hmd2009
کاربر سایت
LOL
کپی از alone in the dark?!!!
همونطوری که خودت گفتی برو اول بازی کن بعد بیا نظر بده.
چشم.امر دیگه ی ؟
آخرین ویرایش:
LOL
کپی از alone in the dark?!!!
همونطوری که خودت گفتی برو اول بازی کن بعد بیا نظر بده.
اقا کپی میکنی منبع رو هم ذکر کن.:dبالاخره هر کی از یه نوع ترس میترسه. سوسک موجود ترسناکی نیست ولی بعضی ها ازش میترسن :d من خودم الن ویک رو بازی نکردم ولی میدونم یه کپی از بازی تنها در تاریکی هست.
همین جا معلوم شد اطلاعاتت چقدر عالیه!من همیشه اول نظر میدم بعد میرم بازی میکنم ببینم درست نظر دادم یا اشتباه ps3 ندارم شرمنده هر وقت خریدم میرم بازی میکنم.
تایید میشه:d>:d<همین جا معلوم شد اطلاعاتت چقدر عالیه!
alan wake اختصاصی xbox هست.
همین جا معلوم شد اطلاعاتت چقدر عالیه!
alan wake اختصاصی xbox هست.
دشمنان در Alan Wake با چراغ قوه کشته نمیشن بلکه یک حالت شوک پیدا میکنن بعد اماده خوردن تیر میشدند.من نگفتم اطلاعانم عالیه استاد بزرگ شما خیلی ادعا داری.واسه ps3 هم قرار بود بیاد بعد کنسل شد اراستی پروفسور حتما تو بازی قارچ خور با چراغ قوه دشمنا کشته میشدن نه ؟ پس من اشتباه کردم.
من نگفتم اطلاعانم عالیه استاد بزرگ شما خیلی ادعا داری.اول واسه ps3 هم اومده بود بعد کنسل شد اصلا من با شما ادم های تعصبی کار ندارم دیگه برین با همون الن ویکتون حال کنید.
دشمنان در Alan Wake با چراغ قوه کشته نمیشن بلکه یک حالت شوک پیدا میکنن بعد اماده خوردن تیر میشدند.
اقا چرا اینقدر ویرایش میکنی؟؟
alan wake اول واسه ps3 هم اومده بود ؟ من نشنیدم ، شما منبعی داری ؟
حالا alan wake رو بگذاریم کنار ، من کلا با منطق شما موافق نیستم ، مثلا این حرفتون :
من خودم الن ویک رو بازی نکردم ولی میدونم یه کپی از بازی تنها در تاریکی هست
خب شما که بازی نکردی ، از کجا میدونی که این بازی تقلید از تنها در تاریکی هست ؟!
کلا در هرچیزی ، مثلا منم بیام بگم آسمون رو ندیدم ولی میدونم رنگش مشکیه !! خنده دار نیست ؟!
این حرفتون :
من همیشه اول نظر میدم بعد میرم بازی میکنم ببینم درست نظر دادم یا اشتباه
بیش از 90% پست های بازیسنتر این هست که اول باری کن بعد نظر بده :d که درست هم هست ، شما تا وقتی چیزی رو تجربه نکردی ، چه طوری با قاطعیت در بارش نظر میدی ؟
شما وقتی میخوای غذا بخوری ، اول نظر میدی و میگی خوشمزه اس و بعد غذا میخوری یا اول غذا میخوری و بعد میگی خوشمزه اس ؟!!
alan wake اول واسه ps3 هم اومده بود ؟ من نشنیدم ، شما منبعی داری ؟
حالا alan wake رو بگذاریم کنار ، من کلا با منطق شما موافق نیستم ، مثلا این حرفتون :
من خودم الن ویک رو بازی نکردم ولی میدونم یه کپی از بازی تنها در تاریکی هست
خب شما که بازی نکردی ، از کجا میدونی که این بازی تقلید از تنها در تاریکی هست ؟!
کلا در هرچیزی ، مثلا منم بیام بگم آسمون رو ندیدم ولی میدونم رنگش مشکیه !! خنده دار نیست ؟!
این حرفتون :
من همیشه اول نظر میدم بعد میرم بازی میکنم ببینم درست نظر دادم یا اشتباه
بیش از 90% پست های بازیسنتر این هست که اول باری کن بعد نظر بده :d که درست هم هست ، شما تا وقتی چیزی رو تجربه نکردی ، چه طوری با قاطعیت در بارش نظر میدی ؟
شما وقتی میخوای غذا بخوری ، اول نظر میدی و میگی خوشمزه اس و بعد غذا میخوری یا اول غذا میخوری و بعد میگی خوشمزه اس ؟!!
البته من خودم به fatal frame رای دادم چون از نظر ترسناکی اصلا با alan wake قابل مقایسه نیست ولی alan wake بازی شایسته و خوبی هست و من خیلی دوسش دارم.مثل اين كه بازي الن ويك خيلي شاخه.واقعا از تمام دوستاران اين بازي معذرت ميخوام كه اين بازي تو نظر سنجي نيست.اميدوارم كافي باشه!!!!!!
http://ps3.ign.com/objects/750/750015.html
Remedy's unique adventure Alan Wake was originally thought to be planned for all major consoles, but a PS3 version unfortunately will never be released.
http://www.ps3informer.com/playstat...ctually-from-cancelled-ps3-project-009810.php
اقا الن ویک ترسناک ترین بازی هست..هیچ شباهتیم به بازی تنها در تاریکی نداره.والسلام
مثل اين كه بازي الن ويك خيلي شاخه.واقعا از تمام دوستاران اين بازي معذرت ميخوام كه اين بازي تو نظر سنجي نيست.اميدوارم كافي باشه!!!!!!