Reza Razor
کاربر سایت
اون دختره Quite که از اسمشم معلومه یه کرکتر جدیده که کلا حرف نمیزنه ... wolf که اصلا کُرد بود و یه شکل دیگه و مال یه دوره زمانی دیگه بود !!!
بازی بعد از MGS3،MGS PO و MGS PW و قبل از MG1 ئه!تو سال 1984 یعنی (اگه اشتباه نکنم:d) بیگ باس 49 سالشه!احتمالا تو وقایع GZ که تقریبا درست بعد از PW هست یا موقعی که تو کما بوده،دستش رو از دست میده!مشخص شده که بازی تو چه بازه ی زمانی هست ؟
با توجه به چشم بندی که بیگ باس داره بازی باید برای بعد از MGS3 باشه ولی توی تریلر انگار دست چپ بیگ باس مصنوعیه. درست متوجه شدم؟؟ تا اونجا که ذهنم یاری میده توی MGS3 دستش سالم بود مگر اینکه توی PW اتفاقی برای دستش افتاده باشه که خوب من متاسفانه به دلیل نداشتن PSP نسخه ی PW رو بازی نکردم.
من الان یه کم گیج شدم :d GZ و MGS V :TPP دو تا بازیه حدان؟؟؟بازی بعد از MGS3،MGS PO و MGS PW و قبل از MG1 ئه!تو سال 1984 یعنی (اگه اشتباه نکنم:d) بیگ باس 49 سالشه!احتمالا تو وقایع GZ که تقریبا درست بعد از PW هست یا موقعی که تو کما بوده،دستش رو از دست میده!
از خبیث شدن بیگ باس شدیدا استقبال میشه:d!یعنی میمیرم برا اون لحظه ای که بیگ باس اون بچه ها یا همین چیکو رو قیمه قیمه کنه:d!
احتمالا آره،ولی هنوز معلوم نیست!شاید مثل MGS3 که Virtuous Mission قبل از Snake Eater بود جفتشون رو تو یکی بزارن،یا GZ رو به عنوان یک پرولاگ جدا از TPP بدن بیرون!من الان یه کم گیج شدم :d GZ و MGS V :TPP دو تا بازیه حدان؟؟؟
ولی همچنان منتظر صدای هیتر برای Solid Snake هستیم
اصن MGS بدون آسلات معنی نداره:d!تو یدونه PW آسلات نبود اعصابم خیلی خورد بود:d!ولی سیاوش من خیال تیتراژ پایانیو از ذهنم بیرون نمیکنمکوایت شاید مادر اسنایپر ولف باشه.تو همه ام جی اسا یهآسلات هست
آره احتمالش هست کلاً یه کاراکتر جدید باشه. هم اسمش ، هم اون نوشته پایین کاراکترش نشون میده که احتمالاً لال هست. فقط معلوم نیست قضیه اتاق شکنجه چیه. چون اگه لال باشه که نمیتونه به چیزی اعتراف کنه ! شاید بعد از شکنجه لال میشه یا شاید Ocelot خبر نداره که این بنده خدا لال هست !اون دختره Quite که از اسمشم معلومه یه کرکتر جدیده که کلا حرف نمیزنه ... wolf که اصلا کُرد بود و یه شکل دیگه و مال یه دوره زمانی دیگه بود !!!
من خیلی امید دارم به این قضیه ! واقعاً میتونه پایان بی نظیری برای این بازی باشه. یعنی حتی تصورش هم فوق العاده هست که آخر بازی در نقش Big Boss با کاراکتری مثل Solid Snake بجنگیم و در نهایت هم Big Boss شکست میخوره و شاید بشه پایانی غم انگیزتر از MGS3 ترتیب داد.خیال رویارویی بیگ باس و سالید رو هم از ذهنتون بیرون کنید:d!امکانش یک در هزاره که همچین صحنه ای تو بازی باشه!
کوایت شاید مادر اسنایپر ولف باشه.تو همه ام جی اسا یهآسلات هست :biggrin1:
اون دختره Quite که از اسمشم معلومه یه کرکتر جدیده که کلا حرف نمیزنه ... wolf که اصلا کُرد بود و یه شکل دیگه و مال یه دوره زمانی دیگه بود !!!
خوب احتمالاً کوجیما زیاد در این مورد حرف نزده و شاید بخواد فعلاً این مثل یک معما بمونه تا یکی جوابشو بده که V برای چی گذاشته شده اصلاً!:dمثل بقیه ی کاراش که همین خیلی خوبه:dالبته یه نکته در مورد استفاده V به جای 5 بگم، از کوجیما در همین مورد پرسیدن چند وقت پیش تو یه مصاحبه که ایشون هم گفتن چون این بازی از خیلی جهات با بازی های قبل این سری تفاوت داره و تغییرات زیادی در این نسخه با نسخه های قبلی هست خواستیم آرم رو هم تغییری داده باشیم و از V یونانی به جای عدد استفاده کردیم ! همین ! البته این حرفش هم نمی شه زیاد روش حساب کرد ! چون آخر دو تا تریلر یه خانومی میگه : V Has Come To حالا شاید منظورش اومدن نسخه 5 باشه شایدم چیز دیگه !
اما این حرف کوحیما در مورد V گفته بود.
اون سایه موهاش هست:dکسی تاحالا دقت کرده که کوایت وقتی دوربین بهش نزدیک میشه آرایش دور چشماش پاک میشه؟