ترسناک ترین بازی که تاحالا انجام دادید چی بوده؟

• Thread starter Thread starter M1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من بازیهای ترسناک رو دیگه تکرار نکنید چون Spoil شدن و دیگه اون لذت و خاطره ای که از دور اول دارین پاک میشه
من خودم جزو طرفدارای سرسخت این سبک هستم ولی بازیهای الان هیشکدوم دیگه ترسناک نیستن من همه رو بازی کردم فقط خیلی هیجانی هستن و هیجانتون میره بالا.مثلا من وقتی برای اولین بار Resident Evil 3 میزدم وقتی توی ساختمان پلیس از پله ها اومدم پایین و یکدفعه Nemesis از پنجره اومد تو خاطره انگیز ترین و ترسناک ترین لحظه ی بازیهای ویدیویی برای من بود ولی مثلا اگه Resident Evil 4 رو بازی کرده باشین (البته توی بازیهای ترسناک بعد از تصویر صدا مهمترین چیزه حتی از محیط و اتاق بازیتون) توی همون مرحله ی اول قسمت اول که توی محیط باز جنگلی هستیم مثلا با هدفون روی گوشتون و با صدای بالا(تم این قسمت بسیار زییا هستش)بازی کنید میبینید که در واقعا ترسی وجود نداره مخصوصا اون قسمتی که اون آدم با اره برقی میاد فقط و فقط هیجانش زیاده و هیجانتون هم اینه که این اره برقیه رو بزنید و سرتون رو قطع نکنه.هیجان و ترس دو چیز جدا هستن اونا رو با هم قاطی نکنید.تاپیک خیلی خوبیه.
من هم ترسناک ترین بازی ای که کردم Resident Evil 3 بوده و هنوز هم منتظر یه عنوان خوب مثل اون هستم.

چند روزی هست که دارم Demon's Souls بازی می کنم. ترسناک ترین چیزی که تو دنیای گیم تجربه کردم اینه که یخورده که تو این بازی جلو میرم ، بمیرم و دوباره از اول مرحله بازی شروع بشه!

از RE1 تا RE3 واقعا ترسناک بود !
Silent Hill هم سری های اولش خیلی ترسناک بود !
آقا الان من هرکاری می کنم از هیچ بازی یا فیلمی دیگه نمی ترسم :(( حال نمیده :d

رزیدنت 2 واقعا وحشتناک بود یه جایی اروم میرفتی فقط صدای پاهات میومد:-s منم موقع بازی چراغ رو خاموش میکنم داشتم از یه راهرویی رد میشدم یه دفعه از پنجره دستهای زامبی زد بیرون>:)
نشسته نیم متر پریدم هوا
خاطره ماله 12-10 سال پیش بود یادش بخیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or