اصلی 4 لیون کندی بود که رفت دختر رئیس جمهور و نجات بده و اون دختر لباس قرمزه هم ada wong بود که در شماره دو همدیگر و زیارت کردن یعنی در اصل قبلا هم باز همدیگر و میشناختن .
اونی که ما میگیم منظورمون اون زن کلاغی هست که احتمال میدیم جیل باشه نه لاون زن سیاهه :biggrin1:

و این شخصیت نسخه 5 کیه ( اسمشون رو نمیخوام نقششون رو میگم :cheesygri ) باز نفهمیدم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or