با تشکر از آریا عزیز ( آواتارت چه شخصیتیه ؟!
تنها اینجا می تونست بپرسم ! خیلی وقته تو مخمه
)، Shepard و Lightning.b.d واقعاً نظریه خوبی ارائه دادید !
اینو که گفتید من یاد فیلم مرد عنکبوتی 3 افتادم وقتی که یه ماده سیاهی وارد نقش اصلی ماجرا میشه !! و باعث میشه خلقیاتش عوض بشه ! و حتی لباس هایش هم سیاه میشه و کلاً کارهای خوبی ازش سر نمی زنه ! اما در کل اون ذات خوبش بعضی موقع ها می زنه بالا !!! دقیقاً مصداق بیگ باس ! حتی بیگ باس استیلش خیلی منو یاد ِ Hell Boy می اندازه !واقعاً من فکر می کردم سالید اسنیک بیشترین بدبختی رو تو این سری کشیده ! اما الان می بینم بیگ باس واقعاً زندگی داغونی داشته ! خیلی له !
قضیه اون مرد عینکی کلاه دارم یه جورایی معلومه ! اون میلرِ ! چون هم عصاش بغل دستشه رو اون صحنه ای که نشسته هم دست راست نداره !! و داره انتقامش رو می گیره !
آره حدسهای خوبی زدی، در مورد اون جراحی زیاد به بعضی جاهای بازی سخت نگیر متال گیر بازی واقع گرایانه ای نیست، اما اونقدر معنا گرا که آدمو محو خودش می کنه
چشمای همه کلونا یه رنگ بود؟ ابی یا خاکستری؟
آبی
یه سوال کجای تریلر میگه kaz im already a demon ? چون من نمیتونم پیدا کنم.
8:46
سیگار برگِ الکترونیک؟؟!:d
شایان جان این سیگارو خیلی خوب اومدی
! یعنی منم دیدیمش گفتم چرا این شکلیه آتیشش که خیلی یه دست بود ! اما یه سری نقطه به صورت مرتب دورش بودن ! احتمالش زیاد سیگار اکترونیکی باشه از اینایی که واسه ترک سیگار استفاده می شن ! منم یه بار از اینا کشیدم ! می فهمم بیگ باس چی می کشه !
احتمالاً بعد از کما سیگار کشیدن برای بیگ باس غدغن شده شدید !
کسی متن Text انگلیسی این زیرنویس رو جایی سراغ نداره ؟ واسه ترجمه و زیرنویس می خوامش !
و اما این عکس که چند سال پیش رو شد ! و ما فکر می کردیم کوجیما تازه داره تیم جمع می کنه که MGS بعدی و یا همون V رو بسازه ! قبلاً گفتم که این عکس آرم Diamond Dogs رو داشت و ما توجهی نکرده بودیم ! اما نکته دیگه اگه دقت کنید و اشتباه نکرده باشیم موهای بیگ باس در این آرت هم از پشت بسته اس ! و اون شنل یا هر چی که اسمش هست هم رو دوشه اشه ! دقیقا مثل عکس بالا !!! یعتی اوت موقع در حال ساخت مراحل افغانستان بودن و من مطئنم خیلی وقت کوجیما روی این پروژه داره کار می کنه ! و Ogre همین MGSV ـه !
{روی عکس کلیک کنید تا سایز واقعی اش رو ببینید !! }
و اما عکس هایی که فکر کنم 2-3 سال پیش از فاکس انجین بیرون اومد ! و در پست اول هم بهشون اشاره کردم اما بهتر عکسش رو ببینیم و نتیجه گیری کنیم !
اینجا مطمئنن قسمت آفریقا بازی MGSV خواهد بود ! من اینو به شخصه مطمئنم ! حتی اگه پروژه Ogre که یه زمانی کوجیما می گفت واسه پروژه ای شده که خودمم سر و ته اش رو نفهمیدم اما ازش به عنوان کمکی برای MGSV استفاده شده ! اسب و نگاه کنید ! و به بچه دقت کنید ! می بینید دقیقاً یکی از کلاه هایی که یکی از بچه های آفریقایی در آخرین تریلر به سر داشتن سرش ِ !
اینم یه آرت دیگه ! به شخصیتی که در حال حرکته دقت کنید ! موهاشو از پشت بسته ! و اون ماشین جنگی در حال حرکت بی شباهت با اونی که در تریلر دیدیم نیست !
حالا یا پروژه Ogre همین MGSV بوده و اگرم یه پروژه دیگه بوده مطمئم کنسل شده و از جهاتی به پروژه MGSV اضافه شده ! منطقه اش بی شباهت با افغانستان نیست !