تحلیل تریلر MGSV در E3

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما MGSV حدوداً در چه تاریخی عرضه خواهد شد ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
  • نظرسنجی بسته شده است .
راستی بچه ها اگر اون میلر هست دقیقا قبل از اینکه اون دختره رو شکنجه بدن و اسلات داره میاد اون مرده که نشسته دوتا پا داره مگه یک پاش به فنا نرفت ؟
راستی یادم اومد بگم منظور THOSE WHO DON"T EXIST چی بود /؟/
یعنی همشون ساخته ی ذهن بیگ باس هستن ! ؟؟
راست میگی دقت نکرده بودم ! :دی توی اون صحنه دست راستش قطع شده ، ولی دو تا پا داره. حالا یا دستش زودتر قطع میشه و بعداً پاش قطع میشه ، یا پای مصنوعی گذاشته ولی به دلایلی دست مصنوعی نمیذاره ! :دی
به نظرم احتمال دوم درست باشه. چون الآن دقت کردم ، به نظر میرسه که پای چپش (همون پایی که توی تصاویر دیگه قطع شده) باریک تر از پای راست هست و احتمالاً مصنوعیه.

توی اون تیکه ، اون یارو آتیشیه که شبیه Volgin هست احتمالاً فقط توی ذهن Big Boss وجود داره و Psycho Mantis ایجادش کرده. به قول بچه ها احتمالاً برای کمک به Big Boss ، یعنی یه سری توهم براش ایجاد میکنه که باعث بشه Big Boss راهش رو عوض کنه و از سمتی بره که سربازها نباشن. اون نهنگ هم احتمالاً توی توهمات Big Boss هست ، یعنی Psycho Mantis با نیروی ذهنی خودش هلی کوپتر رو منهدم میکنه ولی Big Boss داره نهنگی رو می بینه که هلی کوپتر بدبخت رو قورت میده ! :دی
ولی اون موجودات عجیب بعدش (که سایبورگ و ترکیب انسان - روبات به نظر میرسن) بعید میدونم توی ذهن Big Boss باشن. بیشتر بهشون میخوره یکی از دشمن های جدید بازی باشن. شبیه Strogg های Quake هم هستن ! :دی

راستی بچه ها اگر اون میلر هست دقیقا قبل از اینکه اون دختره رو شکنجه بدن و اسلات داره میاد اون مرده که نشسته دوتا پا داره مگه یک پاش به فنا نرفت ؟
راست میگی دقت نکرده بودم ! :biggrin1: توی اون صحنه دست راستش قطع شده ، ولی دو تا پا داره. حالا یا دستش زودتر قطع میشه و بعداً پاش قطع میشه ، یا پای مصنوعی گذاشته ولی به دلایلی دست مصنوعی نمیذاره ! :biggrin1:
به نظرم احتمال دوم درست باشه. چون الآن دقت کردم ، به نظر میرسه که پای چپش (همون پایی که توی تصاویر دیگه قطع شده) باریک تر از پای راست هست و احتمالاً مصنوعیه.

اصلاً اگه دقت کنید تو تریلر می بینید یه عصا به بغل میزی که نشسته هست و اونو تکیه داده به میز ! :دی پس یعنی یه پاش مشکل داره !

- - -ویرایش - - -

تو این صحنه بیگ باس داره الکترو اسموک برگ (!) میکشه؟! :biggrin1:

مثل اینکه آره ! بهتر ! رو درجه سختی ما سیگاری ها هر موقع خواستیم سیگار بکشیم بریم جلو ! دشمن سریع بوش رو می فهمید ! من تو MGS4 یه سیگار راحت نتونستم بکشم ! LOL :دی
مثل اینکه بعد از کما نمی تونه سیگار بکشه به دستور پزشک :دی

- - -ویرایش - - -

راست میگی دقت نکرده بودم ! :biggrin1: توی اون صحنه دست راستش قطع شده ، ولی دو تا پا داره. حالا یا دستش زودتر قطع میشه و بعداً پاش قطع میشه ، یا پای مصنوعی گذاشته ولی به دلایلی دست مصنوعی نمیذاره ! :biggrin1:

اصلاً اگه دقت کنید می بینید یه عصا به بغل میزی که نشسته هست و اونو تکیه داده به میز ! :دی پس یعنی یه پاش مشکل داره !

تحلیل یک تریلر , 7 صفحه میگیره !؟

- - -ویرایش - - -

دوستان من هم یه نظریه دارم !
در مورد اون که گفته شد معلوم نیست میلر توسط کدوم گروه اسیر شده بود (پاتریوت ها یا غیره) به نظر من میلر توسط ارتش شوروی اسیر شده بوده !
چون با توجه بازه زمانی بازی (1984) , اون موقع ارتش شوروری تو افغانستان در حال جنگ بوده ! در ضمن این زیرپوش ها (زیرپوش سفید با خط خطی های آبی) رو من فقط تو ارتش شوروی دیدم !

