ترسناكترين بازي از نظر شما؟(همراه با نظر سنجي)

ترناكترين بازي از نظر شما؟؟؟

• Doom

رای‌ها: 37 6.9%
  • Dead Space

رای‌ها: 129 24.0%
  • Fear

رای‌ها: 19 3.5%
  • Resident Evil

رای‌ها: 68 12.6%
  • Obscure

رای‌ها: 11 2.0%
  • Condemned

رای‌ها: 10 1.9%
  • Fatal Frame

رای‌ها: 40 7.4%
  • Undying

رای‌ها: 7 1.3%
  • Siren

رای‌ها: 20 3.7%
  • Silent Hill

رای‌ها: 150 27.9%
  • Alone In The Dark

رای‌ها: 8 1.5%
  • Manhunt

رای‌ها: 6 1.1%
  • The Sufering

رای‌ها: 3 0.6%
  • Rule Of Ruse

رای‌ها: 3 0.6%
  • Demons Souls

رای‌ها: 2 0.4%
  • Call Of Cthulhu

رای‌ها: 14 2.6%
  • Nosferatu

رای‌ها: 4 0.7%
  • Painkiller

رای‌ها: 1 0.2%
  • Left 4 Dead

رای‌ها: 5 0.9%
  • Jericho

رای‌ها: 1 0.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    538
سلام.
من توی نظرسنجی به Silent Hill رای دادم ، با وجود اینکه هیچکدوم از نسخه هاش رو بازی نکردم ولی با مشاهده عکس ها و تریلر ها احساس میکنم که بازی جو مخوف و ترسناکی داره!
اما بین بازی های ترسناکی که خودم بازی کردم یه سری اونچر هست که ترس واقعی رو به وجود من القا میکرد ، بازی اصلا قسمت اکشن نداشت ولی حسابی محیطش تاریک ، پیچیده و ترسناک بود.
سری Dark Fall که نسخه سومش بنظر من از بقیه ترسناک تر بود ، دلیلش این بود که توی این بازی کاملا تنها بودید و شاید در تمام طول بازی به یک یا دونفر برمیخوردید که اونا هم در حد چند ثانیه ناپدید میشدند ، از اونطرف محیط های وحشتناک بازی ، معماهای بسیار سخت و پیچیده و از اونطرف تنهایی شخصیت اول و اینکه بازی بیشتر اوقات در طول شب روایت میشد.
تعدادی از اسکرین شات های این عنوان رو براتون میزارم:

نسخه دوم:

• Like
Reactions: Red_Yashar
سایلنت هیل
ساعت 2 نصفه شب سایلنت هیل رو بیار یه هدست بذار تو گوشت فقط یه جا وایسا صدای محیط گوش کن 5دقیقه نمیشه اورژانسی میشی (تازه اگر نزایی شانس اوردی:d)
البته Fatal Frame II و RE3 هر دو تکرار نشدنیَن ولی سایلنت هیل پادشاهی میکنه تو سبک Horror

می بینم که ادبیات جدیدی تو تاپیک راه افتاده به اسم ترس واقعی :d
ایشالا که همگی ترس واقعی رو فقط تو گیم تجربه کنین، نمی دونم اگه ترس واقعی تو زندگی واقعی بیاد، با این تعابیر دوستان از چه چیزایی که باید بترسیم!

DS ..چون دور از واقعیت نیست , خداییش بازیش یکم آموزندس

يعني چي:-/اين حرفت چندتا حالت داره
1.ما هم مثل ايزاك فضانورد بشيم:d
2.ما هم مثل ايزاك هم فضانورد بشيم و هم مهندس موشك فضاپيما:>
3.ما هم مثل ايزاك لال باشيم و حتي اگه جلوي ما دوستون رو كشتن جيكمون در نياد:|
4.ما هم مثل ايزاك توانايي كشتي گرفتن با موجودات وحشي رو داشته باشيم:d
و..............

می بینم که ادبیات جدیدی تو تاپیک راه افتاده به اسم ترس واقعی :d
ایشالا که همگی ترس واقعی رو فقط تو گیم تجربه کنین، نمی دونم اگه ترس واقعی تو زندگی واقعی بیاد، با این تعابیر دوستان از چه چیزایی که باید بترسیم!

تا حالا به اين فكر كردي كه ممكنه موجودات فضايي وجود داشته باشن و فضانوردان اگه يه روزي بتونن اونها رو كشف كنن به هر صورت با اين موجودات در گير خواهند شد(DEAD SPACE
تا حالا به اين فكر كردي كه يه شهري مثل سايلنت هيل ميتونه وجود داشته باشه و يا شايد حتي خود ما بعضي اوقات اين شهر رو تجربه كرده باشيم!!

تا حالا به اين فكر كردي كه ممكنه موجودات فضايي وجود داشته باشن و فضانوردان اگه يه روزي بتونن اونها رو كشف كنن به هر صورت با اين موجودات در گير خواهند شد(DEAD SPACE
تا حالا به اين فكر كردي كه يه شهري مثل سايلنت هيل ميتونه وجود داشته باشه و يا شايد حتي خود ما بعضي اوقات اين شهر رو تجربه كرده باشيم!!
مورشا جون من خودم یکی از کسایی هستم که اعتقاد به موجودات فضایی دارم، این دو تا بازی رو هم هیچ اطلاعی ازشون ندارم!
ولی اینا دلیل واسه ترس نیستن به نظر من، همینطور زامبی و دراکولا و امثالش

پ.ن: می خوام برم سر درسام، فعلا جواب نده! :d

یه صحنه تو Manhant بود که یه یارو بیریخت (که لباس تنش نبود!!) با اره برقی میافته دنبالت و تو هم اونجا گیر افتادی و سلاحی نداری باید باهاش قایم موشک بازی کنی. به شدت اضطراب آور بودش. یه صحنه دیگه هم از RE یه جا بود که یه تمساح از تو فاضلاب یهو ظاهر میشه و روحت قیضه میشه. این صحنه رو عمرن فراموش کنم.
فعلا همین دو صحنه رو داشته باشین!

Silent Hill یه بازی هست که بیشتر به خاطر صداگذاری دلهره آورش و جو سنگین بازی ادم یه جورایی میترسه ولی Dead space رو بازی کردم یه جورایی بیشتر حال کردم با اون صداگذاری ونورپردازی ( طراحی خوب سا یه ها ) و مهمتر از همه شوکه شدن تو بازی ! ( Dead space 2 همه اینها دیده میشه )
*واقعا دوستمون راست گفت بازی The Suffering به یاد ماندنی بود .
بازی واقعا عالی بود شاید بعضی از دوستان این بازی رو فراموش کردن . (ps2 )

Dead Space یکی از ترسناک ترین بازیهایی بود که توی عمرم دیده بودم یادمه اولا میترسیدم بازی کنم یه نفرو مینشوندم جفت خودم بعد بازی میکردم:d:d:)) ولی کم کم عادت کرد م هیجان فوق لاده بالایی داره ;;);;)

• Like
Reactions: hosein me

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or