تحلیل تریلر MGSV در E3

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما MGSV حدوداً در چه تاریخی عرضه خواهد شد ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
  • نظرسنجی بسته شده است .
هر کاری می کنی مواظب حدسات باشه ! چون من تجربه اش داشتم ! اینقدر به بعضی حدسها می خندی که دیگه نه دوست داری حدس بزنی نه حدس کسی رو ببینی :دی
سر MGS4 جدس هایی می زدن که اصلاً حتی اشاره ی کوچیکیم بهشون تو بازی نشد ! اصن یه چیزی می گم یه چیزی می شنوی ! :دی

آخرین ویرایش:
ملت چنان توهم هایی زدن که آدم حیرت میکنه !!! :دی

مثل اینکه توی این ویدئو در مورد این ها صحبت میشه : tb1WhDdto08 (لینک Youtube)
البته از کوجیما هیچی بعید نیست ، ولی دیگه نه در این حد ! :دی

اول ممنون از همگی به خاطر این تاپیک های عالی و این مطالبی که برای ما میزارید.
به نظرتون واقعا ممکنه چنین اتفاقی بیفته؟ آخه اگه یادتون باشه چند وقت پیش کوجیما می گفت قرار بوده یک بازی بسازن که توش گری فاکس باشه ولی کنسل شده به کوجیما هم نمی یاد به این راحتی از چیزی بگزره بعدش هم هر چیزی هم که میگه دلیل داره و بعدا دلیلشو میفهمیم.
به نظر من ممکنه نسخه 5 یک چیزی فراتر از این چیزا باشه اگر توجه کنید متال گیر همیشه شماره ای بوده ولی این دفعه V رو گزاشتن خوده کوجیما هم درباره ی نسخه ی 5 بودن خیلی تاکید نکرده و امروز هم دیدیم که درباره ی علامت V حرف زد که گفت علامت پیروزیه به نظر من بازی ممکنه 2 یا 3 سری باشه یکی گرند زیرو ، یکی فانتوم پین ، و یکی دیگه هم ممکنه باشه با سالید اسنیک که اینجوری دقیقا بازی سریالی میشه هر بازی یک اسم و همه ی این بازی ها توی یک پکیج به اسم متال گیر 5. آقا علیرضا هم یک پست از imdb اونجا گزاشته که نوشته دیوید و گویندش رو گزاشته دیوید هیتر برای همین هم من میگم این یکی یک بازی جداست با صدای دیوید هیتر ، خوده دیوید هیتر هم اولش خیلی ناراحت بود که صداگزاری نمیکنه ولی بعدش یکم آروم تر شد که حتی نزدیک E3 احتمال برگشتنش به پروژه هم بود ولی در آخر گفتن کیفر ساترلند صدای اسنیک رو به عهده داره. شاید IMDB در عمر بازی زیاد خوب نباشه ولی بقیه ی صدا گزار ها رو درست زده و کم کم به عنوان شایعه میشه در نظر گرفتش.
میشه گفت کوجیما لگیسی کین رو هم به همین خاطر میخواد بیرون بده تا گیمر ها بیشتر با بازی آشنا بشن و اتفاقات سری یادشون بیاد. (راستی شرمنده شماره 2 ،3 ، PW نسخه HD هستن دیگه؟)
اگه کوجیما بخواد این کارها رو بکنه بعد از 6 سال (اگه اشتباه نکن شماره 4 2006 اومد) با یک نسخه عالی طرفیم.

بنظر من نظریه ی خیلی عجیبیه !
و ممکنه درست باشه !
نمیدونم ! ولی خدایی MGS فن بودن همینش باحاله آخرش شاهکار میاد دستت ×
راستی من دوبار MGS 1 رو تموم کردم کی گری فاکس صورتش رو نشون میده /؟/
و در مورد اون سمت چپ صورت اسنیک یک بریدگی بزرگ هست ! هیچوقت اشاره نشده بود همچین چیزی وجود داره ! این هم عجیبه !
چرا تو MGS 4 همچین چیز هایی تو صورتش نداشت !
و همچنین آرت های صورت بیگ باس در METAL GEAR های قبل از 1 که زمانش زمانی هست که سالید بزرگ هست یعنی این اتفاقات گذشته تو آرت های بیگ باس همچین خشی و شاخی وجود نداره !
یجای کار میلنگه !

