ترسناک ترین بازی که تاحالا انجام دادید چی بوده؟

• Thread starter Thread starter M1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Fatal Frame
:yes:
نمیدونم اینجا چندنفر این سری بازی رو بازی کردن ولی بجرئت میتونم بگم هیچ بازی ای به ترسناکی این بازی نیست... عمده ترسش هم بخاطر اینه که شما در طول بازی بجز دوربینتون اسلحه دیگه ای ندارید...:rolleyes:
آخه RE4 ترس داره؟ با اونهمه اسلحه و امکانات زامبیا باید از شما بترسن نه شما از زامبیا :laughing:

سلام
به نظر من re4 به خاطر موزیکش خیلی هیجان به آدم می داد من خودم همیشه re4 رو بدون صدا بازی کردم ( که اصلا هم بهم کیف نداد ) ولی آخ عجب آهنگی می زنه وقتی پیشه اون فروشنده می رفتی:cheesygri

سلام
به نظر من re4 به خاطر موزیکش خیلی هیجان به آدم می داد من خودم همیشه re4 رو بدون صدا بازی کردم ( که اصلا هم بهم کیف نداد ) ولی آخ عجب آهنگی می زنه وقتی پیشه اون فروشنده می رفتی:cheesygri
با سلام تمام اين بازي هايي كه گفتين درست اما شما دوستان clock tower 3,kuon هم از ياد نبريد.:biggrin1:

Viva Pinata!!!!!!
ولی بدون شوخی سری سایلنت هیل حسابی ترسناک بود . البته Condemned هم خوب بود . خدا کنه دوش که میاد از این بهتر باشه .یه تریلر ازش ببینین مو رو تنتون سیخ میشه !
( غلط املایی بود ببخشید !)

من تازه اولای FEAR - Perseus Mandate هستم. دلهره کمی داره اما هنوز ترسی ندیدم !

Fatal Frame هم که تو بازار اصلا گیر نمیاد. حتی بعضی ها اسمش رو هم نشنیدن. کسی اینجا میتونه آدرسی چیزه بده گیرش بیارم؟

دوم که هیچی نداره بابا ! مثل اویله ! من اویل 1-4 رو بازی کردم ، زیاد ترس نداش و لی حال بهم زنی بود !
تو شماره 1 چند بار استفراغ کردم !
گلاب به روتون !
به نظر ترسناک ترین بازی Silent Hill هست !
دلهره آورترین هم به شرط بلد بودن انگلیسی ، Farenheit !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or