به نظر من بازیهای ترسناک رو دیگه تکرار نکنید چون Spoil شدن و دیگه اون لذت و خاطره ای که از دور اول دارین پاک میشه
من خودم جزو طرفدارای سرسخت این سبک هستم ولی بازیهای الان هیشکدوم دیگه ترسناک نیستن من همه رو بازی کردم فقط خیلی هیجانی هستن و هیجانتون میره بالا.مثلا من وقتی برای اولین بار Resident Evil 3 میزدم وقتی توی ساختمان پلیس از پله ها اومدم پایین و یکدفعه Nemesis از پنجره اومد تو خاطره انگیز ترین و ترسناک ترین لحظه ی بازیهای ویدیویی برای من بود ولی مثلا اگه Resident Evil 4 رو بازی کرده باشین (البته توی بازیهای ترسناک بعد از تصویر صدا مهمترین چیزه حتی از محیط و اتاق بازیتون) توی همون مرحله ی اول قسمت اول که توی محیط باز جنگلی هستیم مثلا با هدفون روی گوشتون و با صدای بالا(تم این قسمت بسیار زییا هستش)بازی کنید میبینید که در واقعا ترسی وجود نداره مخصوصا اون قسمتی که اون آدم با اره برقی میاد فقط و فقط هیجانش زیاده و هیجانتون هم اینه که این اره برقیه رو بزنید و سرتون رو قطع نکنه.هیجان و ترس دو چیز جدا هستن اونا رو با هم قاطی نکنید.تاپیک خیلی خوبیه.
من هم ترسناک ترین بازی ای که کردم Resident Evil 3 بوده و هنوز هم منتظر یه عنوان خوب مثل اون هستم.