ترسناک ترین بازی که تاحالا انجام دادید چی بوده؟

• Thread starter Thread starter M1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام

عرضم به خدمت عزيزان
ALONE IN THE DARK تمام ورژن ها 3 ورژن ديسكتي مال قديم 386/486
ALONE IN THE DARK:THE NEW NIGHTMARE
SILENT HILL تمام 4 ورژن بيشتر ورژن 4 كه خيلي جالب بود.

البته يه بازي نسبتا قديمي به اسم KILLING TIME
و بازي سالار نسبتا جديد كه تمومش كردم و كلي هم ترسيدم و بسيار زيبا و زيبا هم
كار كرد RESIDENT EVIL 4
البته ميدونين به RESIDENT EVIL تو ژاپن BIOHAZARD ميگن. البته من ورژني كه يك هفته اينا بعد
از RELEASE گرفتم BIOHAZARD بود ولي همون بود و خيلي هم باگ داشت و CRASH مي كرد
نمي دونم كلا اين بازي اينجوريه.... حالا بگذريم.....

سلام .
این لینک رو چک کن ، منظور من همون بازی ای هستش که برای PS2 جلوش نوشته Canceled من 4 سال پیش خریدمش و می تونم بهت بگم که کلا اگه 1000 نفر رو PS2 دیده باشنش . من دارمش .
نسخه ی دریم کست بود که برای PS2 زدن. نسخه کامپیوترش رو از روی PS1 زدن . موفق باشی

http://www.gamespot.com/search.html...lk=search&qs=alone+in+the+dark&x=41&y=11#game

سری silent hill معمولا معروفه که گرافیک و گیم پلی خاصی نداره... اما ترس رو با استفاده از موسیقی و فضا سازی و از همه مهمتر داستان مخوف و مرموزش بهتون می رسونه و واقعا میشه گفت بیشتر از اینکه بازی باشه یه سناریو و داستانه که شخصیت پردازی فوق العاده ای داره...
این بازی واسه کسایی که بیش تر به جای هیجان دنبال همزاد پنداری و غرق شدن تو دنیای مرموزش هستن مخوفه...

تا حالا کسی از siren اسم برده؟؟اونم ترسناک بودا اخه یه چراغ قوه میدادن دستت و مینداختنت جلو
سری Fatal frame(درست نوشتم؟؟)هم ترسناک بود
من همیشه از بازی هایی که امکاناتو محدود میکنن (ترسناک البته)بیشتر خوشم میاد
مثل همین فاتال که با یه دوربین بودی
یا Alone in the dark این اخریه که فقط باید اتیشت مهیا باشه
ولی اولین باری که ترسیدم(اونم حواسم نبود:p)تو اویل 4 بود یه خشاب بیشتر نداشتم اگه یادتون باشه اولین باری که اون ارهبرقی دارا رو میبینید یه در هست که بازش میکنید اونم تا شما رو میبینه شروع میکنه به روشن کردنش منم همه خشابو دقیقا تو سرش زدم ولی نمرد یه راست اره رو گذاشت رو گلو هو .....(بقیشو ندیدم اخه فرار کردم رفتم تو کوچه =)))

آخرین ویرایش:
dead space ترسناک ترین بازی عمرم بود یعنی روزی که بازی رو خریدم و نصبش کردم توی کامپیوترم 5 دقیقه هم بازی نکردم و سریع خذوش کردم خیلی ترسناک بود

اول از همه سری سایلنت هیل که جای خودشونو دارن ترسناکن ! بعدشم dead space !
یه بار شب خوابم نمیبرد رفتم بازی کنم چشامم اصلا نمیدید خسته بودم (!) بعد به جا pes این سایلنت هیلو باز کردم تا حد مرگ رفتم :((

silent hill ها که جای خود دارن...
ولی بیشترین ترس رو با resident evil 1 و resident evil 3 تجربه کردم. (دیگه توی اداره پلیس وقتی نمسیس پرید داخل رسما از اتاقم زدم فرار کردم =)) (نخندید باو بچه بودم دیگه :دی ) )
DOOM 3 هم که جای خود دارد... یه بار داشتم نصف شبی بازیش مکردم یهو کتابم از روی میز افتاد پایین توی بازی هم یهو از کولر یه موجود پرید نزدیک بود خودمو... :دی
این اواخر هم که بازی ترسناکی نیومده ولی dead space بدک نبود... فقط یه جاش یه دشمن یواشکی اومده بود پشت سرم و زر زر میکرد تا یواش برگشتم عقب یه جیغی کشید که کمی تونستم بترسم!! (البته محیطش برای یه بازی ترسناک خیلی عالی بود)

Resident 3 البته یادمه اون موقعه 4 سالم بود . اونجا که نمسیس از بالای اون اتوبوسه پرید پایین ، از پشت با صندلی برگشتم . نامرد آهنگ ملایم می زد یک دفعه 20 تا کلاغ از شیشه می زدن بیرون

اینو که میگم خیلی خیلی کوچیک و ازش میترسیدم (شوکه آور بود تا ترسناک) ، هیچ تنهایی بازی نمیکردم ....
The Mummy
-------
اما الان برام هیچ بازی ای ترسناک نیست ، هیجان آور هست ولی ترسناک ،،،،،، نه .

Resident Evil 3 و Dead Space :-ss :d
وای وای وای وای Dead Spaceeeeeee :-ss
من بازی رو ریختم و اومدم کلاس بزارم جلو رفیقم گفتم من عاشق بازی ترسناکم و چون میدونم بازیه از هیچیش نمیترسم ...یکم رفتم جلو همون اول بازی که جونوره میوفته دنبالت باید در بری یهو اومد منم ترسیدم دقیق یادمه مثل دخترا جیغ زدم و با صندلی از پشت برگشتم :d........بعد درجا پاکش کردم :-ss........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or