Fenris Wolf
کاربر سایت
موتور خودشون هست دیگه وقتی تو تریلر GZ مو های بیگ باس سفیده دیگه این چیز ها هم باید انتظار داشت:dبنیامین لکه های سیاه دایره شکل سایه موعه این کیبورد تبلته اون حرفیو که میخوامو نداشت ع گذاشتم
موتور خودشون هست دیگه وقتی تو تریلر GZ مو های بیگ باس سفیده دیگه این چیز ها هم باید انتظار داشت:d
بعد هم وسط جنگ ارایش نمی کنن فوقش یک سری چیز ها رو بزنن برای استتار و این حرف ها
ولی دیگه انقدر هم زشت نمی کشن:d
یعنی شما جدی بعد از عکسی که من گذاشتم اون بالا بازم دارین میگین سایه مو؟!البته اگه می خواست استتار کنه لباس بیشتر می پوشید:d
اصلا واضح هست وقتی اون قسمت های سیاه می ره سایه مو هست
البته اگه می خواست استتار کنه لباس بیشتر می پوشید:dنه امکان نداره برای استتار باشه چون اول که لکه ها روی صورتش هست بعد میره و لبخند میزنه احتمالا میخوان بگن Inner Beauty و ... داره.
من تریلر رو زیاد نگاه کردم کیفتش هم قابل قبول هستیعنی شما جدی بعد از عکسی که من گذاشتم اون بالا بازم دارین میگین سایه مو؟!
برین تو رو خدا تریلرو نگاه کنین با کیفیت بالا.
Open World همینه دیگه . Operation میگیره از این و اون ، انجام میدهمن تازه متوجه شدم شعار بازی تغییر کرده یا خیلی وقته تغییر پیدا کرده؟
Tactical Espionage Action به Tactical Espionage Operation
چیزی که توو این عکس سؤال بر انگیزه اینه که چرا دست چپ اسنیک هنوز هست اینجا!؟با توجه به موهاش که به نظر میاد بعد از از کما بیرون اومدنشه!
والا:d!ناسلامتی فاکس انجینه:d!یحتمل این Quiet مثل The End قابلیت های فرابشری داره!یه حالتی تو مایه های Hunting Mode که قابلیت های تک تیر اندازی پیدا میکنه و اینا:d!اون لکه های صورت Quiet به احتمال زیاد یکی از جنبه های تخیلی بازی هست ! :biggrin1:
آره:d!تو تریلر هم زیر نویس(:d) میکنه"A Wiseman Denied his Homeland"!شاید اینجا منظورش همون Wisemans Committeeئه!من حدس میزنم Code Talker یکی از اعضای Wisemens's Committee هستش.(گروهی که The Philosophers رو تشکیل دادن.)
بچه ها برام یک سوال دیگه پیش اومده :
چرا بیشتر لوگوی بازی TPP هست تا MGS !
یعنی فونت TPP بزرگتره و محو نمیشه ولی MGS کوچکتره و محو میشه و بعد از تریلر هم که کل اعضای دست اندرکاران رو مینیویسه بالاش مینیویسه TPP و اسم MGS رو محو میکنه !
منظورش اینه که دیگه بازی MGS نیست ؟
حالا واقعا تایید شده که لاله؟شاید منظور از اسمش نحوه جنگیدنش باشه!