تحلیل تریلر MGSV در E3

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما MGSV حدوداً در چه تاریخی عرضه خواهد شد ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
  • نظرسنجی بسته شده است .
من مطمئنم اگه حالا توی این نسخه یا نسخه ی بعد رودر رویی بیگ باس و سالید و داشته باشیم . قطعا کوجیما از یه زاویه ی دیگه داستان و روایت می کنه و احتمالا باعث میشه دیدمون نسبت به سالید و بیگ باس بازهم عوض بشه . یه جورایی مثلا انگار بیگ باس عمدا خودشو فدا می کنه تا سالید بدون اینکه بدون ماموریت بیگ باسو ادامه بده و درگیر ماجراهای بعدیش بشه . احتمالا دید همه مون نسبت به بیگ باس باز هم عوض میشه . تا زمان متالگیر سالید 3 بیگ باس یه شخصیت منفی محبوب بود . اما از اون شماره به بعد بیگ باس تبدیل شد به یه ضدقهرمان فوق فوق محبوب . فکر می کنم برای تبدیل شدنش به یه اسطوره ی فناناپذیر باید آماده بشیم.

ddb5b8d603f8.jpg

$(KGrHqZ,!jQE1KKI)uYWBNgQ)fD+dg~~0_35.JPG

Soviet Union

مثل اینکه کوجیما نسخه ی همین تریلر رو با گیم پلی 60 فریم بر روی نسل بعد نمایش داده که می تونید از اینجا ببینید here

دوستان الان سالید اسنیک هم تو بازی هستش ؟
اخه یادمه تایید کرده بودن سالید هم هست تو بازی ....

یکی توضیح میده این قضیه رو؟

بازی تو 2 زمانِ یکی 1974 یکی هم 1984 پس اگرم به فرض مثال سالید اسنیکی در کار باشه تو 12 سالگی می بینیمش و هیچ منبع رسمی هم نگفته تو بازی حضور داره و احتمال وجودش تو بازی ام کمه که اگرم باشه دقیقا همسن اون بچه Eli که به نظر لیکوئید اسنیک هست. و فکر تکتم حتی آخر بازی هم به اسنیک جوان اشاره ای بشه چون این مقوله خیلی چیز بزرگیه و نگه اش می دارن شاید تو متال گیر 6 روی نسل بعد حسابی زرق و برق بهش بدن !

اون عکسای دلخراش پست اول رو لطفا بزارید تو اسپویلر و برای نمایشش اخطار هم بدید. ( هرچند احتمال میدم همه اسپویلر رو باز کنن ، ولی اخلاقی تر اینه که صحنه های دلخراش به سادگی در معرض عموم قرار داده نشن).

درسته اصلا رنج این بازی بالای 18 سال هستش حتماً ویرایش میشه

"تریلر MGSV بهرین تریلر E3 2013 در سایت Game Trailers شد"
http://www.gametrailers.com/videos/0izs4i/best-of-e3-2013-awards-best-trailer

-----------------------
دوستان یه سری آواتار از MGSV درست کرده بودم، گفتم شاید بدرد شما هم بخوره و بتونید ازش استفاده کنید، همه فایل ها رو در یک فایل زیپ پیوست کردم
امیدوارم به کارتون بیاد :)

mltukqv7f6zpxyuulh.jpg

View attachment 46503

آخرین ویرایش:
یه چیزی.وقتی مینویسه and those whp don't exist طوفانو که نشون میده اوم سربازا که شبسه ارتش خصوصی لیکویید اسلاته اول مثل زامبیا راه میرن بعد میپیرن و میان پایین تیریپ نینجایی
ی میدون

یه چیزی.وقتی مینویسه and those whp don't exist طوفانو که نشون میده اوم سربازا که شبسه ارتش خصوصی لیکویید اسلاته اول مثل زامبیا راه میرن بعد میپیرن و میان پایین تیریپ نینجایی
ی میدون

نظر من اینه که یه سری چیزایی که دیدیم اصلاً وجود خارجی ندارن یا کار سایکو مانتیسن ( نهنگ، اون غولی که شبیه ولگین ِ ) یا خود بیگ باس توهم زده ! ( او دوست باند پیچی شده ) ولی اون موجوداتی که می دوئن سمت دوربین فکر نکنم الکی باشین بیشتر شبیه این دشمن های اصیل متال گیرن از این مدلا تو MGS4 داشتیم دیگه همون ACT1 اون زنای تو مخ که باید با گروه مریل ترتیبشون رو میدادیم، حالا اینا سربازای نانوماشینی دهه 80 ین :دی

منم که همینو میگم میگم مثل سربازای لیکویید آسلاتن.امکانش هست یه عضو تو بدن بیگ باس عوض شده باشه ه شرورش کرده باشه ؟ مثل آسلات 2و4 . منتها مال باس عضو درونیشه مثلا :دی

منم که همینو میگم میگم مثل سربازای لیکویید آسلاتن.امکانش هست یه عضو تو بدن بیگ باس عوض شده باشه ه شرورش کرده باشه ؟ مثل آسلات 2و4 . منتها مال باس عضو درونیشه مثلا :biggrin1:

والا چی بکم :دی فکر نکنم به اون آهنی که تو سرش باشه ربط داشته باشه یا یه چیز داخلی بیگ باس و میلر رو بد ترکوندنشون ! اون یکی تو افغانستان اون یکی 9 سال تو کما ! زدن مادر بیس و ترکوندن ! این همه بلا سرش اومده معلومه اینقدر سیاه میشه ! میلر که نگفته من هیولام از بیگ باس بدتر ِ ریلکس نشسته بود داشت شکنجه رو نگاه می کرد ! اصلا نگاه عاشقانه بود ! اونم میلر که تو pw یکم سوسول می زد ! :دی البته اونجایی که می زنه Only For Revenge عکس اون گلی که تو میدن جنگ با Boss بود رو قلب Big Boss ـه

لوووول:دی پشت code talker شمعه درست؟ سطحی که شمعا روش هستند مثل سطح دیوار غاریه که بچه ها توش بودن! یعنی ممکنه اسنیک اول اینو ببینه بهش شلیک کنه بعد این با قدرتش جاخالی بده و...:دی باید تاجایی که میشه کوجیما رو دست کم نگرفت چون ازش بعید نیست:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or