اول ممنون از همگی به خاطر این تاپیک های عالی و این مطالبی که برای ما میزارید.
به نظرتون واقعا ممکنه چنین اتفاقی بیفته؟ آخه اگه یادتون باشه چند وقت پیش کوجیما می گفت قرار بوده یک بازی بسازن که توش گری فاکس باشه ولی کنسل شده به کوجیما هم نمی یاد به این راحتی از چیزی بگزره بعدش هم هر چیزی هم که میگه دلیل داره و بعدا دلیلشو میفهمیم.
به نظر من ممکنه نسخه 5 یک چیزی فراتر از این چیزا باشه اگر توجه کنید متال گیر همیشه شماره ای بوده ولی این دفعه V رو گزاشتن خوده کوجیما هم درباره ی نسخه ی 5 بودن خیلی تاکید نکرده و امروز هم دیدیم که درباره ی علامت V حرف زد که گفت علامت پیروزیه به نظر من بازی ممکنه 2 یا 3 سری باشه یکی گرند زیرو ، یکی فانتوم پین ، و یکی دیگه هم ممکنه باشه با سالید اسنیک که اینجوری دقیقا بازی سریالی میشه هر بازی یک اسم و همه ی این بازی ها توی یک پکیج به اسم متال گیر 5. آقا علیرضا هم یک پست از imdb اونجا گزاشته که نوشته دیوید و گویندش رو گزاشته دیوید هیتر برای همین هم من میگم این یکی یک بازی جداست با صدای دیوید هیتر ، خوده دیوید هیتر هم اولش خیلی ناراحت بود که صداگزاری نمیکنه ولی بعدش یکم آروم تر شد که حتی نزدیک E3 احتمال برگشتنش به پروژه هم بود ولی در آخر گفتن کیفر ساترلند صدای اسنیک رو به عهده داره. شاید IMDB در عمر بازی زیاد خوب نباشه ولی بقیه ی صدا گزار ها رو درست زده و کم کم به عنوان شایعه میشه در نظر گرفتش.
میشه گفت کوجیما لگیسی کین رو هم به همین خاطر میخواد بیرون بده تا گیمر ها بیشتر با بازی آشنا بشن و اتفاقات سری یادشون بیاد. (راستی شرمنده شماره 2 ،3 ، PW نسخه HD هستن دیگه؟)
اگه کوجیما بخواد این کارها رو بکنه بعد از 6 سال (اگه اشتباه نکن شماره 4 2006 اومد) با یک نسخه عالی طرفیم.