M2Terrorism
کاربر سایت
این که برا PS3 نیومده رو جا انداختی!!اقا الن ویک ترسناک ترین بازی هست..هیچ شباهتیم به بازی تنها در تاریکی نداره.والسلام
این که برا PS3 نیومده رو جا انداختی!!اقا الن ویک ترسناک ترین بازی هست..هیچ شباهتیم به بازی تنها در تاریکی نداره.والسلام
عزیزم شما این 2 خط رو ترجمه کن و بعد ببین معنی این 2 خط با این حرف : alan wake اول واسه ps3 هم اومده بود بعد کنسل شد ، ببین معنیشون با هم یکیه یا نه .
این که برا PS3 نیومده رو جا انداختی!!
من هم همین سوال رو کردم.چرا Amnesia تو لیست نیست ؟
من که همچین چیزی نگفتم بیخود حرف تو دهن من نزار )x)xعزیزم شما این 2 خط رو ترجمه کن و بعد ببین معنی این 2 خط با این حرف : alan wake اول واسه ps3 هم اومده بود بعد کنسل شد ، ببین معنیشون با هم یکیه یا نه .
بله دوست من حق با شماستتايپيك رو راه ننداختم كه تو كله همديگه بزنيد:d:d
خب ترس چيزي نيست كه واسه همه يه مدل باشه.مثلا يكي از موجودات عجيب غريب ميترسه ولي يكي باز نه تنها به اين موجودات ترسناك نميگه بلكه وقتي ميبنشون از خنده هم غش ميكنه ولي در عوض همين فرد از زامبيها ترس زيادي داره و همينطوري تا الا اخر.
مثلا يكي بود ميگفت cold fear ترسناكه در حالي كه من هيچ حسي از ترس تو اين بازي نداشتم در حالي كه زماني كه obscure بازي ميكردم تمام دست و پام ميلرزيد در حالي كه چند روز پيش تو تايپيك بغلي يه نفر به من گفت من زماني كه اين بازي رو بازي ميكردم ميخنديدم!!(تمام اين چيزهايي هم كه دارم ميگم پستهاش موجوده).پس ميبينيد كه ترس هم تا حدودي سليقه اي.
اما اين وسط بعضي بازيها هستند كه واسه همه ترس خاصي دارند حالا ممكنه چند نفر استثنا اين ترس رو از اونها نداشته باشن مثل.silent hill,,,,dead space,,,,resident evil
در ضمن هر بازي كه دو تا موجود عجيب غريب داشت نميشه گفت كه ترسناكه.به نظر من بازيهاي ترسناك علاوه بر اين گونه موجودات بايد حس ترس عمقي داشته باشن يعني تا چند وقت طرف رو اعصاب و روانش بازي تاثير بذاره.كه اين فقط با يك داستان عالي و گرافيك چشم نواز و علاوه بر اينها صداگذاري و شخصيت پردازي عالي ميسر ميشه
مثلا من زماني كه سايلنت هيل رو تموم كردم هنوز هم معماي اين شهر و رازهايي كه در مورد شهر بود تو ذهنم پرسه ميزد و حتي بعضي اوقات(مثلا زماني كه اتوبوس نشستم و.......)به سايلنت هيل فكر ميكنم.شايد اين شهر در واقعيت وجود داشته باشه!!
يا در مورد دد اسپيس باور كنيد تا چند وقت صداي موجودات بازي تو سرم بود.حتي بعضي اوقات خوابشون رو ميديدم.
به هر صورت اين نظر من بود و به نظر من دليل اين همه راي هم كه اين دو تا بازي اوردند هم ميتونه موضوعات اين چنيني باشه
ایول بابا دمت گرم یه نیم ساعتی هست که دارم میخندممن به خاطر ارادتی که به silent hill دارم بهش رای میدم ولی انصافاً siren و fatal frame هم خیلی عالی بودن ازون بازیهای ترسناکی که واقعاً اثر بدی رو آدم میذاره نوع ترسشون از نوع شوکه کردن نبود همینجوری که تو محیط راه میرفتی ترس تمام وجود آدم رو پر میکرد. من با اینکه خیلی از این سبک بازیا خوشم میاد اما چند بار به دلیل اینکه ترسیدم نصفه شبی یا دیوانه بشم یا سکته کنم از ادامه بازی منصرف شدم.