ترسناک ترین بازی که تاحالا انجام دادید چی بوده؟

• Thread starter Thread starter M1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فقط silent hill
نمیدونم فکر کنم شماره دوش بود همونی که جاهایی از بازی تو کلاسهای درس بود .
یه بار به سختی تا آخرش رفتم واقعا باهاش حال کردم مخصوصا آهنگش همه چیزش دلهره آور بود جدای از ترسناک بودنش .
انقدر سریع میخواستم بازیرو تموم کنم(به خاطر ترس و دلهره زجر آورش) که دفعه دوم که میخواستم بازیرو انجام بدم یادم رفته بود که دفعه اول چجوری بازیرو تموم کردم.

البته دلهره با ترسناک خیلی فرق داره

خداییش دلهره ترین KingKong هست

فکر کن توی یک غار تاریک داری راه میری یهو یک موجود عجیب غریب بیاد تو صورتت

یک دفعه من همینجوری شدم و قلبم گرفت

شانس اوردم ستکه نزدم:دی

به رزیدنت ایول هیچی نمیتونید بگید!!!
درسته کلا زیاد ترسناک نبود ولی بعضی جاهاش مثل دهکده که اون مردک با اره برقی می افتاد دنبالت واقعا ترسناک بودن.من که حسابی پشمام ریخت.سایلنت هیل هم بیشتر اعصاب خرد کنه تا ترسناک با اون کنترل مسخره. من شماره 2، 3و4 رو بازی کردم ولی کلا با معماهاش بیشتر حال کردم تا چیزای دیگه.آخه یه سری جونور *شاد که حال ندارن راه برن هم ترس داره؟

به رزیدنت ایول هیچی نمیتونید بگید!!!
سایلنت هیل هم بیشتر اعصاب خرد کنه تا ترسناک با اون کنترل مسخره. من شماره 2، 3و4 رو بازی کردم ولی کلا با معماهاش بیشتر حال کردم تا چیزای دیگه.آخه یه سری جونور *شاد که حال ندارن راه برن هم ترس داره؟
رزیدنت درسته بعضی جاهاش ممکنه آدم بترسه.
اما سایلنت هیل که یه چیز دیگس
ترسناک بودن و دلهره آور بودن بازی باعث این شده که بازی اعصاب رو داغون کنه ترس دیگه این کار رو نکنه چیکار میخواد بکنه؟!
ولی زیادم جونوراش شاد نبودنا درسته یه کمی خوشحال میزدن.:cheesygri

resident evil 3 به اندازه ی silent hill و doom ترسناک نیست
در آن بازی به آدم شک کوچولویی وارد می شه ولی در doom سکته می زنه و در silent hill نیاز به دستشویی پیدا می کنه

آخرین ویرایش:
با سلام به دوستان خوبم من تازه این تاپیک و دیدم و الان از اول تا اخرشو خوندم جالبه فکر کنم بازی silent hill حالا هر کدوم از 4 تا رتبه اول F.E.A.R رتبه دوم و resident evil 3 رتبه سوم رو پیشه بچه ها دارن البته یه چیز دیگم فهمیدم این که شاید به این دلیل بازی هایی که کمی قدیمی ترن رتبه بالاتری دارن که ماها چند سال پیش جوانتر و کم تجربه تر بودم
حالا بازیها از نظر من
1.silent hill 3:عجیبه این نسخه رو کم دیدن بچه هابگن اما به نظر من ترسناک ترین بازی تاریخه
2.alone in the dark 4:بی نهایت شکهای ترس اور بدی داشت
3.یه بازی که رو داس بازی می کردم اسمش یادم نیست:biggrin1:

احتمالا اسم بازیش blood نبود؟ همونی که اول از توی قبر در میومد سبکش هم اول شخص بود تو مایه های doom 1

والا نه راستش یه بازی بود که اولش نشون میداد با ماشین تصادف می کنی بعد که به هوش میای تو یه جای عجیبی بودی که یه سری کرم و سگ دنبالتن و تو باید فرار میکردی سوم شخص هم بود;)

فقط silent hill
نمیدونم فکر کنم شماره دوش بود همونی که جاهایی از بازی تو کلاسهای درس بود .
یه بار به سختی تا آخرش رفتم واقعا باهاش حال کردم مخصوصا آهنگش همه چیزش دلهره آور بود جدای از ترسناک بودنش .
انقدر سریع میخواستم بازیرو تموم کنم(به خاطر ترس و دلهره زجر آورش) که دفعه دوم که میخواستم بازیرو انجام بدم یادم رفته بود که دفعه اول چجوری بازیرو تموم کردم.
البته دلهره آور و هیجانی با ترسناک فرق داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or