ترسناک ترین بازی که تاحالا انجام دادید چی بوده؟

• Thread starter Thread starter M1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام :cheesygri
resident evil 2 در زمان خودش خيلي ترسناك بود شماره چهارمش عالي ولي نه زياد ترسناك:evil:
سري silent hill هم ترسناك و دلهره آور بود من باهاش خيلي حال كردم
icon14.gif

اما بازي به ترسناكي fatal frame بازي نكردم هر سه شمارش قشنگ و ترسناك بود فقط كمي حوصله مي خواست
icon8.gif

اول از همه به نظر من F.E.A.R هست , هر کسی که برای بار اول این بازی رو انجام داده باشه فکر می کنم حرف من را کاملا متوجه بشه , خیلی توهم بود بازیش!:biggrin1:
..............
جدیدا هم Condemnd هست که هر دو شمارش خیلی خوفه!:biggrin1: , حساب کن شما با دست خالی و با مشت باید با موجودات اراذل و اوباش بجنگی , محیط بازی هم تاریکه , نور چراغ قوه هم شارژ نمیشه و رفته رفته کمتر میشه!

اول از همه به نظر من F.E.A.R هست , هر کسی که برای بار اول این بازی رو انجام داده باشه فکر می کنم حرف من را کاملا متوجه بشه , خیلی توهم بود بازیش!:biggrin1:
..............
جدیدا هم Condemnd هست که هر دو شمارش خیلی خوفه!:biggrin1: , حساب کن شما با دست خالی و با مشت باید با موجودات اراذل و اوباش بجنگی , محیط بازی هم تاریکه , نور چراغ قوه هم شارژ نمیشه و رفته رفته کمتر میشه!

آره...
به نظر من هم بازی F.E.A.R خیلی ترسناک و دلهوره آور هستش

به نظر من ترسناک ترین بازی ای که تا حالا بازی کردم Alone in the dark 4 :the new nightmare هستش . من هیچ وقت یادم نمیره که یکی از دوستام که داشت خونه ما بازی می کرد وقتی غوله از پنجره پرید بیرون نزدیک بود از حال بره . بعد از اون هم Clock tower 3 واقعا ترسناک بود . همش باید از دست یه عده غول زبون نفهم فرار می کردی که واقعا فاجعه بود .

بازی هایی که شما نوشتید (F.E.A.R، Doom، Silent Hill، Resident Evil) اونقدرها هم ترسناک محسوب نمیشند.
فکر می کنم اکثر بچه هایی که این گیم ها رو معرفی می کنند Undying رو ندیدند!
من از هیچ فیلم و گیمی نترسیدم، ولی از Undying نمیشه گفت ترسیدم، بهتره بگم عذاب کشیدم! با این که در زمان خودش از گیم های دیگه خیلی سر بود، خدا خدا می کردم که زودتر تموم شه و راحت بشم! هیچ وقت هم جرات نکردم شب و با برق خاموش بازی کنمش!
scare2.gif

گیرتون اومد بازی کنیدش، نظیر نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or