من الان یه چیز دیگه فهمیدم:
اگه توجه کنید موقع معرفی Eli رو پاش یدونه مار هست(اشاره مستقیم به Snake) رو شونش هم یه پارچه قرمز هست.(از اونجایی که رنگ اسلات تو بازی قرمزه , میشه ارتباط این بچه با اسلات رو نتیجه گرفت)
نکته ی جالب اینه که eli کوتاه شده ی اسم eliam طبق کتاب مقدس برادر شاه david (اسم اصلی solid snake) هست که شخصیت منفی هم داره و این دو 6 همزاد هم دارند ( اشاره به 8 همزاد یا کلون big boss) هست که david میتونه goliath رو نابود کنه. حتی تو اسلام هم این داستان وجود داره (داستان جالوت و داوود و...) به نظر من که 100 درصد خود liquid هست.

نمیدونم کسی گفته یا نه صدای ocelot رو troy baker اجرا میکنه صدای joel تو TLOU هم به عهده ی ایشون بود:x

تو تاپیک اخبار این حرف زدم اما گفتم اینجا هم که بحث خوبی هست بازم بگم

یکی از قسمت های جالب آخر تریلر بود که Big Boss به Miller میگه که دیو(شیطان) شده
احتمال زیاد منظورش به اون چیزی هست که روی سرش رشد کرده و داخل تریلر به صورت کریستال نشون داده شد.جای دیگه هم اون کریستال ها رو نشون داد یعنی اونجا که دست بچه ها بود و Big Boss دست اونها کریستال ها دید
اون ترس ناگهانی بچه ها و عقب رفتن شون هم احتمال داره بابت دیدن اون کریستال روی سر Big Boss باشه.چون اون لحظه که Big Boss با اونها بود تو تاریکی بود و سرش برای اون بچه ها که داخل قفس بودن کاملا مشخص نبود
داخل تریلر قسمت هایی بود که به صورت عکس برداری CT اسکن بود و استخوان ها رو سفید رنگ نشون می داد.اگه دقت کنید قطعه های کریستال با رنگ دیگه ای هم تو این عکس ها کاملا مشخص بود.جایی هم سر Big Boss به صورت CT اسکن نشون داد که کریستال کاملا مشخص بود

نکته ی جالب اینه که eli کوتاه شده ی اسم eliam طبق کتاب مقدس برادر شاه david (اسم اصلی solid snake) هست که شخصیت منفی هم داره و این دو 6 همزاد هم دارند ( اشاره به 8 همزاد یا کلون big boss) هست که david میتونه goliath رو نابود کنه. حتی تو اسلام هم این داستان وجود داره (داستان جالوت و داوود و...) به نظر من که 100 درصد خود liquid هست.

من الان یه چیز دیگه فهمیدم:
اگه توجه کنید موقع معرفی Eli رو پاش یدونه مار هست(اشاره مستقیم به Snake) رو شونش هم یه پارچه قرمز هست.(از اونجایی که رنگ اسلات تو بازی قرمزه , میشه ارتباط این بچه با اسلات رو نتیجه گرفت)

خوب یه جورایی میشه گفت اون بچه باید لیکوئید باشه !

اما از نظر من منظور Men Become Demons میلر هست که علاقش به انتقام به ادمی تبدیلش میکنه که حاضر میشه به بیگ باس هم خیانت کنه(قبلا هم اینکار رو کرده در طول MGS:PW) و پشت سرش شروع به ساخت یه متال گیر کنه که این شکنجه شدن Huey رو هم توضیح میده.(Emmerich ها همیشه تحت فشار دیگران سلاح هایی میسازن که بعدا ازش پشیمون میشن.)

خود بیگ باس آخر تریلر می گه من دارم تبدیل به یک دیو ( شیطان ) میشم پس مطمئن منظور همون بیگ باس ِ باید باشه ! البته اینم نظر من ِ

آخرین ویرایش:
تو تاپیک اخبار این حرف زدم اما گفتم اینجا هم که بحث خوبی هست بازم بگم

