ترسناک ترین بازی که تاحالا انجام دادید چی بوده؟

• Thread starter Thread starter M1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
YULIA

مسلما ترسناك ترين بازي كه بازي كردم DEAD SPACE بوده. در اين بازي با صحنه هاي ترسناك روبه رو نميشي اما موجودات اونقدر يهويي سرت ميريزن كه مو به تنت سيخ ميشه در ضمن ارتباط صدايي عالي اين بازي هم خيلي به وحشت اين بازي اضافه كرده
يادمه توي اسانسور در مراحل وسط بازي بودم كه يهو صداي جيغ يك زن اومد:( همونجا تا دو دقيقه نميتونستم از جام تكون بخورم:d
بازيهاي ترسناك ديگه اي هم كه بازي كردم اينا هستند
SILENT HILL 4 مخصوصا صداي ارواحاش
SILENT HILL 3
OBSCURE 1
OBSCURE 2
HELL GATE LONDON
JERICHO
RESIDENT EVIL 4

کلا من از هر بازی که اسم ترسناک روش باشه میترسم :d یکی از جاهایی که خیلی ترسیدم تو RE3 Nemesis بود با Jill valentine از پله ها پایین اومدم یهو پنجره خورد شد اون یارو غوله پرید وسط :-s.... خیلی ترسناک بود اون قسمتش آخه کسی فکرشو نمیکرد#:-s.
Nemesis.jpg

کلا من از هر بازی که اسم ترسناک روش باشه میترسم :d یکی از جاهایی که خیلی ترسیدم تو RE3 Nemesis بود با Jill valentine از پله ها پایین اومدم یهو پنجره خورد شد اون یارو غوله پرید وسط :-s.... خیلی ترسناک بود اون قسمتش آخه کسی فکرشو نمیکرد#:-s.
اخ اخ !! زدی وسط خال !!! یعنی اون موقع که غوله پرید از شیشه بیرون منو پسر خالم داشتیم بازی میکردیم ! به شدتم استرس داشتیم !وقتی شیشرو شکست اربده زدیم 2تایمون همه ریختن تو اتاق ببینن چه اتفاقی وحشتناکی افتاده ! هیچ وقت یادم نمیره ! حتی دسترو از دستم انداختم بیرون پسر خالمم ps1 رو خاموش کرد تا از دستگاه نیاد بیرون:))!!

اخ اخ !! زدی وسط خال !!! یعنی اون موقع که غوله پرید از شیشه بیرون منو پسر خالم داشتیم بازی میکردیم ! به شدتم استرس داشتیم !وقتی شیشرو شکست اربده زدیم 2تایمون همه ریختن تو اتاق ببینن چه اتفاقی وحشتناکی افتاده ! هیچ وقت یادم نمیره ! حتی دسترو از دستم انداختم بیرون پسر خالمم ps1 رو خاموش کرد تا از دستگاه نیاد بیرون:))!!

حالا شما ها خودتون رو خوب تونستید کنترل کنید من از اتاق فرار کردم بیرون =))

Siren واقعا بازی وحشتناکی بود!1 ساعت بیشتر نتونستم بازی کنم!:d
بعدش هم Resident Evil 3 که هر چند الان اصلا ترسناک نیست(بر خلاف Siren) ولی اون موقع کلی میترسیدم.:d
حالا شماها با دیدن Nemesis دسته رو ول میکردین من همون اولاش که از یه کوچه ی تنگ و تاریک داری میای وقتی اون زامبیه رو زمین یه تکونی به خودش داد کیبورد رو ول کردم و فرار کردم از اتاق!!!:d:d

Dead Space و Fear ...! تو فیر لامصب صداش رو زدیم با اسپیکر 5 کاناله ...! شب هم بود ساعت 1 هیچکس خونه نبود ...! شما حساب کن ما نزدیک بود دیگه یه کاری بکنیم ...! :d چیز کنیم ...! ای بابا حالا بماند...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or