تحلیل تریلر MGSV در E3

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما MGSV حدوداً در چه تاریخی عرضه خواهد شد ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
  • نظرسنجی بسته شده است .
بنیامین لکه های سیاه دایره شکل سایه موعه:دی این کیبورد تبلته اون حرفیو که میخوامو نداشت ع گذاشتم:دی
موتور خودشون هست دیگه وقتی تو تریلر GZ مو های بیگ باس سفیده دیگه این چیز ها هم باید انتظار داشت:d
بعد هم وسط جنگ ارایش نمی کنن فوقش یک سری چیز ها رو بزنن برای استتار و این حرف ها
ولی دیگه انقدر هم زشت نمی کشن:d

اگه اینا سایه های مو هستن ما باید بریم بمیریم.:دی
80640642816258179865.jpg

موتور خودشون هست دیگه وقتی تو تریلر GZ مو های بیگ باس سفیده دیگه این چیز ها هم باید انتظار داشت:d
بعد هم وسط جنگ ارایش نمی کنن فوقش یک سری چیز ها رو بزنن برای استتار و این حرف ها
ولی دیگه انقدر هم زشت نمی کشن:d

نه امکان نداره برای استتار باشه چون اول که لکه ها روی صورتش هست بعد میره و لبخند میزنه احتمالا میخوان بگن Inner Beauty و ... داره.

البته اگه می خواست استتار کنه لباس بیشتر می پوشید:d
اصلا واضح هست وقتی اون قسمت های سیاه می ره سایه مو هست
یعنی شما جدی بعد از عکسی که من گذاشتم اون بالا بازم دارین میگین سایه مو؟!
برین تو رو خدا تریلرو نگاه کنین با کیفیت بالا.

آخرین ویرایش:
نه امکان نداره برای استتار باشه چون اول که لکه ها روی صورتش هست بعد میره و لبخند میزنه احتمالا میخوان بگن Inner Beauty و ... داره.
البته اگه می خواست استتار کنه لباس بیشتر می پوشید:d
اصلا واضح هست وقتی اون قسمت های سیاه می ره سایه مو هست
یعنی شما جدی بعد از عکسی که من گذاشتم اون بالا بازم دارین میگین سایه مو؟!
برین تو رو خدا تریلرو نگاه کنین با کیفیت بالا.
من تریلر رو زیاد نگاه کردم کیفتش هم قابل قبول هست
اخه پس چی هست که ناپدید می شه اینطوری

آخرین ویرایش:
اون لکه های صورت Quiet به احتمال زیاد یکی از جنبه های تخیلی بازی هست ! :دی معمولاً توی سری MGS باس های بازی یه سری المان های تخیلی دارن و این لکه ها هم میتونه جزو همون ها باشه. آرایش که مطمئناً نیست ! :دی سایه هم ربطی به اون لکه ها نداره و میشه سایه موهای Quiet رو روی صورتش دید که ناپدید هم نمیشه. کلاً لکه ها به تدریج محو میشن و ربطی به آرایش و سایه و باگ و ... ندارن ! :دی
احتمال داره لکه ها برای مواردی باشه که میخواد تیراندازی کنه. قرار دادن لکه های سیاه زیر چشم بازیکن های فوتبال آمریکایی و یه سری ورزش های دیگه (اگه اشتباه نکنم بعضی مواقع هم توی اسنایپرها) زیاد دیده میشه و برای این هست که نور خورشید چشم رو نزنه. (اسمش Eye Black هست) بعید نیست این لکه های Quiet هم همچین کارایی ای داشته باشن و وقتی نیازی به تیراندازی نداره ، محو میشن.

من الان یه چیز دیگه فهمیدم:
اگه توجه کنید موقع معرفی Eli رو پاش یدونه مار هست(اشاره مستقیم به Snake) رو شونش هم یه پارچه قرمز هست.(از اونجایی که رنگ اسلات تو بازی قرمزه , میشه ارتباط این بچه با اسلات رو نتیجه گرفت)
------------------
همه جوره از Quiet استقبال میشه.:d
--------------------
من حدس میزنم Code Talker یکی از اعضای Wisemens's Committee هستش.(گروهی که The Philosophers رو تشکیل دادن.)

من تازه متوجه شدم شعار بازی تغییر کرده یا خیلی وقته تغییر پیدا کرده؟
Tactical Espionage Action به Tactical Espionage Operation
Open World همینه دیگه . Operation میگیره از این و اون ، انجام میده
چه شود این بازی >:d
همینجا دعا میطلبیم جور بشه بتونم پیسی جدید بگیرم :d PS4 و XBox One که نمیشه گرفت :| البته دیگه حوصله ام هم به کنسول نمیگیره .

چیزی که توو این عکس سؤال بر انگیزه اینه که چرا دست چپ اسنیک هنوز هست اینجا!؟با توجه به موهاش که به نظر میاد بعد از از کما بیرون اومدنشه!