ملت چنان توهم هایی زدن که آدم حیرت میکنه !!! :biggrin1:

بعضی هاش می خوره ! مثلاً اون صورت احتمالش هست بیس صورت یکی از شخصیت های MGSV باشه، اما خیلی هاش واقعاً توهم ِ ! این فروم های خارجی بعضی موقع ها حرفها و حدسهای خوبی می زنن اما بیشتر موقع ها واقعاً گند می زنن ! یعنی ماله می کشن رو حدسای خوب قبلیشون ! نمونش همین قضیه تم ِ داستان MGSV ورداشته بودن با جاوا هر کلمه ای که آخرش E داشته بود در آورده بودن ! کلی کلمه بود اما Revenge که منظور کوجیما بود توش نبود ! :دی

اول ممنون از همگی به خاطر این تاپیک های عالی و این مطالبی که برای ما میزارید.
به نظرتون واقعا ممکنه چنین اتفاقی بیفته؟ آخه اگه یادتون باشه چند وقت پیش کوجیما می گفت قرار بوده یک بازی بسازن که توش گری فاکس باشه ولی کنسل شده به کوجیما هم نمی یاد به این راحتی از چیزی بگزره بعدش هم هر چیزی هم که میگه دلیل داره و بعدا دلیلشو میفهمیم.
به نظر من ممکنه نسخه 5 یک چیزی فراتر از این چیزا باشه اگر توجه کنید متال گیر همیشه شماره ای بوده ولی این دفعه V رو گزاشتن خوده کوجیما هم درباره ی نسخه ی 5 بودن خیلی تاکید نکرده و امروز هم دیدیم که درباره ی علامت V حرف زد که گفت علامت پیروزیه به نظر من بازی ممکنه 2 یا 3 سری باشه یکی گرند زیرو ، یکی فانتوم پین ، و یکی دیگه هم ممکنه باشه با سالید اسنیک که اینجوری دقیقا بازی سریالی میشه هر بازی یک اسم و همه ی این بازی ها توی یک پکیج به اسم متال گیر 5. آقا علیرضا هم یک پست از imdb اونجا گزاشته که نوشته دیوید و گویندش رو گزاشته دیوید هیتر برای همین هم من میگم این یکی یک بازی جداست با صدای دیوید هیتر ، خوده دیوید هیتر هم اولش خیلی ناراحت بود که صداگزاری نمیکنه ولی بعدش یکم آروم تر شد که حتی نزدیک E3 احتمال برگشتنش به پروژه هم بود ولی در آخر گفتن کیفر ساترلند صدای اسنیک رو به عهده داره. شاید IMDB در عمر بازی زیاد خوب نباشه ولی بقیه ی صدا گزار ها رو درست زده و کم کم به عنوان شایعه میشه در نظر گرفتش.
میشه گفت کوجیما لگیسی کین رو هم به همین خاطر میخواد بیرون بده تا گیمر ها بیشتر با بازی آشنا بشن و اتفاقات سری یادشون بیاد. (راستی شرمنده شماره 2 ،3 ، PW نسخه HD هستن دیگه؟)
اگه کوجیما بخواد این کارها رو بکنه بعد از 6 سال (اگه اشتباه نکن شماره 4 2006 اومد) با یک نسخه عالی طرفیم.

به نظر من اینطوری نیست اگه قرار بشه نینجای معروف این بازی قابل بازی باشه باید تو نسخه بعدی MGR ببینیش ! MGS جای اینکارا نیست :دی کوجیما هم گفته این نسخه مثل سریال می مونه نگفته جدا از هم انتشار پیدا می کنن ! اون بازی ام که کنسل شد MGR که بعد دادنش یه استودیو دیگه ساختش که شد MGR
در مورد دیوید هیترم این غم نبودش بدجوری رو همه تاثیر گذاشته تنها شانسمون اینه که یه مکالمه ای از آینده در آخر بازی ببینیم یا قسمتی از این سریال تو سالهای آینده باشه که بتونیم سالید اسنیک جوان رو با صدای هیتر ببینیم ! که این بعید می دونم !

بنظر من نظریه ی خیلی عجیبیه !
و ممکنه درست باشه !
نمیدونم ! ولی خدایی MGS فن بودن همینش باحاله آخرش شاهکار میاد دستت ×
راستی من دوبار MGS 1 رو تموم کردم کی گری فاکس صورتش رو نشون میده /؟/
و در مورد اون سمت چپ صورت اسنیک یک بریدگی بزرگ هست ! هیچوقت اشاره نشده بود همچین چیزی وجود داره ! این هم عجیبه !
چرا تو MGS 4 همچین چیز هایی تو صورتش نداشت !
و همچنین آرت های صورت بیگ باس در METAL GEAR های قبل از 1 که زمانش زمانی هست که سالید بزرگ هست یعنی این اتفاقات گذشته تو آرت های بیگ باس همچین خشی و شاخی وجود نداره !
یجای کار میلنگه !

