تحلیل تریلر MGSV در E3

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما MGSV حدوداً در چه تاریخی عرضه خواهد شد ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
  • نظرسنجی بسته شده است .
بچه ها راجع به اون شاخی که ما میگیم
آخر تریلر اگه توجه کنید تو دستش انگار یه تیکه هایی از یه سنگی هست مثل الماس که به بچه های زندانی میده ولی اون بچه ها هم اونو دارن
بعد تو تصویر اسکن بدنش و سرش ما شاهد یه تیکه سنگ چند ضلعی تو سرش هستیم که خیلی به اون سنگی که تو دستش بود شباهت داره
مثل این میمونه که با یه کسی مبارزه کرده و اون تیکه سنگو فرو کرده باشه تو سرش... یا بمبی چیزی منفجر شده و
اون سنگها به صورت ترکش وارد بدنش و سرش شده
اون آرم دایموند داگز هم الماس داره و قبلا" راجع بهش بحث شده
فکر کنم افغانستان یه ربطی به نیروهای شوروی در اون زمان که به افغانستان حمله کردن داشته باشه.1979
یعنی زمانی که بیگ باس تو کما هست ... و خروجوشون 1989

این قبلاً بحث شد کوجیما تایید کرده اون یه تیکه آهن یعنی ترکشه ! که رو سر رئیس بزرک جا خوش کرده !
الماس هم جزو چیزایی که تو آفریقا پیدا میشه و ثروتی واسه خودش ! اون صحنه نشون می داد در عین اینکه انقدر اونجا الماس هست چقدر آفریقایی ها بدبختن !

و اما اخبار خبر مهم اینه که هر 6 ساعت وفتی که برای ما در بازی می گذره برای رئیس بزرگ 24 ساعت می گذره ! زمان زیادیه واسه خودش !
و اینکه همه شخصیت های بازی یه مشکلی دارن و یه چیزی رو از دست دادن توضیح کلمه PAIN

منبع : توئیتر کوجیما پروداکشن

این قبلاً بحث شد کوجیما تایید کرده اون یه تیکه آهن یعنی ترکشه ! که رو سر رئیس بزرک جا خوش کرده !
الماس هم جزو چیزایی که تو آفریقا پیدا میشه و ثروتی واسه خودش ! اون صحنه نشون می داد در عین اینکه انقدر اونجا الماس هست چقدر آفریقایی ها بدبختن !

و اما اخبار خبر مهم اینه که هر 6 ساعت وفتی که برای ما در بازی می گذره برای رئیس بزرگ 24 ساعت می گذره ! زمان زیادیه واسه خودش !
و اینکه همه شخصیت های بازی یه مشکلی دارن و یه چیزی رو از دست دادن توضیح کلمه PAIN

منبع : توئیتر کوجیما پروداکشن
ممنون
من دیگه زیاد وقتی نداشتم پستهای مربوطه رو بخونم .
یعنی چهار برابر زمان بیشتر !
منظور شما از مدت زمان به سختی یا مشکلاتی که دارن هست یا به چیز دیگه ای اشاره میکنید ، پیری زود رس؟!

دستت درد نکنه، تریلرش رو الان دانلود کردم می خوام ببینم. نمی دونم چرا اصلا حس و حال MGS های قبلی رو نداره برام...قصدم ترول نیست نمی دونم چرا این حس رو دارم!
.
.
.
.
خب گفتم بعد دیدن تریلر پست رو بدم! الان دیدم! چیزی که من از متال گیر می شناسم استلیث اکشن منحصر به فردشه، این شده اپن ورلد و بدو بدوش زیاد شده! در صورتیکه تو MGS های قبلی تو درجات سختی بالا میلی متری پیشروی می کردیم.
دست میلر قطع شده بود، یعنی تو شماره یک ما با یه مرد تک دست حرف می زدیم نمی دونستیم؟:دی (می دونم لیکوئید بودا:دی)
اسلات هم زیاد باحال نبود مثل شماره های قبل:دی ابهته رو هم نداشت به نظرم. البته شاید همونیه که قبلا بوده و اینجا ندیدیم.
بعد حالا واسم سواله کوجیما می خواد علاوه به تبلت! واسه وسایل کلود دیگه از جمله ساعت مچی کلود هم عرضه ش کنه؟:دی
ما منتظر نسخه کنسولی نکست جن هستیم، امیدواریم محتوای اضافیم داشته باشه:دی
راستی چرا تریلرش تو کنفرانس ماکروسافت به نمایش دراومد و تو کنفرانس سونی نه؟:دی

منظور شما از مدت زمان به سختی یا مشکلاتی که دارن هست یا به چیز دیگه ای اشاره میکنید ، پیری زود رس؟!

نه منظورم گیم پلی بازیه چون بازی Open World ـه و چرخه زمانی داری یه صبح تا صبح فردای تو بازی میشه 6 ساعت ما ! مثلا برای GTA هر 1 ساعت فکر کنم میشه 24 ساعت بازی !