یکی از قسمت های جالب آخر تریلر بود که Big Boss به Miller میگه که دیو(شیطان) شده
احتمال زیاد منظورش به اون چیزی هست که روی سرش رشد کرده و داخل تریلر به صورت کریستال نشون داده شد.جای دیگه هم اون کریستال ها رو نشون داد یعنی اونجا که دست بچه ها بود و Big Boss دست اونها کریستال ها دید
اون ترس ناگهانی بچه ها و عقب رفتن شون هم احتمال داره بابت دیدن اون کریستال روی سر Big Boss باشه.چون اون لحظه که Big Boss با اونها بود تو تاریکی بود و سرش برای اون بچه ها که داخل قفس بودن کاملا مشخص نبود
داخل تریلر قسمت هایی بود که به صورت عکس برداری CT اسکن بود و استخوان ها رو سفید رنگ نشون می داد.اگه دقت کنید قطعه های کریستال با رنگ دیگه ای هم تو این عکس ها کاملا مشخص بود.جایی هم سر Big Boss به صورت CT اسکن نشون داد که کریستال کاملا مشخص بود
کوجیما تو مصاحبه با GT گفته که شاخ بیگ باس یه تیکه آهن هستش(احتمالا ترکش یه بمب باید باشه) که با جمجمه اش پیوند خورده.حالا ممکنه معنی نمادی هم داشته باشه.
اما از نظر من منظور Men Become Demons میلر هست که علاقش به انتقام به ادمی تبدیلش میکنه که حاضر میشه به بیگ باس هم خیانت کنه(قبلا هم اینکار رو کرده در طول MGS:PW) و پشت سرش شروع به ساخت یه متال گیر کنه که این شکنجه شدن Huey رو هم توضیح میده.(Emmerich ها همیشه تحت فشار دیگران سلاح هایی میسازن که بعدا ازش پشیمون میشن.)

در مورد اون سیگار ِ الان تریلر VGA رو دیدم رئیس داشت سیگار واقعی برگ می کشید ! فکر کنم تو ماموریت ها از اون سیگار استفاده می کنه که بو نداشته باشه هم خودش لو نره هم ما بتونیم سیگار بکشیم ! احتمالاً این باشه قضیه ! اگه اینطوری باشه خیلی جالبه !

آخرین ویرایش:
داره میگه یه چیزی بهتر از متالگیر میسازن. احتمال 10 درصدی که اوتر هیون باشه. خیلی بوداره.شاید اسلات سایفره نمیدونم. تو بیابون احتنالا دیالوگ کامل اینه : cypher wants me dead . it's not just them.the whole world wants you dead.

دلیل کشتن بیگ توسط سالیدم یا همین قضیه کل دنیا مرگتو میخواده یا بد شدنش که اولی احتمالش بیشتره، اسکال فیس خیلی مشکوکه.انگار از یه جور camouflage استفاده داره میکنه و ما باید بشناسیمش، تیریپش تو مایه های پیری آسلاته....ادمای زیرو ... ولی ساختن آوتر هیون و کنترلشو تو این نسخه ببینیما من هیچی نمیخوام واقعا.
چون با میلر میخواد دوباره ارتش خصوصی تشکیل بده احتمالا این دفعه پایگاهشون شناور باشه یا همون آوتر هیون.اسکال اگه بابای آسلات باشه چه بخندیم:دی

ویرایش :

قضیه کشتن بیگ باس توسط اسنیک مربوط میشه به سایفر و یا همون میهن پرستان ! این نسخه از بازی یعنی MGS5 زمانی که شکافی بین بیگ باس و میهن پرستان ( Cypher ) یا برو بچه های زیرو و آسلات ِ و یه جورایی اوج ِ درگیری شونو ! مطمئن باشید همه چی تو این نسخه زیر دست میهن پرستان ِ و Major Zero اصلی ترین دشمن ما تو این نسخه است ! سکانس آخر MGS4 رو یادتون نره ! قرار این حرومزاده(!) رو از نزدیک بشناسید ! ولی با تمامی این تفاسیر کاری نمی تونن بکنن و از بیگ باس شکست می خورن و اینطوری میشه که زیرو از آخرین تیرش استفاده می کنه ! کلونی که شاید زیرو واسه همچین روزی ام فکرشو می کرد به کارش بیاد ! سالید اسنیک ِ که می تونه کار بیگ باس رو یه سر ِ کنه و این کارو می کنه !

پدر و مادر آسلات هم : باس و سارو ( همون روحی که در MGS3 بود و عینک داشت و پشت باس بود و تو خواب بیگ باس هم بود، که توسط زنش یعنی باس کشته شده بود )

آخرین ویرایش:
اون عکسای دلخراش پست اول رو لطفا بزارید تو اسپویلر و برای نمایشش اخطار هم بدید. ( هرچند احتمال میدم همه اسپویلر رو باز کنن ، ولی اخلاقی تر اینه که صحنه های دلخراش به سادگی در معرض عموم قرار داده نشن).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or