ترسناک ترین بازی که تاحالا انجام دادید چی بوده؟

• Thread starter Thread starter M1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وقتی 6 سالم بود رزیدنت اویل 2 رو بازی کردم خلاصه ترس تمام وجود من رو بر میداشت زمانی که لیون شب داشت توی کوچه پس کوچه های راکون سیتی راه میرفت و صدای ناله ی زامبی ها از دور میومد.من اون موقع تونستم هر دو دیسک RE2 رو با کتابچه راهنما تموم کنم.بعد رفتم سراغ RE1 و بعدش هم RE3 رو بازی کردم که هم تو بازی ترس بود و هم غم(غم منظورم موزیک بازیه.مخصوصا توی اتاق سیو بازی که موزیک فوق العاده ای داشت).زمانی که نمسیس میگفت:STARS,بعد میدوید از ترس نمیتونستم جم بخورم.

وقتی 6 سالم بود رزیدنت اویل 2 رو بازی کردم خلاصه ترس تمام وجود من رو بر میداشت زمانی که لیون شب داشت توی کوچه پس کوچه های راکون سیتی راه میرفت و صدای ناله ی زامبی ها از دور میومد.من اون موقع تونستم هر دو دیسک RE2 رو با کتابچه راهنما تموم کنم.بعد رفتم سراغ RE1 و بعدش هم RE3 رو بازی کردم که هم تو بازی ترس بود و هم غم(غم منظورم موزیک بازیه.مخصوصا توی اتاق سیو بازی که موزیک فوق العاده ای داشت).زمانی که نمسیس میگفت:STARS,بعد میدوید از ترس نمیتونستم جم بخورم.

دقیقا منم همچین حسی دارم و داشتم واقعا تا ۱۰۰ ساله دیگه هم چنین بازی‌هایی‌ مثل رزیدنت اویل‌های قدیمی‌ یعنی‌ از ۱ تا ۳ نمیاد :)>-! دقیقا همینه که شما گفتی‌ واقعا منم همین رو دارم:d .
من انقدر عاشق بازی رزیدنت اویل هستم که اگه هرروز بیکار باشم بازی می‌کنم و درست قبل از اینکه پست شما دوست عزیز رو بخونم داشتم رزیدنت اویل ۳ رو بازی می‌کردم رو کامپیوتر و درست همون جایی‌ بودم که نمسیس از پنجره میپره میاد تو با یه خمپاره دنبالم می‌کنه :mrgreen:که باید فرار کرد ..... خلاصه این پستی که شما دوست عزیز دادی باید بگم که ۱۰۰ درصد مورد تایید من قرار میگیره چون واقعا همین‌طوره چون همین چند دقیقه قبل داشتم خودم سکته می‌کردمb-):dو قطعاً هرچقدر میترسم سیر نمیشم و عاشق این بازی رزیدنت اویل هستم مخصوصا ۱ تا ۳ :x باینکه هرموقع بازی می‌کنم از ترس شوک بهم وارد می‌شه و از صندلی پرت میشم

Doom 3 !
بعد این همه سال هنوز هم ترسناکه:-s
صحنه رویارویی با این برای اولین بار فوق العاده وحشتناکه ... بعد این که از راه در نمی تونه وارد اتاق شه، دور میزنه میاد شیشه ها رو میشکونه میپره وسط اتاق و بلافاصله بازی شروع میشه . . . کم مونده بود سکته کنم!

doom_3_open_source_octubre_dest01.jpg

آخرین ویرایش:
شابد بازی ای که من میگم ترسناک به نظر نیاد اما وقتی 12 سالم بود (تاز xbox خریده بود مادرم برام) یه بازی تو تابستون اومد اسمش singularity بود و من از اون اول که هلیکوپتر سقوط میکرد قلبم میومد تو دهنم.
بیشتر از جا هایی میترسیدم که تک و تنها بودی (یاری کنارت نبود) و مجبور بودی تنها بری میترسیدم.:((
جوری که تلوزینو دو تصویره میکردم و صفحه نمایش بازی رو کوچیک میکردم تا برم.
هنوزم که هنوزه جرئت ندارم بازی زو از اول برم
singularity.01.lg.jpg

:-b.

کاملا باهات موافقم ولی دوتا بازی دیگه انجام دادم که بیشتر از فضای بازی میترسیدم تا خود بازی اسم بازیها هم silent hill و saw بود مخصوصا وقتی saw بازی میکردم وقتی وارد یکی از اتاقا میشدم زود در پشت سر خودم میبستم :d

من کلا بازی ترسناک نمیکنم
ولی اون زمانا که میکردم:
wolfestain خیلی ترسناکو جالب بود
dead space آدمو شکه میکرد یعنی اگه اسپیکرای سیستم خاموش باشه قطعا میبازی:دی
اهل بازی ترسناک نیستم زیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or