واسه وسایل کلود دیگه از جمله ساعت مچی کلود هم عرضه ش کنه؟

آره مثل اینکه :دی

راستی چرا تریلرش تو کنفرانس ماکروسافت به نمایش دراومد و تو کنفرانس سونی نه؟:biggrin1:

واسه PS4 ام میاد مشکلی نداره، خب دیگه کنفرانسا اینطوری دیگه همونطوری که AC جدید تو سونی بود تو مایکرو نبود ! یا COD !

دستت درد نکنه، تریلرش رو الان دانلود کردم می خوام ببینم. نمی دونم چرا اصلا حس و حال MGS های قبلی رو نداره برام...قصدم ترول نیست نمی دونم چرا این حس رو دارم!
.
.
.
.
خب گفتم بعد دیدن تریلر پست رو بدم! الان دیدم! چیزی که من از متال گیر می شناسم استلیث اکشن منحصر به فردشه، این شده اپن ورلد و بدو بدوش زیاد شده! در صورتیکه تو MGS های قبلی تو درجات سختی بالا میلی متری پیشروی می کردیم.
دست میلر قطع شده بود، یعنی تو شماره یک ما با یه مرد تک دست حرف می زدیم نمی دونستیم؟:دی (می دونم لیکوئید بودا:دی)
اسلات هم زیاد باحال نبود مثل شماره های قبل:دی ابهته رو هم نداشت به نظرم. البته شاید همونیه که قبلا بوده و اینجا ندیدیم.
بعد حالا واسم سواله کوجیما می خواد علاوه به تبلت! واسه وسایل کلود دیگه از جمله ساعت مچی کلود هم عرضه ش کنه؟:دی
ما منتظر نسخه کنسولی نکست جن هستیم، امیدواریم محتوای اضافیم داشته باشه:دی
راستی چرا تریلرش تو کنفرانس ماکروسافت به نمایش دراومد و تو کنفرانس سونی نه؟:دی
سهیل خود کوجیما هم گفته این قسمت زمین تا زیرزمین با قسمت های قبلی فرق داره داستان عمیق تر شده صداگذاری ها عوض شدن اصلا از همه مهم تر V!:d
من خودم هنوز که 4 5 تا تریلر بیشتر ازش ندیدم هایپم چسبیده به سقف! شاید چون اخبار رو دنبال نمیکردی(فکر کنم!) الان همچین فکری میکنی و اگر من از همین الان بهت میگم از mgs3 بهتر نباشه بدتر نیست.

یه نکته جالب.وقتی ساعتا رو نشون میده پایین صفحه مینویسه : seiko watch corporations :biggrin1:

پس اینو ببین :دی

h8mybk094q8r4v6i6vks.jpg

Below is another picture of the Seiko watch that Snake is using in Metal Gear Solid V

خیلی ممنون بابت مطلب زیباتون .

اینکه بازی Open World شده باعث میشه دستمون برای مخفی کاری در بازی باز تر باشه و در کل به اصل و ریشه خودش وفادار هست با اینکه بازی تغییرات زیادی نسبت به نسخه های قبل کرده .

آخرین ویرایش:
EVA تو بازی نیست ؟
:((

شرط می بندم هستش ! :دی اصلا شک نکن !
این کاراکتر ها رو که الان نمیان فرتی معرفی کنن ! مثلا زیرو، اوا، Gray Fox و ...
قعلا باید زجر بکشیم ! :دی

سر Naomi یه برنامه های پیاده کرده بودن واسه معرفی اش ! تو تریلرهای MGS4 !
من منتظر Major Zero ام نمی دونی چقدر دوست دارم ببینمش !

بدبختی تاریخ ریلیز رو هم نمیگن!!!
yahoo_4.gif
ماهش رو هم بگن راضی هستیم!

سالشم بگن من یکی راضیم !! :دی

آخرین ویرایش:
شرط می بندم هستش ! :دی اصلا شک نکن !
این کاراکتر ها رو که الان نمیان فرتی معرفی کنن ! مثلا زیرو، اوا، Gray Fox و ...
قعلا باید زجر بکشیم ! :دی

سر Naomi یه برنامه های پیاده کرده بودن واسه معرفی اش ! تو تریلرهای MGS4 !
من منتظر Major Zero ام نمی دونی چقدر دوست دارم ببینمش !
بدبختی تاریخ ریلیز رو هم نمیگن!!! :dماهش رو هم بگن راضی هستیم!

یه چیز جالب که فرضیه Gray Fox بودن Snake جدید رو تقویت میکنه.
lyric های Debut trailer:
We are not your kind of people
You seem kind of phony
Everything's a lie

Something in your makeup
Don't see eye to eye
.
.
.
Won't be cast as demons
Creatures you despise

! Coincidence?? I think not

یه چیز جالب که فرضیه Gray Fox بودن Snake جدید رو تقویت میکنه.
Null توی Portable Ops زیر سوال میره اگه اینطور باشه

- - -ویرایش - - -

راستی میگم به نظرتون Quiet نمیتونه مادر اولگا باشه ؟

راستی میگم به نظرتون Quiet نمیتونه مادر اولگا باشه ؟

از این اما و اگرها زیاد وجود داره اما واسه مطرح کردنشون مدرک بیار :دی اینطوری هر کسی رو میشه به یکی ربط داد :دی
دیگه دوره اما و اگر گذشته ایرانم مستقیم بدون اما و اگر رفت جام جهانی :دی LOL

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or