آهان راستی یه نظریه ای هم درباره Ishmael دارم:اول اینکه توو خیالی بودنه این شخصیت تا 90% شکی نیست و من فکر میکنم با توجه به اینکه ساترلند هم صدایه اسنیک هم صدای ایشمائل رو بر عهده داره و صورتش هم پوشیده هست و با توجه به اینکه به قول معروف هر انسانی شیطان و فرشته درونش و داره و بعد از بهوش اومدن اسنیک و عوض شدن رفتار و افکارش,این آقای ایشمائل شخصیت خوب بیگ باس یا به عبارتی فرشته درونشه یعنی همون Snake ـه نه Punished Snake!عین فیلم Fight Club,که البته اونجا خوب و بد برعکس بود

درباره هیتر هم یه چیزی بگم:ممکنه آخره بازی(که احتمال داره از سال 1984 هم خیلی جلوتر باشه)همون کاری که کوجیما توو MGS4 کرد و ناگهانی بیگ باس اومد توو این نسخه همین اتفاق به شکل معکوسش بیفته یعنی Solid Snake با صدای هیتر بیاد و باقی ماجرا.........

آخرین ویرایش:
چیزی که توو این عکس سؤال بر انگیزه اینه که چرا دست چپ اسنیک هنوز هست اینجا!؟با توجه به موهاش که به نظر میاد بعد از از کما بیرون اومدنشه!

شاید عکس سمت چپ آینه باشه ! و البته اینکه اون موقع بازی تو مراحل اولیه بوده ! زیاد نباید توش دنبال جزئیات گشت شاید فقط یه تست ساده بوده و هنوز طراحی ها کامل نشده بودن چون خیلی ساده به نظر می رسه گرافیک و جزئیات محیط و کاراکتر

اون لکه های صورت Quiet به احتمال زیاد یکی از جنبه های تخیلی بازی هست ! :biggrin1:
والا:d!ناسلامتی فاکس انجینه:d!یحتمل این Quiet مثل The End قابلیت های فرابشری داره!یه حالتی تو مایه های Hunting Mode که قابلیت های تک تیر اندازی پیدا میکنه و اینا:d!
حالا واقعا تایید شده که لاله؟شاید منظور از اسمش نحوه جنگیدنش باشه:|!

من حدس میزنم Code Talker یکی از اعضای Wisemens's Committee هستش.(گروهی که The Philosophers رو تشکیل دادن.)
آره:d!تو تریلر هم زیر نویس(:d) میکنه"A Wiseman Denied his Homeland"!شاید اینجا منظورش همون Wisemans Committeeئه!

بچه ها برام یک سوال دیگه پیش اومده :
چرا بیشتر لوگوی بازی TPP هست تا MGS !
یعنی فونت TPP بزرگتره و محو نمیشه ولی MGS کوچکتره و محو میشه و بعد از تریلر هم که کل اعضای دست اندرکاران رو مینیویسه بالاش مینیویسه TPP و اسم MGS رو محو میکنه !
منظورش اینه که دیگه بازی MGS نیست ؟ :(

بچه ها برام یک سوال دیگه پیش اومده :
چرا بیشتر لوگوی بازی TPP هست تا MGS !
یعنی فونت TPP بزرگتره و محو نمیشه ولی MGS کوچکتره و محو میشه و بعد از تریلر هم که کل اعضای دست اندرکاران رو مینیویسه بالاش مینیویسه TPP و اسم MGS رو محو میکنه !
منظورش اینه که دیگه بازی MGS نیست ؟ :(

نه بابا چیز مهمی نیست ! :دی یعنی چی دیگه MGS نیست اون بخاطر اینکه تو تریلر مرموز MGS توی نوشته ها پنهان بود ! بعد تو تریلری که مشخص شد TPP مشخص شد متال گیر 5 نمایان شد ! و دیگه سنت شد که همونطوری باشه یعنی TPP رو نشون بده بعد MGS7 بیاد ! اتفاقا MGSV رو اگر دقت کنی بالای TPP و سوار روش یعنی این MGS به اسم فانتوم پین ! MGS بودنش که واضحه داره تاکید می کنه رو اسم این نسخه ! زیاد دقت نکن به این چیزا داری کم کم نگران میشی کلاً :دی اصلاً چیز مهمی نیست این موضوع

حالا واقعا تایید شده که لاله؟شاید منظور از اسمش نحوه جنگیدنش باشه:|!

لاله، دیشب کوجیما تو مصاحبه با DualShock گفته

@MASTER MILLER
داداش کارت درسته یعنی اینم حدس جالبیه و میشه گفت 50 درصد احتمال این هم میتونه باشه !
واقعا جالب بود حدست !
@داداش اسنیک پیر :d
میدونی من زیادی حساسم به این چیز ها ولی راست میگی زیاد مهم هم نیست ولی خوب خود همین هم یک موضوعی میتونه باشه دیگه ! :d
=========-========
راستی بچه ها من زیاد صحنه خشن و وحشیانه تو بازی دیدم و سوسول این ها نیستم ولی اون صحنه ای که بمب رو از تو {نمیدونم کجای} اون دختره در میاره خودم رو سفت میکنم اون حس درد رو قشنگ حس میکنم واقعا با اون موزیک و جزییات خیلی رو من اثر گذاشت و قشنگ اون درد رو به بیننده انتقال میکنه ! نه ؟
راستی بچه ها اگر اون میلر هست دقیقا قبل از اینکه اون دختره رو شکنجه بدن و اسلات داره میاد اون مرده که نشسته دوتا پا داره مگه یک پاش به فنا نرفت ؟
راستی یادم اومد بگم منظور THOSE WHO DON"T EXIST چی بود /؟/
یعنی همشون ساخته ی ذهن بیگ باس هستن ! ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or