تریلر جدید Resident Evil 5

Sweet Jesus

کاربر سایت
سلام!
این تریلر قبل از نمایش عمومی در TGS توسط سایت 1Up منتشر شده، امیدوارم واقعا ازش لذت ببرید :)
چیزهای خیلی زیادی از داستان بازی مشخص میشه و شخصیت‌های جدیدی نشون داده می‌شند که به نظر من یکیش Ozwell E. Spencer مرموزترین شخصیت سری بازی هست.
موزیک بازی فوق‌العاده کار شده و داستانش پیچیدگی‌های خاصی داره
Watch The Trailer

با این حرف من موافق هستید که وسکر باید شخصیتش همینطوری باقی می موند یه شخصیتی که پشت میز نشسته و دستور میده ! فقط یه انسان معمولی و ضعیف ! که قدرتش در فکرشه نه بازوش ! اما الان اومده اکشن کار شده خوب نیست :D

خیلی هم خوبه. من عاشق وسکرم. شخصیت مورد علاقمه.

در ضمن بچه ها من یه تریلر 165 مگی پیدا کردم که 4 دقیقه هم زمانشه. همه جوانب رو نشون میده. کیفیتم که خداست. اما توش قبر جیل رو ندیدم :confused: جریان چیه ؟
اینم بگم که ماله خود TGS ـه.

خوشم میاد هنوز هم که هنوزه هیچ کس هیچ رقمه حریف وسکر نیست.
بابت توضیحات کاملی که دادید Aurlito جان ممنون!.

p.s: کریس یه بار کتک مفصلی از البرت خورده، خدا به دادش برسه :دی.

فردین قربون دستت منم دنبال همون تریلز هستم من فقط به زور تونستم اون سه دقیقه و 30 پانیه را ببینم لینک این و لطف میکنی شب دانلودش کنم . خیلی دلم میخواد ببینمش :((

اینم عکس هایی از تریلر. بقیشم تو لینک ها ببینید. اما یکی بیاد بگه مگه این تریلر TGS که توش قبر جیل نیست با اونی شما می دین فرق داره ؟

در ضمن کریس اینجام باز از وسکر کتک می خوره :biggrin1:

08.jpg

01
02
03
04
05
06
07

فردین قربون دستت اما منظوم یه چیز دیگه بود .:biggrin1:
من از gametrailers نتونستم دانلود کنم به هزار زور این سایت اون سایت کردم فقط تونستم اون 3:30 را دانلود کنم اونی تریلری که قبر جیل و نشون میده حدود 5 دقیقه هست لینک اونو میخوام :biggrin1:

اونی تریلری که قبر جیل و نشون میده حدود 5 دقیقه هست لینک اونو میخوام
1
شماره 1 خیلی خیلی خیلی بهتره و چیزایی از وسکر و اون زن کلاغی‌پوش نشون میده که آدم سرحال میاد، از گیم‌پلی هم داره و حدودا 5 دقیقست
آقا امير زحمتشو كشيده بودن.
راستي اين قضيه TRICELL چيه؟:confused:
تويه Flash Back موقع حرف زدن sheva , chris با اون آدم ه كه سر شو تو همين تريلر زدن:biggrin1:.

در ضمن کریس اینجام باز از وسکر کتک می خوره :biggrin1:
این جوری به شخصیت های Re توهین نکنید اون مستر وسکر که خودم هم تو شخصیت های منفی دوستش دارم یک تایرنت حساب میشه همه میدونید که یک بار مرده!:d
کریس هم آدمه کلا شخصیت های Re همه دوست داشتنی اند:x

این جوری به شخصیت های Re توهین نکنید اون مستر وسکر که خودم هم تو شخصیت های منفی دوستش دارم یک تایرنت حساب میشه همه میدونید که یک بار مرده!:d
کریس هم آدمه کلا شخصیت های Re همه دوست داشتنی اند:x
توهین چیه!!. خوب کُتک خورش مَلَسِه دیگه :دی.

بچه ها تو اون تریلر به یه چیزی دقت کردی ؟؟ شاید متوجه نشدین شایدم فقط برای من جالب باشه.
قبل از نشون دادن اون جایی که مثل یه غاره و وسطش یه سکو که از 4 طرف پله داره می نویسه.
Right where it all began
یعنی جایی که همه چیز شروع شد. بعدش کریس روی یه دیوار رو با دستش پاک می کنه که زیر گرد و غبار آرم آمبرلا پیدا میشه.(عکس شماره 6)
این یعنی آمبرلا مدت ها پیش توی آفریقا فعالیت داشته ؟؟؟

یک لینک اون 5 دقیقه ای را بده از گیم تریلرز!یا جایی که با فلش پلیر پخش کنه!
وسکر چشم قرمزیه یعنی اون همه را هدایت میکنه؟شاید بعد از داغون شدن آمبرلا تو راکون سیتی اینجا را ساختن یا قبلش؟!
این خانومه تو عکس شماره ی 5 کیه؟

وسکر چشم قرمزیه یعنی اون همه را هدایت میکنه؟شاید بعد از داغون شدن آمبرلا تو راکون سیتی اینجا را ساختن یا قبلش؟!
این خانومه تو عکس شماره ی 5 کیه؟

1- وسکر بعد از مردن توی شماره 1 و دوباره زنده شدن چشماش قرمز شد.
2- تا اونجایی که من حدس میزنم و شواهد میگن اینجا باید خیلی قدیمی باشه. یا همزمان با راکون سیتی ساخته شده با شایدم قبل از اون :confused:
3- هنوز کامل معلوم نیست کیه. فقط اسمشو گفتن که اونم تو مجله فامیتسو گفته شد. اما صدای خیلی مرموز و به قول خارجیا س**یی داره.

فردین همون تریلری که بهم گفتی من چند پانیه شو آنلاین دیدم . زن کلاغه زد پس گردن سیاه پوسته چرا اونطوری شد :eek:

من میگم اینجا مرکز شرکت بوده و همه کارها رو از اینجا انجام میدادن یادتونه توی کد ورونیکا بود فکر کنم که فهمیدیم ویروس توی آفریقا هم هستش ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or