MGS4 بیگ باس بدن خودش نبود ! گرچه صورتش ماله خودش بود ! اما خب شاید کوجیما فکر نمی کرده قرار MGSV رو بسازه !
یعنی به نظر من به این مورد نباید زیاد گیر بدین ! اون موقع سناریو MGSV اینطوری نوشته نشده بود ! اگرم شده باشه بهرحال یه دلیل ساده داره ! صورتش با این صورتت قبل از مرگش تو زنزیبار فرق داره و از این حرفا

آخرین ویرایش:
برای MGR که میدونم ولی شاید مخفی کاریش کردن ولی چون گری فاکس با بیگ باس مخلوط شده اینجوری میشه ، البته هنوز اون قسمت تخیلی بازی رو نباید کنار بزاریم چون انگار میگفتن حدود 20% بازی تخیلیه.
میدونم گفته سریالیه به نظر من همش توی یکیه و توش این ها هستن بعد اسم کل مجموعه میشه Metal Gear Solid 5 ، اینجوری حس سریالی بودنش هم بیشتر هر قسمت که اسم متفاوتی داره میشه یک حالت قسمت های سریال که اسم داره ، ولی این انگار مینی سریاله چون قسمت هاش کمه :d

ویرایش:
البته این هم باید در نظر گرفت که اون عکس مرده که میگن شبیه گری فاکسه باید برای یکی استفاده بشه. آخه تا اینجا هر عکسی که از قدیم از کوجیما پخش شده چه عکس تانکه چه اون دکترها همچنین اسبه که الان اسب ها رو هم توی تریلر جدید دیدیم اگه یادتون باشه هم یک اسب سفید بود هم قهوه ای. تنها عکسی که مونده اون پسره توی جنگلست که با توجه به حرف بچه ها ممکنه همون بچه ی توی کمپ باشه.

آخرین ویرایش:
اول اینو مشخص کنم که کوجیما علاقه خاصی به قطع اعضای بدن کاراکترا داره.الانم میاد میگه سبک جدید نورپردازیم چشاشو خاکستری کرده.ولی عجیبه چون همیشه چشمای بیگ باس تو هلیکوپتر و کمپ امگا ابی بوده..یعنی فاکسم کلونه؟ نمیشه اخه انقدر شبیه باشه بعد چه کلونیه که انقدر پیره....جلل خالق

اتفاقاً این قضیه چشم خیلی قضیه منطقیه، بیگ باس کم کم داره تبدیل میشه به یک آدم سیاه و خاکستری ! آدمی که دیگه رحم نداره و فقط به فکر انتقام ِ و هر کاری می کنه ! آدمی که دیگه خسنه شده از خوب بودن ! اونم وقتی چیز به دست نمی آره ! اون دو بار سعی کرد خوب باشه ! اما به خیانتکاری محکوم شد ! اونم توسط دولتی که مهین پرستان یا سایفر اونو اداره می کنه ! پس زده به سیم آخر ! و اینطوری که حتی از لحاظ ظاهری اون تیکه آهن و تیره شدن چشم هاش ! کم کم داره به هیولا تبدیل میشه ! و قرار اون روی بیگ باس رو ببینیم ! توی کمپ امگا چون قبل کماست و هنوز به این روز نیافتاده ! آدم خوبیه ! و قرار نیست انتقام بگیره بر هر قیمتی ! اما بلاهایی که سرشون میاد بعد از 9 سال تبدیل به همچین آدمی میشه !

اول اینو مشخص کنم که کوجیما علاقه خاصی به قطع اعضای بدن کاراکترا داره.الانم میاد میگه سبک جدید نورپردازیم چشاشو خاکستری کرده.ولی عجیبه چون همیشه چشمای بیگ باس تو هلیکوپتر و کمپ امگا ابی بوده..یعنی فاکسم کلونه؟ نمیشه اخه انقدر شبیه باشه بعد چه کلونیه که انقدر پیره....جلل خالق
لازم نیست کلون باشه. ممکنه عمل جراحی پلاستیک باشه.
یادتونه یه تریلر از Phantom pain اومده بود که یه عمل جراحی رو به صورت سیاه و سفید نشون میداد ممکنه اون عمل جراحی پلاستیک Frank باشه.
یه نکته دیگه اینه که Snake(همشون)به سیگارشون خیلی اهمیت میدادن. فکر نکنم بیگ باس حاضر به کشیدن الکترو اسموک بشه.
روی رنگ چشمشون هم خیلی تاکید شده تو سری بعیده که رنگ چشمشون رو کوجیما الان فراموش کرده باشه.
-------------------------
یه سوالی خیلی ذهن منو مشغول کرده.
??? Where The Hell is the Bandanna

آخرین ویرایش:
بچه ها راجع به اون شاخی که ما میگیم
آخر تریلر اگه توجه کنید تو دستش انگار یه تیکه هایی از یه سنگی هست مثل الماس که به بچه های زندانی میده ولی اون بچه ها هم اونو دارن
بعد تو تصویر اسکن بدنش و سرش ما شاهد یه تیکه سنگ چند ضلعی تو سرش هستیم که خیلی به اون سنگی که تو دستش بود شباهت داره
مثل این میمونه که بمبی چیزی منفجر شده و اون سنگها به صورت ترکش وارد بدنش و سرش شده
یا با یه کسی مبارزه کرده و اون تیکه سنگو فرو کرده باشه تو سرش...
اون آرم دایموند داگز هم الماس داره و قبلا" راجع بهش بحث شده
و فکر کنم افغانستان یه ربطی به نیروهای شوروی در اون زمان که به افغانستان حمله کردن داشته باشه.1979
یعنی زمانی که بیگ باس تو کما هست ... و خروجوشون 1989

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or